Olmucak bir daha inşallah eromeraxkaya yazdı:Walla Ali cok ugrastık ama alabıldık ıns Alı de tekrarlamaz hatasını ....GoodfatheR yazdı:SeLamLaR ,
Senin gibi biR kaLiteLi oyuncunun kaRakteRLeRini geRi aLaRak oyuna dönmesi sevindiRici biR habeR , hayıRLı oLsun adaşımmışın![]()
Sonunda :)
Re: Sonunda :)
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Olmaz bidaha ama sende dikkat et artık sırtında bi dayanağın varkimbirlik yazdı:Olmucak bir daha inşallah eromeraxkaya yazdı:Walla Ali cok ugrastık ama alabıldık ıns Alı de tekrarlamaz hatasını ....GoodfatheR yazdı:SeLamLaR ,
Senin gibi biR kaLiteLi oyuncunun kaRakteRLeRini geRi aLaRak oyuna dönmesi sevindiRici biR habeR , hayıRLı oLsun adaşımmışın![]()
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Aynen öyledabbela yazdı:Olmaz bidaha ama sende dikkat et artık sırtında bi dayanağın varkimbirlik yazdı:Olmucak bir daha inşallah eromeraxkaya yazdı:Walla Ali cok ugrastık ama alabıldık ıns Alı de tekrarlamaz hatasını ....GoodfatheR yazdı:SeLamLaR ,
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Hayırlı olsun Ali.Aramıza hoşgeldin...
Kardeşim Hoşgeldin cok sevindim .d
Ben Cihadxkuzey .d Yeni ADım ÖztürkBeyII çok sevindim hoşgeldin.
Ben Cihadxkuzey .d Yeni ADım ÖztürkBeyII çok sevindim hoşgeldin.
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI