İKV Dünyasının 4/3'ünün Beklediği Yeni Sunucunun Ne Zaman Geleceğini Sormak İstiyorum.
Sancak Sunucusu Açılalı En Az 2 Yıl Oldu...Artık Yeni Bir Sunucunun Açılması Gerektiği Kanaatindeyim :!:
TTnet'in Bünyesine de Katılmasıyla Oyuncu Sayısı Git Gide Artan İKV Dünyasının Yeni Bir Sunucuya İhtiyacı Olduğunu Düşünen Yüzlerce Kişinin Sözcüsüyüm...
Hiç Değilse Bir Cevap;
Gelebilir - Gelmeyebilir
Gelirse Ne Zaman
Gelmezse Neden...
Umarım Açık Bir Cevap Verecek Yönetici Bulabiliriz.
Yeni Bir Sunucu Gelmese Bile Ne Zaman Geleceğini Tahmini Olarak İletebilirseniz, Oyuncuların Bu Konu Hakkında Gerekli Soru ve Sorunlarını Giderebileceğinizi Düşünüyorum.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
qelıceqini sanmam.. ßazı sunucular hatta çoqu sunucular ßoş sayılır onları Dolduramıyoruz kı Yenı sunucu qelsın Ank a ßom ßoş
Yakın Zamanda Çemßerli Taş+Lonca Sistemı qelse Çok qüzel olcak
İKV Dünyasının 4/3'ünün Beklediği Yeni Sunucunun Ne Zaman Geleceğini Sormak İstiyorum.
Sancak Sunucusu Açılalı En Az 2 Yıl Oldu...Artık Yeni Bir Sunucunun Açılması Gerektiği Kanaatindeyim :!:
TTnet'in Bünyesine de Katılmasıyla Oyuncu Sayısı Git Gide Artan İKV Dünyasının Yeni Bir Sunucuya İhtiyacı Olduğunu Düşünen Yüzlerce Kişinin Sözcüsüyüm...
Hiç Değilse Bir Cevap;
Gelebilir - Gelmeyebilir
Gelirse Ne Zaman
Gelmezse Neden...
Umarım Açık Bir Cevap Verecek Yönetici Bulabiliriz.
Yeni Bir Sunucu Gelmese Bile Ne Zaman Geleceğini Tahmini Olarak İletebilirseniz, Oyuncuların Bu Konu Hakkında Gerekli Soru ve Sorunlarını Giderebileceğinizi Düşünüyorum.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Kardeş oyun başlayalı 3.5 yıl oldu en az 2 yıl olabilirmi snce sancagın acılması ??
ayrıca bence yeni sunucu yerine ankayı kaldırıp yerine normal bi sunucu getirmeleri lazım anka her zaman tenha
Kardeşim sen anka kaldırılsın felan diyorsun ama neye göre diyorsun ? ANka da huzur var.
arkadaşlar bazılarınız sunucular boş diyor peki ya neden ? online oyunların amacı rekabet yaratmaktır önce arkadaşları arasında başlar üstün olmak sonra oyun 1.liğine gitmek ister herkes ama son açılan normal sunucu sancağın açılalı 1 yılı geçti ve yeni gelen arkadaşlar görüyor ki herkes çok gelişmiş dolayısıyla sıkılıyolar klan savaşlarında üstünlük kuramama vb nedenlerde dolayı başka online oyunlarda şansını deniyolar eğer yeni bir server açılırsa herkes eşit şartlarda başlar , oyunda sonradan ustalaşanlar için bir fırsat doğar ve oyuncu artışında hatrısayılır bir artış olur
açılsın bence bi madende 10 kişi oturuyor başka sunucuya akaLım
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Arkadaşlar sancak sunucusu açılalı 2 seneyi geçti 2.5 sene olmak üzere. 2008 yazında açıldı sancak sunucusu. Artık yeni bir sunucunun gelme zamanı geçti bile. İKV şu anda öncesinden daha hatta kat kat daha kalabalık. Önceden sunucularda çok kalabalık yazardı doğrudur fakat sunucuların kapasitesini artırdılar artık o yüzden çok kalabalık yazısını göremiyorsunuz. Oyunda çok oyuncu var ama kapasiteye göre kalabalık diyor. Eminim ki ben ve benim gibi yeni sunucunun açılmasını bekleyen birçok oyuncu var ve yönetim bu kitleyi ciddiye almalı. Oyunda üst taraflara oynamak isteyen oyuncular var ve şu anki sunucular aldı başını gidiyor bilindiği üzere fiyatlar uçtu. Yeni başlayan bir oyuncunun meteor görevlerini yapması bile zorlaştı. Hemde yeni sunucu demek İKV için kazanç da demek. Emin olun birçok oyuncu üst sıralara oynayarak kendini kanıtlamak için plus almaya yeltenecek bu da İKV ye gelir demek Yönetimin bu görüşleri dikkate almasını umuyorum. Saygılarımla bu konudan çekiliyorum daha söylenebilecek birşey olduğunu düşünmüyorum
yeni sunucu her oyunda kar yaratır şuanda ikvnin boş olma nedenlerinden en büyüğü hala Betaya oynamasıdır.Düşünün
Adam yeni üyelik açtı çevresi 0 kastı kastı zar zor 49 oldu azcık itemleri var şimdi gelişme zamanı fakat şöyle bir engel var
1)yeraltında item düşürme devri kapandı nerdeyse max itemler eskisi gibi vuramıyor buda daha az canavar kesimi ve daha az item düşmesi demek yada kesici delici gibi özelliklerden canavar potansiyeli sınırlıyorlar, tabi artık o kadarda pahalıya gitmiyor burdan düşen itemler bunu eledik.
2)şaheser üretimi için parası yok maden çekmesi lazım iyi hoş eskiden maden başında sabahlardık ama şimdi madenler değişik değişik yerlerde çıkıyor koşuşturmacalar falan eğer bide büyücü veya şifacıysan yandın karşı klandan adam yakalıyor durdurma fln yada savaşçı depar atıyor geçiyor seni bir sürü tantana 1gün 2gün sonra yoruluyor insan bunuda yapamıyor.(tabi herkesin işi gücü bi çalışma hayatı var hepde oyunda duramaz)
3)çevre yok şaheser yok e seni grup bölgesine alırlarmı hayır! adam tanıdıklarını alıyor grup bölgesinden düşürüyor itemlerini bizim gariban eli boş.klan savaşlarında bişey yapamıyor adam kesemiyor e nerde kaldı oyun zevki yok çevresinede tavsiyede bulunmuyor doğal olarak sonuçta elde var 0. Kaç yıldır aynı adamlar oynuyor haksızmıyım kaç kere mısır çarşında hiç tanımadığınız adam görüyorsunuz elbet bi yerlerden aşinalığınız olur hep aynı adamlar.
malesefki bunları hala göremiyor yönetim eskiden oyunda oynayan ve çeşitli sebeplerden oyuna ara vermiş ama tekrar başlamak isteyen yada oyunda eski sunucularda ustalaşmış ama yeni sunucuda kendini geliştirmek isteyen ve yeni başlayacaklar için KARAKTER TRANSFERİ İZİN VERİLMEYEN bir sunucu açılmalı.Tabi buda rekabetten gelecek plus gelirlerini söylemiyorum bile. İKV YETER ARTIK ANLA VE BİRŞEYLER YAP BU İŞ BÖYLE GİTMEZ.
yorumlarınızı lütfen empati kurarak yapınız sizin çok iyi çarlarınız olabilir ama ikvnin gelişmesi için daha çok çaylak gerekir:)
ORHANBEY yazdı:Mevcut sunucularda iyileştirme yapıldı geçmiş dönemde. Ör: 200 kişi kapasiteli sunucunun kapasitesi 400 e yükseltildi. Doğal olarak 200 de "Dolu" uyarısı veren sunucu şimdi 200 de "Kalabalık" yazmakla yetiniyor. Bu oyuncu sayısı ile değil sunucunun özelliklerinin yükseltilmesi ile alakalı
Mevcut sunucular oyuncuları kaldırmaya yetiyor sunucuya gerek yok
doğru Sunucuların Kapasitesi çok artırıldı 2 yıl önce hafta sonları vs. sunucu dolu sorunu veren sunucular artık neredeyse hiç verilmiyor en on 15 tatilde sancak savaşlarında gördüm bunu
ama yeni bir heyecan bakımından açılması güzel olacaktır
Evet yeni bir sunucu bekliyoruz.Zevk için bile olsa bunun gerçekleşmesini umuyorum.Yönetim oyuncularını kırma yeni bir sunucu getir memnun edin bizleri.