haha elimi sallasam ellisi belimi sallasam yüzellisi bacaklarımı sallasa beşyüzellisi xDxDfundafuni yazdı:dikakt etd ekızlar snei köle pazarında kullanamsın:D
Selam Arkadaslar
Re: Selam Arkadaslar

hıhı eminim:DMORDuMan yazdı:haha elimi sallasam ellisi belimi sallasam yüzellisi bacaklarımı sallasa beşyüzellisi xDxDfundafuni yazdı:dikakt etd ekızlar snei köle pazarında kullanamsın:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
inanmıyomusun şimdi sen kanıtlarım ama bakfundafuni yazdı:hıhı eminim:DMORDuMan yazdı:haha elimi sallasam ellisi belimi sallasam yüzellisi bacaklarımı sallasa beşyüzellisi xDxDfundafuni yazdı:dikakt etd ekızlar snei köle pazarında kullanamsın:D

kanıtlada görelim:DMORDuMan yazdı:inanmıyomusun şimdi sen kanıtlarım ama bakfundafuni yazdı:hıhı eminim:DMORDuMan yazdı:haha elimi sallasam ellisi belimi sallasam yüzellisi bacaklarımı sallasa beşyüzellisi xDxDfundafuni yazdı:dikakt etd ekızlar snei köle pazarında kullanamsın:D
tmm şubatda dönüyorum oyuna görüşelim o zaman ben bulurum zaten seni xDfundafuni yazdı:kanıtlada görelim:DMORDuMan yazdı:inanmıyomusun şimdi sen kanıtlarım ama bakfundafuni yazdı:hıhı eminim:DMORDuMan yazdı:haha elimi sallasam ellisi belimi sallasam yüzellisi bacaklarımı sallasa beşyüzellisi xDxDfundafuni yazdı:dikakt etd ekızlar snei köle pazarında kullanamsın:D

bnei bulman zor snn çünkü pcde oyun çalışmıyor o yüzden girmeiyorum:D
o zaman nsl kanıtlıcam xDfundafuni yazdı:bnei bulman zor snn çünkü pcde oyun çalışmıyor o yüzden girmeiyorum:D

her şeyi devletten bekleme sen düşün ispatlıcka olan senisn bnm beynimi yormak giib bi niyetim yok:DMORDuMan yazdı:o zaman nsl kanıtlıcam xDfundafuni yazdı:bnei bulman zor snn çünkü pcde oyun çalışmıyor o yüzden girmeiyorum:D
onu bunu bırak meran genel sıhbeti kapatcaklar bizxim yüzümüzden xDfundafuni yazdı:her şeyi devletten bekleme sen düşün ispatlıcka olan senisn bnm beynimi yormak giib bi niyetim yok:DMORDuMan yazdı:o zaman nsl kanıtlıcam xDfundafuni yazdı:bnei bulman zor snn çünkü pcde oyun çalışmıyor o yüzden girmeiyorum:D

kapattıklarıyla dursunlar meran olmazsa köşk var:DMORDuMan yazdı:onu bunu bırak meran genel sıhbeti kapatcaklar bizxim yüzümüzden xDfundafuni yazdı:her şeyi devletten bekleme sen düşün ispatlıcka olan senisn bnm beynimi yormak giib bi niyetim yok:DMORDuMan yazdı:o zaman nsl kanıtlıcam xDfundafuni yazdı:bnei bulman zor snn çünkü pcde oyun çalışmıyor o yüzden girmeiyorum:D