Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen JouRney »

:arrow:
berkan587 yazdı:Arkadaşım Fan arttaki görselini koyar mısın merak ettim gerçekten kendine çok güveniyorsun . Foruma koyda herkez görsün .
2009-2013
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MoDeRnGrafik »

KONU BU DEĞİL FAN ART SECİMLERİNİN UZMAN KİŞİLERCE YAPILIP YAPILMADIĞI...
Dosta DOST Düşmana DÜŞMAN

...............HİÇ BİLENLE BİLMEYEN GÖREN GÖZLE GÖRMEYEN BİR OLURMU...............

Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

MoDeRnGrafik yazdı:KONU BU DEĞİL FAN ART SECİMLERİNİN UZMAN KİŞİLERCE YAPILIP YAPILMADIĞI...
Sen diyorsun ki benim eserim seçilmedi kim yapıyor bunu , eserini koyda bizde fikir diyelim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

göz var nizam var ben kendi resmimin secilcegını pek dusunmuyordum,zaten secılmedıde.

ama sunu da gormek gerekır,ınsanın baktıkca bakacagı gelen resımler varken neden bu kadar kotu resımler birinci oldu anlamadım

(kuyumcu soygununa sözüm yok,cok yaratıcıydı.)
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

MoDeRnGrafik yazdı:KONU BU DEĞİL FAN ART SECİMLERİNİN UZMAN KİŞİLERCE YAPILIP YAPILMADIĞI...
Uzatma koy resmini taktire şayansa ödülümü sana verecem.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

MoDeRnGrafik yazdı:.DESTEK EKİBİNE SORUM ÇOK MERAK ETTİM !!! ...

İleti MoDeRnGrafik 10 Oca 2011 21:48

MERHABA,
FAN ARTTA GÖRSELLER KISMINI SECEN KİMLERDİ BUNLARIN KONUMU NEDİR ÖĞRENİMİ NEDİR UZMANLIK ALANI NEDİR BEN YETERLİ BİR JÜRİ GÖREMEDİM JÜRİLİK VASIFLARINA UYGUN GÖRMÜYORUM O JÜRİLERİN İSMİNİ AÇIKLAYIN TÜRKİYEDE BÖYLE YARISMALARDA JÜRİLİK YAPACAK KİŞİLER BELLİDİR İÇİNDE TANIDIĞIM ÇIKACAKMI YOKSA YOLDAN GECEN Bİ
ADAMMI JÜRİ OLDU KİM BU ÇALISMALARI SECEN JÜRİ HANGİ KRİTERLERE GÖRE DEĞERLENDİRME YAPTI BUNLARIN CEVABINI TEK TEK İSTİYORUM SU AN GERÇEKTEN ÇOK KIZGINIM

EY DESTEK EKİBİ TİTRE VE KENDİNE GEL YOKSA DURUM VAHİİİM SENİN DÜSÜNDÜĞÜNDENDE KÖTÜ DURUMDA KURTARIN İKV Yİ DOĞRU DÜRÜST ADAMLAR ALIN EKİBE EĞERKİ BÖYLE BİR YARISMA YAPACAKSINIZ ÖNCEDEN HAZIRLIK YAPIN ÇALISMA DİSİPLİNİZİ DÜZELTİN BURASI YAN GELİP YAPMA YERİ DEĞİLDİR...

ÇALIŞMA STİLİNİZ VE HİYERARŞİK DÜZENİNİZ HAKKINDA BANA BİLGİ VERİRSENİZ AYRICA SİZE YARDIM EDERİ YETERKİ İKV KURTULSUN

GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYOR OYUN VE BEN BİR SEYLER YAPAMIYORUM...

İleti IstanbulKartali 10 Oca 2011 22:30
Eserleri değerlendiren,seçen kişilerin bahsettiğiniz gibi öğrenimi,uzmanlık alanı tartışılamaz bir konudur.
Elbette bu bir yarışmadır.Yarışmaların malesef bir tek kazananı olmaktadır.Herkesin emek verdiğini biliyoruz ama seçilmesi ve dereceye girmesi gereken eserlerin olacağı,hepsinin seçilemeyeceği aşikardır.

Tepkinizi bu şekilde dile getirmek yerine daha sakin bir üslup kullanmanız gerektiğini hatırlatmak isterim
Kimsenin yan gelip yattığı yoktur.

İyi Forumlar

IstanbulKartali yazdı:Eserleri değerlendiren,seçen kişilerin bahsettiğiniz gibi öğrenimi,uzmanlık alanı tartışılamaz bir konudur.
Elbette bu bir yarışmadır.Yarışmaların malesef bir tek kazananı olmaktadır.Herkesin emek verdiğini biliyoruz ama seçilmesi ve dereceye girmesi gereken eserlerin olacağı,hepsinin seçilemeyeceği aşikardır.

Tepkinizi bu şekilde dile getirmek yerine daha sakin bir üslup kullanmanız gerektiğini hatırlatmak isterim
Kimsenin yan gelip yattığı yoktur.

İyi Forumlar

Hiç bir kurum hiç bir insan kusursuz değildir bunu biliyorum ama haksızlık karsısında susan adi bir şeytandır eksiklerinizin bir an önce giderilmesi istiyorum katılan eserler yeniden gözden gecirilmeli ama lakin daha öncesinde her kategori için yeni bir denetleme kurulu olusturulmalı jüri sectiği eserleri denetleme kuruluna sunmalı denetleme kurulunun onayından sonra başarılı eserler seçilmeli denetleme kurulunda bir grafiker bir sanat eleştirmeni bir sanat tarihi uzmanı mutlaka olmalı eğerki destek ekibinde bu kişiler yoksa ünüversitelerden yardım istenmeli eğer bu konuda yardım isterseniz tanıdığım sanatcılarla sizin için bağlantı kurabilirim yoksa profosyonel sanatçıların yarısmaya katılmasını ve saygınlığınızın artmasını beklemeyiniz saygılarımla

MoDeRnGrafik
Nocomment 11 Oca 2011 09:07
Buradan viewtopic.php?f=46&t=47508&start=0 Devam ediniz .

İyi forumlar

Cevabımı istiyorum ben böyle konuyu kilitleyerek bir çözüme ulasamayız sizin içinde benim içimde bi fayda sağlamaz kimdi bu jürideki kişiler açıklayın öğrenim durumu neydi bu jürilerin

Bir dakka bir dakka...
Sanırsam cümlende "Haksızlık karşısında susan adi şeytandır" diye belirttin.
Şunu bilmeni isterimki; sen bunu yaparak İKV'ye nekadar HAKSIZ zarar vereceğini bilmiyorsun.
HEM BOŞ HEMDE ÇOK konuşuyorsun Allah sana akıl fikir versin.

İyi akşamlar.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Eğer şu Görsellerde ki Resimlere TEK BİR LAF DAHİ EDEN OLURSA hayatında görmedi lafları ederim
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

Odiseus yazdı:Eğer şu Görsellerde ki Resimlere TEK BİR LAF DAHİ EDEN OLURSA hayatında görmedi lafları ederim
kufur laf edersen o senın karaktersızlıgını gosterır,

goz var nızam var ordakı bazı resımler ya bı sıte tarafından verilen efektlerle yapılmıs ya karbon kagıdıyla cızılmıs,renk yok duzen yok,fan arta katılan bır cok eser gordum.bunlar onların yanında cin ali bile kalmıyor
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Odiseus »

Acizliğimi filan göstermez ben oraya video hariç tüm dallarda katıldım ve derece yapması gereken eserlerdi hepsi onu seçmişlerse benim problemim değil Duvarkağıdım mansiyon ödülü alabilecek nitelikteydi.Onun yanı sıra çizim hikaye çizgi roman...
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
TEVEKKUL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TEVEKKUL »

Bu da benden ...

Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön