©º°¨¨°º©SPARTAXLONCASI©º°¨¨°º©
- oquzhanxalkanat
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Zirvedekiler
Re: ©º°¨¨°º©SPARTAXLONCASI©º°¨¨°º©
GüNCeL...xD
ALKANAT
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe
Tskxdxnakres
Saygı mecburi, sevgi kafana göre.
Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
PeriMasaLıI
RdmxWaRLiKe
Tskxdxnakres
Saygı mecburi, sevgi kafana göre.
Facebook - Twitter - İnstagram : AlkanatO
- Spartaxcrow
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Oğuzhan sayfayı güncel tutma lonca alımları ile ilgili telifler geliyor..Biz bunu istemiyoruz henüz..!

.°•. °•. °•. °•. ѕραятαχ¢яσω .•° .•° .•° .•°.
- Spartaxcrow
- İri Fare Avcısı

Eski Roma gladyatörlerinden esinlenerek kurulan bu lonca gerekli şartlara uyan herkese açıktır.Bu loncanın amacı eski Roma galdyatörleri kadar güçlü olmaktır.Dostluğun ve kardeşliğin ön planda olduğu bu birliğe katılmaya ne dersin??
Öncelikle bu serverde yeni başladığımız için serveri tanıyacağız.Kendimizi geliştirmeden yani temelimizi sağlam tutmadan üye alımlarını düşünmüyoruz..Loncaya üye alımları açıldığı zaman sizi bilgilendireceğiz..Üye alımları için sayfamıza oyun içerisindeki özgeçmişinizi yazmanız yeterlidir..

1-)Spartaxlonca’sı üyeleri hiçbir şekilde Arzın Çocukları klanına dahil olmayacaktır
2-)Spartaxlonca’sı üyeleri hiçbir şekilde oyun içerisinde ve forumda kötü davranışlarda(küfür,hırsızlık v.b)bulunmayacak.Bulunan üyeler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.
3-)Spartaxlonca toplantılarında üyeler verilen zamanda ve yerde olmak zorundadır.(Eğer kabul edilir bir açıklaması varsa lonca toplantısına dahil olmayabilir)
4-)Spartaxlonca toplantılarında üyelerin dilek ve şikayetlerini göz önüne alınır ve çözümlenir.
5-)Spartaxlonca’sı içerisinde yaşanan,alınan özel durumlar ve kararlar kesinlikle lonca dışı oyunculara açıklanmayacaktır.
6-)Spartaxlonca üyeleri lonca içindeki alışverişlerde asla para söz konusu olmayacaktır.
7-)Spartaxlonca üyeleri oyuna ara vereceği zaman yetkililere bildirmek zorundadır,yetkililer o üyeyi izinli listesin ne alacaktır.Eğer belirli bir zaman dilimi içerisinde geri dönmezse loncadan atılacaktır.
YASA KANUNUMUZDUR!!!
LONCA ÜYELERİ
Spartaxcrow~~~~Lonca Kurucusu {Samet}
Spartaxus~~~~Genel Yönetim Kurulu Başkanı {Mert}
LONCAYA ÜYE ALIMLARI KAPALIDIR BİLGİNİZE!!!

- Spartaxcrow
- İri Fare Avcısı

Eski Roma gladyatörlerinden esinlenerek kurulan bu lonca gerekli şartlara uyan herkese açıktır.Bu loncanın amacı eski Roma galdyatörleri kadar güçlü olmaktır.Dostluğun ve kardeşliğin ön planda olduğu bu birliğe katılmaya ne dersin??
Öncelikle bu serverde yeni başladığımız için serveri tanıyacağız.Kendimizi geliştirmeden yani temelimizi sağlam tutmadan üye alımlarını düşünmüyoruz..Loncaya üye alımları açıldığı zaman sizi bilgilendireceğiz..Üye alımları için sayfamıza oyun içerisindeki özgeçmişinizi yazmanız yeterlidir..

1-)Spartaxlonca’sı üyeleri hiçbir şekilde Lodos klanına dahil olmayacaktır
2-)Spartaxlonca’sı üyeleri hiçbir şekilde oyun içerisinde ve forumda kötü davranışlarda(küfür,hırsızlık v.b)bulunmayacak.Bulunan üyeler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.
3-)Spartaxlonca toplantılarında üyeler verilen zamanda ve yerde olmak zorundadır.(Eğer kabul edilir bir açıklaması varsa lonca toplantısına dahil olmayabilir)
4-)Spartaxlonca toplantılarında üyelerin dilek ve şikayetlerini göz önüne alınır ve çözümlenir.
5-)Spartaxlonca’sı içerisinde yaşanan,alınan özel durumlar ve kararlar kesinlikle lonca dışı oyunculara açıklanmayacaktır.
6-)Spartaxlonca üyeleri lonca içindeki alışverişlerde asla para söz konusu olmayacaktır.
7-)Spartaxlonca üyeleri oyuna ara vereceği zaman yetkililere bildirmek zorundadır,yetkililer o üyeyi izinli listesin ne alacaktır.Eğer belirli bir zaman dilimi içerisinde geri dönmezse loncadan atılacaktır.
YASA KANUNUMUZDUR!!!
LONCA ÜYELERİ
Spartaxcrow~~~~Lonca Kurucusu {Samet}
Spartaxus/Spartaxsosyete~~~~Genel Yönetim Kurulu Başkanı {Mert}
LONCAYA ÜYE ALIMLARI AÇIKTIR BİLGİNİZE!!!

- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Loncasınızın başarılarının devamını beklerim
Beyazköş sahibi: Xxxsavaşxxx ve xxbuyucuxx
- MAQNETIC
- Salgın Koruyucusu
samet ben charı açtım sende buraya eklediğin süreden sonra imza kısmıma yazıcam nickimi nickim Spartaxmaqnetıc
birde bn yusuf gönenli olan
bu yeni hesabım dierinin şifreyi unuttumda
büyücü açtım mert ile birlikte kastık şu an 13 lwl 
birde bn yusuf gönenli olan
Harponxlider(49)
Soğukkız(49)
Kingofthemaqic(49)
Spartaxmaqnetıc(değişiyor)
13 Rakamının hristiyanlar tarafından şanssız rakam olarak kullanılmasının sebebi istanbul un fethi 1453 =1+4+5+3 = 13 ve H.Z.Muhammed (AS) doğumu olan 571 =5+7+1 = 13 dir.
Soğukkız(49)
Kingofthemaqic(49)
13 Rakamının hristiyanlar tarafından şanssız rakam olarak kullanılmasının sebebi istanbul un fethi 1453 =1+4+5+3 = 13 ve H.Z.Muhammed (AS) doğumu olan 571 =5+7+1 = 13 dir.
- Spartaxcrow
- İri Fare Avcısı
Lonca adına teşekkür ederim..!cesiler1992 yazdı:Loncasınızın başarılarının devamını beklerim![]()
Tanıdım Yusuf yeni büyücün hayırlara vesile olur inşallah.. Spartaxmaqnetic ile aramıza Hoş Geldin..!MAQNETIC yazdı:samet ben charı açtım sende buraya eklediğin süreden sonra imza kısmıma yazıcam nickimi nickim Spartaxmaqnetıc
birde bn yusuf gönenli olanbu yeni hesabım dierinin şifreyi unuttumda
büyücü açtım mert ile birlikte kastık şu an 13 lwl

- Spartaxcrow
- İri Fare Avcısı
ÜYE ALIMLARI AÇIKTIR.ÜYE OLMAK İÇİN OYUN İÇERİSİNDEKİ ÖZ GEÇMİŞİNİZİ YAZMANIZ YETERLİDİR..TEŞEKKÜRLER..!

- MAQNETIC
- Salgın Koruyucusu
samet referans kesinlikle alda tanınmasındaki en önemli etken referans dostları falan kişilerin ve mümkünse büyücü ve şifacı yoğunluklu alınsın çünkü sığınak ve miğratta daha gerekliler üstelik savaşçı açıcak olan kişiler şifacı ve büyücü açan kişiler olsnar yan charları savaşçı olsun ben bunu mantıklı gördüm snn ve mert için uygunsa uygulamaya geçirin derim ?
Harponxlider(49)
Soğukkız(49)
Kingofthemaqic(49)
Soğukkız(49)
Kingofthemaqic(49)
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Spartaxlonca’sı üyeleri hiçbir şekilde Arzın Çocukları klanına dahil olmayacaktır
İşimiz var o zaman sizle gençler
İşimiz var o zaman sizle gençler
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella