Geopyal.(RedsxBiBeR) WS Choosensxkral(Khn)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
zombi0068
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Geopyal.(RedsxBiBeR) WS Choosensxkral(Khn)

Mesaj gönderen zombi0068 »

. . . . . . .._____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

McErdem yazdı:Choosensxkral ın ayakkabısı Yücelen plevnedir. Attığı her ws de Ghost dan yücelen solucan ayakkabı almaktadır , ki bu fotoğraftada gayet acık . Ben bunu hep söylüyordum kendi kendini rezil etmis oldun :) Ws ye gelince ; Hüseyin yani Geophal yeni adı ile ReDsxBiBeR dir doğrudur . Fakat 3,5 aydır baska bir oyun oynuyordu , aranızda onu oyunda gören yoktur heralde 2 3 haftada bir ziyarete geliyordu . Bir önceki gece onunla uzun uzun ws ler attık gercekten unuttuğunu bende fark ettim .
Kral senin ile benim olayıma gelince... Seni 5*0 yendim henüz gece zırhım yokken . Forumda konusu mevcut . Tanktım tanktım dedin . Eski handanda ws attık onca insanın içinde 5*3 yendim . Işık itemim yoktu örsüm yoktu falanım yoktu dedin parasına atmayı teklif ettim param yok dedin dursun abin 25 m koydu Beowulfxlegolass ın hakemliğinde 5*2 yine yendim...Sen benim karsımda duramazsın artık anla bunu . Benim yendiğim Kholpashalixloa dan 1 el alamayan 5*0 mağlup olan kral benimi yenicek ? Fazla söze ne gerek var yeterince yendim seni...
İyi forumlar !
;)
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
bYmca
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bYmca »

Evet kral kusura bakma ama doğru yani ws atıldıgı sırada bende oradaydım ws başladı üstünden kıyafet çıkardın ghosttan kıyafet aldın ws bitti hemen ghostun yanına gidip verdin bari belli etmeseydin :)
Zamanxphaeton

Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"
Kullanıcı avatarı
Baristrx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Baristrx »

McErdem yazdı:Choosensxkral ın ayakkabısı Yücelen plevnedir. Attığı her ws de Ghost dan yücelen solucan ayakkabı almaktadır , ki bu fotoğraftada gayet acık . Ben bunu hep söylüyordum kendi kendini rezil etmis oldun :) Ws ye gelince ; Hüseyin yani Geophal yeni adı ile ReDsxBiBeR dir doğrudur . Fakat 3,5 aydır baska bir oyun oynuyordu , aranızda onu oyunda gören yoktur heralde 2 3 haftada bir ziyarete geliyordu . Bir önceki gece onunla uzun uzun ws ler attık gercekten unuttuğunu bende fark ettim .
Kral senin ile benim olayıma gelince... Seni 5*0 yendim henüz gece zırhım yokken . Forumda konusu mevcut . Tanktım tanktım dedin . Eski handanda ws attık onca insanın içinde 5*3 yendim . Işık itemim yoktu örsüm yoktu falanım yoktu dedin parasına atmayı teklif ettim param yok dedin dursun abin 25 m koydu Beowulfxlegolass ın hakemliğinde 5*2 yine yendim...Sen benim karsımda duramazsın artık anla bunu . Benim yendiğim Kholpashalixloa dan 1 el alamayan 5*0 mağlup olan kral benimi yenicek ? Fazla söze ne gerek var yeterince yendim seni...
İyi forumlar !
adam dogru soyluyorlar boyle adamlara ınanın mesela bu arkadasa :arrow: 8-) anca hıleyle alırsnız vs gelın bn sızı keserım xD
zombi0068
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zombi0068 »

:arrow: Evet Arkdaşlar Benim Yalakam ..Yok Sadece Kardeşlerim Var.. İstesem Buralar Yazdan Hakaretten Gecilmezdi.. Ama Okadar DüşmedK Daha Ben Oyunda Yıllarım Harcadım Neyin Ne Oldugun dan Herkesin.. Ne Kadar Dogru Dürüst Oldugunu Bilecek Kadar Tecrübem var... kestigim İnsanlar Bi türlü kabullenmedi Ama Bundan Sonra Her Ws Teklif Eden Adam..Yüc Solucan ceket veya 200 m yakın bi para teklif edecek önce ondan sonra ws atacak..

Az Grurlu Olun Su fotolara Bakın Beni Parasına ws de kesecek Arkadaş bu işte.. Konu birazdan kilitnelir nedenine gelince desteki secilen admalar RedsxLine Yenilen Kişi İse RedsxBiBeR Lonca Farkı Derim sorun oLmaz =) Sunuda hiç Kimse Unutmasın Bi insana İsTeDigimde Nefesi Kadar Yakınım...
:twisted:

_____________________________________________________________________________________________________

ChoosensxKral Kendinde eksik olani başkasında gördüğünde insanlar hayran olur çakallar ise ulur.(HanedanXrever Megaxmc Geophal )
Kullanıcı avatarı
misafir2011
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen misafir2011 »

başlık yanlış mı yazılmış ben girmeyeli oyuna yeni bi karaktermi bu geyopal :mrgreen:
Eski bir dost..

TLKKRN
Kullanıcı avatarı
GulfeM
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GulfeM »

Ayna iştir kişinin, Laf'a bakılmaz...
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

SİZ KRALA İTEM ALIYOR DİYORSUNUZDA GEOPHAL ' İN TÜM İTEMLERİ BABASI DOĞUŞX in MADEM GERÇEK KONUŞUYORSUNUZ ADAM GİBİ OBJEKTİF YAKLAŞIN YADA KONUŞMAYIN ;)
:arrow: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Ferhatbey yazdı: SİZ KRALA İTEM ALIYOR DİYORSUNUZDA GEOPHAL ' İN TÜM İTEMLERİ BABASI DOĞUŞX in MADEM GERÇEK KONUŞUYORSUNUZ ADAM GİBİ OBJEKTİF YAKLAŞIN YADA KONUŞMAYIN ;)
10 numara haklı :!: sonuçta ki doğuşx geophalın babasıysa ghostta kralın abisi kankası yani akranı falan değil size ne?
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Ferhatbey yazdı: SİZ KRALA İTEM ALIYOR DİYORSUNUZDA GEOPHAL ' İN TÜM İTEMLERİ BABASI DOĞUŞX in MADEM GERÇEK KONUŞUYORSUNUZ ADAM GİBİ OBJEKTİF YAKLAŞIN YADA KONUŞMAYIN ;)

GEOPHAL BABASININ MADEN PARASIYLA İTEM DİZİYOR

Megaxmc Loncasından hiç mi para almamış item için ??

bu KONUDA KRAL HAKLI BİRBİRİNİZİ ELEŞTİRECEKSİNİZ ÇUVALDIZI KENDİNİZEDE BATIRIN SONRA KONUŞUN :!: :!:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT

“Genel Sohbet” sayfasına dön