Süper !! Çok müthiş olmuş kardeşim tebrik ediyorum... Kusursuz bir çalışma, sadece ;
Soldaki 'mor ışık' ve sağdaki 'beyaz ay' bence gereksiz olmuş..
Aşağıdaki 'İstanbul' yazısı ve oradaki binalar tek kelimeyle mükemmel.. Ayrıca arka fondaki cinlerin savaşı resmi gözden kaçmıyor o da çok güzel uymuş
Karanlık resimlerin aydınlık resimlerine nazaran çok daha iyi ve çok daha profosyonel...Tebrik ediyorum seni kesimlerin özellikle çok iyi ve ustaca...Fakat bu resminde herşey kusursuz dolunay haricinde.
Bu tür çalışmaların arka fonuna değişik şeyler koyabilirsin...Bunun için sana ö.m ile değişik brushesler atacağım hazırlayıp
yollamayı düşünüyorum sana...Böyle güzel eserlerinin daha iyi olabilmesi için yolliyacağım brushesleri kullanmanı öneririm...Farkı göreceksin.
JouRney yazdı:Süper !! Çok müthiş olmuş kardeşim tebrik ediyorum... Kusursuz bir çalışma, sadece ;
Soldaki 'mor ışık' ve sağdaki 'beyaz ay' bence gereksiz olmuş..
Aşağıdaki 'İstanbul' yazısı ve oradaki binalar tek kelimeyle mükemmel.. Ayrıca arka fondaki cinlerin savaşı resmi gözden kaçmıyor o da çok güzel uymuş
Ellerine Sağlık , Emeğe Saygı
Bende ışığın ve ayın gereksiz olduğunu düşünüyorum geri kalan her şey çok hoşuma gitti.Gerçekten güzel bir çalışma.Eline,emeğine sağlık.
Hayırlı akşamlar.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Yorumun için teşekkürler.Dolunay gereksiz olmuş haklısınız...Hatamı,resmi bozan unsuru söylediğiniz için teşekkürler.Birdaha ki çalışmam daha güzel olacaktır.