.....DESTEK EKİBİNE SORUM ÇOK MERAK ETTİM !!! ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

.....DESTEK EKİBİNE SORUM ÇOK MERAK ETTİM !!! ...

Mesaj gönderen MoDeRnGrafik »

MERHABA,
FAN ARTTA GÖRSELLER KISMINI SECEN KİMLERDİ BUNLARIN KONUMU NEDİR ÖĞRENİMİ NEDİR UZMANLIK ALANI NEDİR BEN YETERLİ BİR JÜRİ GÖREMEDİM JÜRİLİK VASIFLARINA UYGUN GÖRMÜYORUM O JÜRİLERİN İSMİNİ AÇIKLAYIN TÜRKİYEDE BÖYLE YARISMALARDA JÜRİLİK YAPACAK KİŞİLER BELLİDİR İÇİNDE TANIDIĞIM ÇIKACAKMI YOKSA YOLDAN GECEN Bİ ADAMMI JÜRİ OLDU KİM BU ÇALISMALARI SECEN JÜRİ HANGİ KRİTERLERE GÖRE DEĞERLENDİRME YAPTI BUNLARIN CEVABINI TEK TEK İSTİYORUM SU AN GERÇEKTEN ÇOK KIZGINIM

EY DESTEK EKİBİ TİTRE VE KENDİNE GEL YOKSA DURUM VAHİİİM SENİN DÜSÜNDÜĞÜNDENDE KÖTÜ DURUMDA KURTARIN İKV Yİ DOĞRU DÜRÜST ADAMLAR ALIN EKİBE EĞERKİ BÖYLE BİR YARISMA YAPACAKSINIZ ÖNCEDEN HAZIRLIK YAPIN ÇALISMA DİSİPLİNİZİ DÜZELTİN BURASI YAN GELİP YAPMA YERİ DEĞİLDİR...

ÇALIŞMA STİLİNİZ VE HİYERARŞİK DÜZENİNİZ HAKKINDA BANA BİLGİ VERİRSENİZ AYRICA SİZE YARDIM EDERİ YETERKİ İKV KURTULSUN

GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYOR OYUN VE BEN BİR SEYLER YAPAMIYORUM...
Dosta DOST Düşmana DÜŞMAN

...............HİÇ BİLENLE BİLMEYEN GÖREN GÖZLE GÖRMEYEN BİR OLURMU...............

Resim
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: .....DESTEK EKİBİNE SORUM ÇOK MERAK ETTİM !!! ...

Mesaj gönderen DarkShare »

MoDeRnGrafik yazdı:MERHABA,
FAN ARTTA GÖRSELLER KISMINI SECEN KİMLERDİ BUNLARIN KONUMU NEDİR ÖĞRENİMİ NEDİR UZMANLIK ALANI NEDİR BEN YETERLİ BİR JÜRİ GÖREMEDİM JÜRİLİK VASIFLARINA UYGUN GÖRMÜYORUM O JÜRİLERİN İSMİNİ AÇIKLAYIN TÜRKİYEDE BÖYLE YARISMALARDA JÜRİLİK YAPACAK KİŞİLER BELLİDİR İÇİNDE TANIDIĞIM ÇIKACAKMI YOKSA YOLDAN GECEN Bİ ADAMMI JÜRİ OLDU KİM BU ÇALISMALARI SECEN JÜRİ HANGİ KRİTERLERE GÖRE DEĞERLENDİRME YAPTI BUNLARIN CEVABINI TEK TEK İSTİYORUM SU AN GERÇEKTEN ÇOK KIZGINIM

EY DESTEK EKİBİ TİTRE VE KENDİNE GEL YOKSA DURUM VAHİİİM SENİN DÜSÜNDÜĞÜNDENDE KÖTÜ DURUMDA KURTARIN İKV Yİ DOĞRU DÜRÜST ADAMLAR ALIN EKİBE EĞERKİ BÖYLE BİR YARISMA YAPACAKSINIZ ÖNCEDEN HAZIRLIK YAPIN ÇALISMA DİSİPLİNİZİ DÜZELTİN BURASI YAN GELİP YAPMA YERİ DEĞİLDİR...

ÇALIŞMA STİLİNİZ VE HİYERARŞİK DÜZENİNİZ HAKKINDA BANA BİLGİ VERİRSENİZ AYRICA SİZE YARDIM EDERİ YETERKİ İKV KURTULSUN

GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYOR OYUN VE BEN BİR SEYLER YAPAMIYORUM...
Eleştiri bölümüne gelirseniz sorunlarınızı bizzat Yöneticiler ile konuşarak halledebilirsiniz. Şansınızı birde orada deniyin.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XTIMURX »

IstanbulKartali yazdı:Eserleri değerlendiren,seçen kişilerin bahsettiğiniz gibi öğrenimi,uzmanlık alanı tartışılamaz bir konudur.
Elbette bu bir yarışmadır.Yarışmaların malesef bir tek kazananı olmaktadır.Herkesin emek verdiğini biliyoruz ama
seçilmesi ve dereceye girmesi gereken eserlerin olacağı,hepsinin seçilemeyeceği aşikardır.

Tepkinizi bu şekilde dile getirmek yerine daha sakin bir üslup kullanmanız gerektiğini hatırlatmak isterim
Kimsenin yan gelip yattığı yoktur.

İyi Forumlar
Bu eserin mi seçilmesi gerekiyordu yani ? Dalga mı geçiyorsunuz ?

Ömer Can İşletici"Eminönün'de Kıyamet" Kuklacı- Wesexyxşifaa
Resim

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/image/fan10/image/3.jpg
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

IstanbulKartali yazdı:Eserleri değerlendiren,seçen kişilerin bahsettiğiniz gibi öğrenimi,uzmanlık alanı tartışılamaz bir konudur.
Elbette bu bir yarışmadır.Yarışmaların malesef bir tek kazananı olmaktadır.Herkesin emek verdiğini biliyoruz ama seçilmesi ve dereceye girmesi gereken eserlerin olacağı,hepsinin seçilemeyeceği aşikardır.

Tepkinizi bu şekilde dile getirmek yerine daha sakin bir üslup kullanmanız gerektiğini hatırlatmak isterim

İyi Forumlar
Elbette bütün eserler seçilmeyecek, aralarından 'en iyileri' seçilecek. Ben Fan Art yarışmasına hiçbir eserle katılmamış biri olarak dereceye giren 'bazı' eserlere baktığımda hiç kusura bakmayın ya jüri üyelerinin gözleri bozuk yada ikv camiasından çıkan en iyi eserler bunlar diyorum. Fan art'a katılıp eserleri dereceye girememiş bazı arkadaşlarında katıldıkları resimlerin dereceye girenlerden çok daha iyi olduğunu duyup şahit olduktan sonra geriye 1 tane seçenek kalıyo...
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Designer »

Elbette bu bir yarışmadır.Yarışmaların malesef bir tek kazananı olmaktadır.Herkesin emek verdiğini biliyoruz ama seçilmesi ve dereceye girmesi gereken eserlerin olacağı,hepsinin seçilemeyeceği aşikardır.

İyi Forumlar
Kusura bakmayın ama emek verenler doğru düzgün karşılık alamadı fan artta. Örneğin adam gitmiş başkasının imzasını bulunduran eserle ödül kazanmış, gitmiş bir internet sitesine ekran görüntüsü yükleyip saçma bir efekt havası oluşturmuş ödül kazanmış, adam paintten 2 adet savaşçı görüntüsünü kesip gerçek fotoğrafa yapıştırmış ödül kazanmış.

Sizin bu söylediklerinizden sonra "Siz kimi kandırıyorsunuz " diye sorarlar :evil: :evil: :evil:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

İyi Forumlar
Hiç bir kurum hiç bir insan kusursuz değildir bunu biliyorum ama haksızlık karsısında susan adi bir şeytandır eksiklerinizin bir an önce giderilmesi istiyorum katılan eserler yeniden gözden gecirilmeli ama lakin daha öncesinde her kategori için yeni bir denetleme kurulu olusturulmalı jüri sectiği eserleri denetleme kuruluna sunmalı denetleme kurulunun onayından sonra başarılı eserler seçilmeli denetleme kurulunda bir grafiker bir sanat eleştirmeni bir sanat tarihi uzmanı mutlaka olmalı eğerki destek ekibinde bu kişiler yoksa ünüversitelerden yardım istenmeli eğer bu konuda yardım isterseniz tanıdığım sanatcılarla sizin için bağlantı kurabilirim yoksa profosyonel sanatçıların yarısmaya katılmasını ve saygınlığınızın artmasını beklemeyiniz saygılarımla

MoDeRnGrafik

...............HİÇ BİLENLE BİLMEYEN GÖREN GÖZLE GÖRMEYEN BİR OLURMU...............

Resim
Kullanıcı avatarı
MoDeRnGrafik
İskele Babası
İskele Babası

İnşallah bu konuyu bi sağ duyulu dev bakar bi çözüm sunar bize

Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Buradan viewtopic.php?f=46&t=47508&start=0 Devam ediniz .

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön