Lathander
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

Lathander
yazık bu ikv ye snn gibi laf dinlemez bir yönetim üyesi bulunduruyor sen bana cevap ver forumda yapılan kural dışı hareketleri oyunda cezalandırma yetkini sana kim veriyor :?:
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Re: Lathander
konu kapatılacak bizde maydonoz olalımda post kasmış oluruz
ama kapatıldıktan sonra bizim 1 gönderi sayımızda siliniyomu ?? bak merak ettim ya..
ama kapatıldıktan sonra bizim 1 gönderi sayımızda siliniyomu ?? bak merak ettim ya..
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

deil arkadaşım buna forumdaki sorunlardan dolayı oyunda ceza verme yetkisi vermiyor oyunun bir kurucusu var ++++ bilgisayar kullanıcı hakları var
hata yaparsam yapdığım hatanın bulunduğu yerinde ceza verilir ayrıca soruyu lathandere sordum bn
tekrar soruyorum forumda yapılan kural dışı hareketi oyuna yansıtma yetkisini nerden alabiliyorsun :?:
tekrar soruyorum forumda yapılan kural dışı hareketi oyuna yansıtma yetkisini nerden alabiliyorsun :?:
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Lütfen forum kurallarına göre hareket ediniz.
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Ayrıca;
Lathander 12 Oca 2011 06:56
Sunucularımızda sorun oluyor. Bir çok arkadaşımızın emeği boşa gidiyor, bununla ilgili bir konuya gelerek, ben uyarmıştım, akıllanmışsınızdır vs " yazarsanız alacağınız tepki tabi ki farklı olur.
Lütfen forumlar üzerinde bizlerle ilgili bu tip konular açmayınız.
Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.
Lütfen forum kurallarına göre hareket ediniz.
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Ayrıca;
Lathander 12 Oca 2011 06:56
Sunucularımızda sorun oluyor. Bir çok arkadaşımızın emeği boşa gidiyor, bununla ilgili bir konuya gelerek, ben uyarmıştım, akıllanmışsınızdır vs " yazarsanız alacağınız tepki tabi ki farklı olur.
Lütfen forumlar üzerinde bizlerle ilgili bu tip konular açmayınız.
Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.
Koray YAR