LoNCa
-
- Salgın Koruyucusu
LoNCa
Sayın Gm'ler,modlar,yapımcılar,fikirciler....Beim istediğim şey şu çemberlitaştır ne bilim yeni lwllerdir skillerdir wsyi bi an için bi kenara bırakıp şu loncasistemimize bi el atsanız nasıl olur acaba?Şöle diyorum lonca sistemi oyuna getirilmeli kurucusu ve yetki verilebilecek gerçek bir lonca sistemi oyundaki bu tarz bikaç saçmalık dururken yeni bölümler açlyo (ki bunların açılması yıllar alıyo
yani demek istediğim eksikliklerinüstüne düşülmeli..
Re: LoNCa
hocam hepimiz istiyoruz inanki ama ne yazıkki işte öyle herşey bizim istememizle olmuyo.. para konuşuyo bu oyunda çok istenilen karakter adı değiştirmeyi yaptılar ama maksat kar elde etmek
napalım sistemin kölesi olmaya devam değilmi nede olsa bu sistem bir oyundan ibaret değilmidir ??
Fakat şunu belirticem.. hangi oyun bir evi geçindirir ??
Fakat şunu belirticem.. hangi oyun bir evi geçindirir ??
keşke geLse Lonca savaşları başlasa
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
her eklentiden önce bunlar denildi..Rescuer yazdı:Lonca sistemi Çemberlitaş eklentisinden sonra gelecek bir yeniliktir.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Daha önce yöneticiler tarafından lonca sistemi hakkında bir söz söylendiğini hatırlaymıyorum ?mitmet yazdı:her eklentiden önce bunlar denildi..Rescuer yazdı:Lonca sistemi Çemberlitaş eklentisinden sonra gelecek bir yeniliktir.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa