[İçerik Silinmiştir.]
Hellriders
Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları
VATANxRaSpBeRRy

DİĞER FOTOLARA GÖRE BU DAHA SÜPER İNŞALLAH HANDAN KESİMİDE OLACAK BİZDE ARZ GMLERİN YAPTIĞI GİBİ LODOS GMLERDEN YARDIM İSTİYORUZZZ...
BEYLER ŞU KONUYADA DEĞİNİYİM BU SAYFADA BAHSEDİLEN SALDIRILARI VATAN LONCASI TEK BAŞINA YAPMADI ANCAK BAŞLATAN VE DÜZENLEYEN ONLAR OLDU TABİKİ DİĞER LODOS ARKADAŞLARDA DESTEK VERDİ.
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne kısmetse biz de grup kurduğumuzda bulamıyoruz kpeme lodos...SouLeYMaNeYouLa yazdı:Sancak savaşlarında bildiğim kadarıyla GMler rastgele alım yapıyor buna bakarak arz yada lodos güçlü diyemeyiz..TaTaNgAxEbKK yazdı:+1...DaRKNiqHT yazdı:handana ulaşmak kolay deği lbir oakdar da kalabalık lodosları nsayısı bunu düşünün bakalım köşkte lodoslar arzların 4 katı kadr fazla şu an bu durumda konuşmanız bile haksızlık
Bu arada madem o kadar iyisiniz bugünkü Sancak Savaşı'nda neden Arzlar galip keldi anlayamadım...
Şartlar eşit olunca anladığım kadarıyla Lodosların borusu ötemiyor...
+ Kpem yapacak arz bulamıyoruz orada da şartlar eşit değil mi ? Yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

Helal olsun lodoslara sonuç nedir acaba ? Çalışmalarınızın devamını dileri
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Arzlar sancak savaşını kazandık demeyin 2 çarımlada girdim oraya;
Gm lerden biri bize daldı? buna ne diyexeksiniz?
@TaTaNgAxEbKK Kpem de Kaç kere yenildin....
Saysam emin ol Hatırlamak istemezsin..Oyundna düştüm deyip kpem den kaçtığınıda biliriz...
Saysam emin ol Hatırlamak istemezsin..Oyundna düştüm deyip kpem den kaçtığınıda biliriz...

Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

Face ver demekle çocuk olduğunu kanıtlamışsın sen zaten...DaRKNiqHT yazdı:aksi idda edilebilir çünkü lodoslarda çocuk sayısı daha fazla herkes örneğn face versin birbirine lodosların genelde çocuk olduğu belli olur bence eşit sayıda olunduğu hatta lodosların 2 kat daha fazla olduğu bir savaşta bile arzlar kazanırChuckBartowsKi yazdı:Arz Klanı Eskisinden Farklı Olarak Anaokuluna DönmüştürAksini İdda Edebilicek Varmı
![]()
ama genelde lodoslar 4-5 kat daha fazla oluyorlar burda bile direnip bazen kazanan taraf arzlar olabiliyorr.
Damgayı Koyarlar...

Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Ne zaman kpemden kaçmışım?Theking yazdı:Arzlar sancak savaşını kazandık demeyin 2 çarımlada girdim oraya;
Bu arada yarımakıllı arkadaşım kpemden düşsen de kaçsan da kaybetsen de aynı kp gider...
Toplamda hep 500 kp gider...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Arz Kpem Grubu Varmı
Oyunda Her Türlü Grubumuz Tamken Atabiliriz 

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- MAQNETIC
- Salgın Koruyucusu
bu yeni hesabım artık Darknıqht yok birde Face 7 den 70 e kullanılan bir site ve yazarken örneğin dedim twitte olur benzer bşleyde ıkyr sadece örneğin dedim dikkatsizsin bu snn küçüklüğün birde damgayı genelde küçükler koymaya çalışırlar büyükleri kıskandıkları içinTheking yazdı:Face ver demekle çocuk olduğunu kanıtlamışsın sen zaten...DaRKNiqHT yazdı:aksi idda edilebilir çünkü lodoslarda çocuk sayısı daha fazla herkes örneğn face versin birbirine lodosların genelde çocuk olduğu belli olur bence eşit sayıda olunduğu hatta lodosların 2 kat daha fazla olduğu bir savaşta bile arzlar kazanırChuckBartowsKi yazdı:Arz Klanı Eskisinden Farklı Olarak Anaokuluna DönmüştürAksini İdda Edebilicek Varmı
![]()
ama genelde lodoslar 4-5 kat daha fazla oluyorlar burda bile direnip bazen kazanan taraf arzlar olabiliyorr.
Damgayı Koyarlar...
Harponxlider(49)
Soğukkız(49)
Kingofthemaqic(49)
Spartaxmaqnetıc(değişiyor)
13 Rakamının hristiyanlar tarafından şanssız rakam olarak kullanılmasının sebebi istanbul un fethi 1453 =1+4+5+3 = 13 ve H.Z.Muhammed (AS) doğumu olan 571 =5+7+1 = 13 dir.
Soğukkız(49)
Kingofthemaqic(49)
Spartaxmaqnetıc(değişiyor)
13 Rakamının hristiyanlar tarafından şanssız rakam olarak kullanılmasının sebebi istanbul un fethi 1453 =1+4+5+3 = 13 ve H.Z.Muhammed (AS) doğumu olan 571 =5+7+1 = 13 dir.