karakter çalınmasına karşı bir öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

karakter çalınmasına karşı bir öneri

Mesaj gönderen Arasdagli »

öncelikle önerimi desteğe de gönderdim bunu belirteyim. birçok kişinin karakter çalınmasından canı yandı malumunuz. şöyle bir şey aklıma geldi. oyuna girerken kullanıcı adımızı yazdıktan sonra daha önceden bildirdiğimiz cep telefonu numaramıza tek kullanımlık şifre gelse ve o şifreyle oyuna girsek. bu şifre her oyuna girişte değişse yeni şifre gelse. bence karakter çalınmasına karşı çok güzel bir önlem olur düşüncesindeyim.
Resim
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: karakter çalınmasına karşı bir öneri

Mesaj gönderen fenomen »

karakter calınmaları genelde kısnın yaptıgı hatalar sonucunda oluyor
fazla gerek yok gıbı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Karakterler çalınmalarını önlemek yerine hesaptaki Oyuncu karakterlerini silmeye kalkıldıgında Kayıtlı Olan cep tele onay kodu gelse , kasalar şifreli olsa oyundan çıkmadan itemleri buraya koyar kimsenın girmemesini sağlarız.Giren adam ne hesabı soyabilir ne de karakterleri silebilir :) En iyi ve sağlam Güvenlik önlemi ikv sistemi için budur
Kullanıcı avatarı
Cerigo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cerigo »

Arasdagli yazdı:öncelikle önerimi desteğe de gönderdim bunu belirteyim. birçok kişinin karakter çalınmasından canı yandı malumunuz. şöyle bir şey aklıma geldi. oyuna girerken kullanıcı adımızı yazdıktan sonra daha önceden bildirdiğimiz cep telefonu numaramıza tek kullanımlık şifre gelse ve o şifreyle oyuna girsek. bu şifre her oyuna girişte değişse yeni şifre gelse. bence karakter çalınmasına karşı çok güzel bir önlem olur düşüncesindeyim.
Resim

iyi düşünmüssün ama sonuçta bu bir oyun demi kardeşim burda kişinin kendi hatalarından kaynaklana hesap çalınmaları var. hem senin dedigin gibi şifre kombinasyonu hep degişsin demek kolay ama işler karmaşık hal alabilir ve ya üyeler madur olabilir .

en iyisi meraklı olmamak en iyisi kimseye güvenmemek.
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana

Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cerigo yazdı:
Arasdagli yazdı:öncelikle önerimi desteğe de gönderdim bunu belirteyim. birçok kişinin karakter çalınmasından canı yandı malumunuz. şöyle bir şey aklıma geldi. oyuna girerken kullanıcı adımızı yazdıktan sonra daha önceden bildirdiğimiz cep telefonu numaramıza tek kullanımlık şifre gelse ve o şifreyle oyuna girsek. bu şifre her oyuna girişte değişse yeni şifre gelse. bence karakter çalınmasına karşı çok güzel bir önlem olur düşüncesindeyim.
Resim

iyi düşünmüssün ama sonuçta bu bir oyun demi kardeşim burda kişinin kendi hatalarından kaynaklana hesap çalınmaları var. hem senin dedigin gibi şifre kombinasyonu hep degişsin demek kolay ama işler karmaşık hal alabilir ve ya üyeler madur olabilir .

en iyisi meraklı olmamak en iyisi kimseye güvenmemek.
işlerin karmaşık bir hal alacağını zannetmiyorum. bu fikir internet bankacılığına girerken aklıma geldi. internet bankacılığında bilirsiniz her girişte cep telefonuna farklı şifreler geliyor hesabın çaılnmasına karşı. ve o bankaların müşterileri ikv oyuncularından kat kat daha fazla ve hiçbir karışıklı da olmuyor.

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
princeofmelkk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen princeofmelkk »

Güzel Dikir Fakat İnsanlar Bundan Sıkılabilir En İyisi Akıllı Davranıp (dikkatlide davranıp) Oyunumuzu Oynamaktır İyi Oyunlar Arkadaşlar
Resim
Kullanıcı avatarı
asimptoth
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen asimptoth »

arkadaşım sıkılımaycakmısın her seferinde değişik şifre girmee D sana ben bi tavsiye vereyim onu yap
1_(oyundaki çocukların tabiriyle ) KANKA larına şifre üye adı verme
2_msnden güvenliğinden şüphe duyduğun dosyaları kabul etme
3_internet kafelerden oyuna giriyosan oyundan çıkınca şifreni değiştir
bu sayede betadan beri herhangi bir hırsızlığa maruz kalmadım
[ bEnİ sAdEcE TaNrI yArGıLaR]
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

Daha Önce Verilmiş Güzel Bir Öneri Gerçekten Çar Çalınsa Bile Geri Alınma Umudunu Taşırız ;)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Çar çalma ve küfürün önüne geçilebilse bu oyun güzel olur.
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

asimptoth yazdı:arkadaşım sıkılımaycakmısın her seferinde değişik şifre girmee D sana ben bi tavsiye vereyim onu yap
1_(oyundaki çocukların tabiriyle ) KANKA larına şifre üye adı verme
2_msnden güvenliğinden şüphe duyduğun dosyaları kabul etme
3_internet kafelerden oyuna giriyosan oyundan çıkınca şifreni değiştir
bu sayede betadan beri herhangi bir hırsızlığa maruz kalmadım
arkadaşım tavsiyelerin için sağol. ben bu oyunu 2 seneden beri oynuyorum şükür daha karakterim çalınmadı. ben bu oyunda karakter çalınmalarının kanayan bir yara olduğunu düşündüğüm için böyle bir öneri getirdim. büyük çoğunluk kullanıcı hatasından kaynaklanıyor doğru ama adam bir hata yaptı diye neden böyle bir cezaya maruz kalsın ki. bir laf vardır bilirsiniz: hırsızın hiç mi suçu yok? bu ikv'nin kanayan bir yarası. kullanıcı hatası olsun veya olmasın. bunun bir çözümü şart bence. ha ayrıca şunuda belirteyim. her seferinde değişik şifre girmekten sıkılmam merak etme. zate bi sürü mail adresim var. banka hesaplarım var. üye olduğum başka forumlar var. hepsinin şifresi farklı. ayrıca günde on kez oyuna girmiyosunki. hoş girsende farketmez. şahsen ben sıkılmam farklı şifre yazmaktan.
Resim
En son Arasdagli tarafından 14 Oca 2010 20:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

ResimResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön