Bilgilendirme hk. FreDDy
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dıstrıct Area
Re: Bilgilendirme hk. FreDDy
Hoş geldin aramıza P. Geçmiş olsun
ops:
Ağırbaşlılığına diyecek birşey yok çöldeki konuşmalardan sonra. 
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- cumhuriyet
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Biz seni tanıyoruz Yazmana bile GeRek Yoktu oyuna tekrar Hoş GeLdin,eskilerden umarım tanırsın ŞAHİNBEYY,KUZEYYİRMİYEDi mehmet ben arada Giriyorum karakterimi Yönetem Yeqenimdir...arada dostlarımla konuşmak için Giriyorum herkese Bol Şanslar..
HoŞ GeLDin tekrar aramıza ..
eskisi gibi sana zevk vermesede bu oyun inşşallah aradığın lezzeti bulursun oyunda başarılar
eskisi gibi sana zevk vermesede bu oyun inşşallah aradığın lezzeti bulursun oyunda başarılar
RuHuMuN KaPTaNı
Hoş geldin eski düşman FreDDy 
Arif.
Arif.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
anladım ben sizi zaten anladıgım için ornek vermek istedim.. sizin bahsettigim gibi hareketlerde bulunmayacagınız kesin. sadece ismi size benzeyen birinin yaptıgı hareketi yazdım..FreDDy yazdı:Bir mağdur dahasuke6 yazdı:ilk resimde ark listene ekledigin fredy ile temin sıgınaga girdik onur bitlipire adlı kişiye ettigi kufurler yuzunden gruptan cıktık gercektern uzucu bişiy
Arkadaşım açtığım konuyu ya anlamadın yada tam okumadın konuyu açma sebebim zaten budur
Kesinlikle eminimki senin o sığınağa girdiğin kişi büyücü ?
Benim büyücü karakterim yok yukarıda dediğim gibi benimle o şahısların kesinlikle alakası yoktur.
Lütfen konuyu tam anlamıyla okuyarak anlayarak yorum yapmanı rica ederim.
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
Eski dostlar düşman olmazmışLathander yazdı:Hoş geldin eski düşman FreDDy
Arif.
Hoş buldum teşekkürler . Başarılarının devamını bekliyoruz.
Biraz karışık yazmışsın o yüzden ben yanlış anladım kusura bakma örnek için teşekkürler.suke6 yazdı:anladım ben sizi zaten anladıgım için ornek vermek istedim.. sizin bahsettigim gibi hareketlerde bulunmayacagınız kesin. sadece ismi size benzeyen birinin yaptıgı hareketi yazdım..FreDDy yazdı:Bir mağdur dahasuke6 yazdı:ilk resimde ark listene ekledigin fredy ile temin sıgınaga girdik onur bitlipire adlı kişiye ettigi kufurler yuzunden gruptan cıktık gercektern uzucu bişiy
Arkadaşım açtığım konuyu ya anlamadın yada tam okumadın konuyu açma sebebim zaten budur
Kesinlikle eminimki senin o sığınağa girdiğin kişi büyücü ?
Benim büyücü karakterim yok yukarıda dediğim gibi benimle o şahısların kesinlikle alakası yoktur.
Lütfen konuyu tam anlamıyla okuyarak anlayarak yorum yapmanı rica ederim.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Klan: Arzın Çocukları
Eskileri görmek güzel. Aramıza tekrar hoşgeldin.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU