* RiSKYouRLiFE *Geri Alındı ( Lütfen İçeri)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Re: * RiSKYouRLiFE *Geri Alındı ( Lütfen İçeri)
Geçmiş olsun benim de çokk çarım çalındı ben seni bilmiorum ve sen de beni bilmiosun ama yine de geç miş olsun ...
Arkadaşlar İnanmayın mert Ben çar mar Almadım Haberiniz olsun Mert istersen SKYP den Isğat ederim benim almadığımı
Artık ben bu iftira dayanamadım Oyunu bıraktım.(RiSKYOURLiFE) çalıntıdır halen daha hiç bir şekilde alış veriş yapmayın. Gerekirse IP Adresinden yer tesbiti Edilip Gereken Gerekirse Yapılcak.. :evil: Şu an Bana ait olan çar Sadece xxxİSKENDERxxx Kimse İNanmasın Kimse Bana ÇAr MAr Vermedi Çalanada Şimdiden Geçmiş Olsun.. :twisted:
Artık ben bu iftira dayanamadım Oyunu bıraktım.(RiSKYOURLiFE) çalıntıdır halen daha hiç bir şekilde alış veriş yapmayın. Gerekirse IP Adresinden yer tesbiti Edilip Gereken Gerekirse Yapılcak.. :evil: Şu an Bana ait olan çar Sadece xxxİSKENDERxxx Kimse İNanmasın Kimse Bana ÇAr MAr Vermedi Çalanada Şimdiden Geçmiş Olsun.. :twisted:
Akıllı Olan Vebalini Veremeceği İFtiralar Kimseye Atmasın ALLAH Yukarda Neyin Ne Olduğunu Görüyo..
- ATAxMasteR
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Çal Çırp Caldırdım Sonra Geri Alındı. Neyse Zaten oyunu Temelli bıraktım M2 Buz gözlüğüm Karakterin tarafından Çalındı Haberın oLsun benım gibi kaç kişiye yapıldı herhangi bir bilgim yok. Selametle.