Microsoft C++ Visul Runtime HATASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SoundR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Microsoft C++ Visul Runtime HATASI

Mesaj gönderen SoundR »

Böyle biR hata alıyorum da yardm edeblcek vrmı aciLLL ??
Sound ©

Resim

• Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
  • İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Microsoft C++ Visul Runtime HATASI

Mesaj gönderen JouRney »

Soru: Microsoft Visual C++ Runtime library hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Cevap: Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.

Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra http://www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.

Umarım yardımcı olur..
En son JouRney tarafından 12 Oca 2011 16:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
SoundR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Microsoft C++ Visul Runtime HATASI

Mesaj gönderen SoundR »

eyvallah. beN bi deNeyiM kaRdeş
Sound ©

Resim

• Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
  • İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön