ÖnceLikLe herkese iyi forumLar..
Latif isimLi görseL çaLışmamı sizinLe payLaşmak istiyorum. Her türLü iyi-kötü yorumLara açıktır.(seviyeLi oLduğu sürece) Emeğe saygı!
Ben hiç anlamam fakat kendi zevkime göre baktığımda hoşuma gitti.Fakat bir resme sonradan eklenmiş gibi bir şeylerin durması kötü oluyor ve sol taraf sonradan eklenmiş gibi duruyor.Dalgalı yaptığınız duvar aynı orjinal şekilde devam edebilirdi.Belki daha da güzel olurdu.Tabi ki buda gayet hoş.Çalışmalarınızın devamını diliyorum.Elinize,emeğinize sağlık.
Hayırlı akşamlar.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Merhaba, güzel hoş olmuş fakat Resimlerindeki karakterlerin kenarlarını dalgalı dalgalı yapman çok bozuyor bence Latifi de Yeraltı gelmeden önce gösterilen resimlerden almışsın , güzel fikir olmuş açıkçası
TeşekkürLer güzeL yorumLarınız için ÖnceLikLe o daLgaLandırma efekti dediğiniz oLay benim hoşuma gidiyor. büyüLerin Efektini arttırıyor gibi. Tabi zevkler değişebiLir. Şimdi resme baktığımda oradaki büyüLerin resmin geneLine hakim oLan sarı tonLamayı bozduğunu farkettim. Diğer çaLışmamda daha dikkatLi oLacağım
Bu arada bu işLere yeni başLamadım.. çok eskiLerden de tasarımLar yapıyordum . Sadece ara vermiştim,yeniden başLadım.. Burada daimi oLanLar biLiyorLar
Tüm YorumLarınız ve EleştriLeriniz için TeşekkürLer..
sihirbaz yazdı:ÖnceLikLe herkese iyi forumLar..
Latif isimLi görseL çaLışmamı sizinLe payLaşmak istiyorum. Her türLü iyi-kötü yorumLara açıktır.(seviyeLi oLduğu sürece) Emeğe saygı!