zihin tutulması.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
zihin tutulması.
biri bana zihni tutulan bir büyücünün nasıl vs kazanacağını anlatsın o adamın önüne diz çökeyim. böyle saçma bir yetenek olamaz...
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: zihin tutulması.
Bana birisi öğretsin.4 adet elektrik üst üste kalınca nasıl da anında 3 kat etki yapıp beni yere seriyor büyücü?Böyle saçmalık mı olur?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
-
- Acemi Savaşçı
ben daha o elektriği atamadan yığılıyorum. ayrıca 3 kat etki için tam 30 puan harcıyoruz... o da ne kadar denk gelirse...
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
Sana şunu söyleyeyim.Üstüm kolye hariç tamamen Işık Hanım şaheser seti, Yücelen Halit efsunlar Latif,Ecel vs..DeaTHxKaRaNi ismli loncamdaki arkadaşımla vs yapıyorum.Çifte haricinde yere serme şansım yok neredeyse.Zihin tuttum.Tesla küresi yanına yaklaştırmıyor.%25 büyü bozma alternatifin var tesla küresi yerine.Kısacası rakibim direncimi kırıp 5 binleri saydırıyorsa ben isyan etmeyeyim de ne yapayım?Dert ettiğin şeye bak.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
-
- Acemi Savaşçı
sen sadece bir zihin tutulmasıyla herşeyin önüne geçebilirsin...
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
Bak sende anladın.%25 ihtimalle kesebilirim.Bu bence yetersiz?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
ne %25 i kardeşim benim büyücüme atılan durdurmaların abartısız %90 nı benim zihnimi tutuyor orda yazan orana ne bakıyon sen işleyişte farklı herşey... ayrıca tesla küresinin yavaşlatma ihtimali de çok az bir ihtimal
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Meran'da durdurma kullandığında kutup rüzgârı açmadan kesebilirim seni istersen?halilumit yazdı:ne %25 i kardeşim benim büyücüme atılan durdurmaların abartısız %90 nı benim zihnimi tutuyor orda yazan orana ne bakıyon sen işleyişte farklı herşey... ayrıca tesla küresinin yavaşlatma ihtimali de çok az bir ihtimal
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
kutup açmadan beni kes ?DeathLord yazdı:Meran'da durdurma kullandığında kutup rüzgârı açmadan kesebilirim seni istersen?halilumit yazdı:ne %25 i kardeşim benim büyücüme atılan durdurmaların abartısız %90 nı benim zihnimi tutuyor orda yazan orana ne bakıyon sen işleyişte farklı herşey... ayrıca tesla küresinin yavaşlatma ihtimali de çok az bir ihtimal

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
DeaThxSusTuRun'a pmle oyunda gördüğünde.Tokerx yazdı:kutup açmadan beni kes ?DeathLord yazdı:Meran'da durdurma kullandığında kutup rüzgârı açmadan kesebilirim seni istersen?halilumit yazdı:ne %25 i kardeşim benim büyücüme atılan durdurmaların abartısız %90 nı benim zihnimi tutuyor orda yazan orana ne bakıyon sen işleyişte farklı herşey... ayrıca tesla küresinin yavaşlatma ihtimali de çok az bir ihtimalimkansız......
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun