Beyler Lütfen Yardım Oyunda Yeni Oldugum için :D
- BerkeBasbuga
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Beyler Lütfen Yardım Oyunda Yeni Oldugum için :D
şimdi beyler benim İKv de savaşçı var 25 lvl şu mısır çarsısındakı demircide 26 lvl e göre yok 26 lvl oldugumda ne yapacam bide 25 lvl skill sıralaması söylermisiniz rica etsem...
Sunucu:Teşkilat
Sınıf:Büyücü
Seviye:49
Nick:Infinity
Re: Beyler Lütfen Yardım Oyunda Yeni Oldugum için :D
Öncelikle iyi oyunlar itemler her zaman belli bir npc(işportacı,rüstem vs. gibi) de satılmaz bazen görevlerde verir bazende kendin düşürür yada başka bir oyuncudan satın alırsın ama senin lwlin itibariyle satın almanı tavsiye etmem görevlerden çıkacaktır bol bol sen merak etme bu arada bütün görevleri yap 
Arkadaşa katılıyorum Ofansif Dövüş Sert Vuruş Depar gibi özellikleri 15 yap devamında dikkat dağıtma durdurma vs. ama sana tek bir önerim var o da NPC'lerden birşey satın alma.fbergh yazdı:Öncelikle iyi oyunlar itemler her zaman belli bir npc(işportacı,rüstem vs. gibi) de satılmaz bazen görevlerde verir bazende kendin düşürür yada başka bir oyuncudan satın alırsın ama senin lwlin itibariyle satın almanı tavsiye etmem görevlerden çıkacaktır bol bol sen merak etme bu arada bütün görevleri yap
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- BerkeBasbuga
- Salgın Koruyucusu
Sağolun da NPC ne demek Çok Çok sağolun şimdide 30 lvl yetenek dağıtma Bİrde ben madenle sarraf ı 23 ledım şimdi neye veriyim yani zırhcıya vb. bide büyücü aççam onu sarraf mı yapayım ve kaç veriyim ondada zırhcıyamı vereyim :?:
Şİmdiden Teşekkürler Yardımlarınız için .....
- BerkeBasbuga
- Salgın Koruyucusu
Bide Tank Ve SVH ne demek büyücüdedemi böyle
:mrgreen: :| :arrow: :idea: Bende Pek Olarak Bilmiyorumda Sanırım Tank: Yani Hiç Yatmayan Genellikle Yatan Kişilere Denir Diyerkisi İse Sanırım:Atacck Savaşçıdır
:shock:
ops:
:lol:
- BerkeBasbuga
- Salgın Koruyucusu
bu soruya cevap alabilirsem Mutluysam Bahtiyar OlacağımBerkeBasbuga yazdı:Sağolun da NPC ne demek Çok Çok sağolun şimdide 30 lvl yetenek dağıtma Bİrde ben madenle sarraf ı 23 ledım şimdi neye veriyim yani zırhcıya vb. bide büyücü aççam onu sarraf mı yapayım ve kaç veriyim ondada zırhcıyamı vereyim :?:
Tank ve Ncğ ye cevap verdiğin için teşekkürler.
NPC senin veya her hangi başka bir oyuncunun yönetemediği sadece oyun motorunun yönettiği oyundaki kişilerdir.Örnek olarak Agah Bey,Bankacı,Demirci,jandarmalar,ve saymakla bitmeyen bir sürü şey fakat asla yaratıklarla(cinler, kertenkeleler,akrepler,yılanlar,büyük bosslar azul,başı boş gibi)karıştırma.Yetenek(skill) dağıtmaya gelince yetenek 2 şeye bağlıdır ofansif dövüşme(SVH :Yüksek Hasar verebilme)senin seviyen itibariyle seçmen gerekli olan şeydir diğerine gelince defansif dövüşme(TANK:Bu savaşçılar gruplarda ve özellikle grup bölgelerinde işe yararlar aşırı şekilde sağlamdırlar tek başına fazla bir şey yapamaz fakat grupla olunca çok büyük işler becerirler)arasında seçimini yapmalısın fakat sana tavsiyem rahat tecrübe(bazı yerlerde exp. veya ex. diye degeçebilir) kasabilmen için gerekli olan şeydir.SVH olmak için o.d. yeteneğine puan vermen yeterli diğeri ise işini daha çok 49 lwlde görür.Skill dağıtımında üzerindeki eşyalar silahlar, zıhlar pant. vs. de oldukça önemlidir.Büyücüde ve Şifacıda skiller daha farklıdır.Benim sana tavsiyem madem yeniysen öncelikle oyun rehberini oyuna girmeden önce iyice bir oku.2.tavsiyem ise 49 lwl ol oyunu iyice öğren bu arada sonra ne istersen(büyücü veya şifacı) karakter aç ve kas.İYİ OYUNLAR...
- BerkeBasbuga
- Salgın Koruyucusu
Peki ben hangi yetenege veriyim yani SVH olmam gerektiğini öğrendim Peki SVH olmak için o.d. yeteneğine puan vermen yeterli diğeri ise işini daha çok 49 lwlde görür. bunu demişsin Svh olmam gerek Anladım Peki o.d derken hangi yeteneklere veriyim ? 60 Yetenek puanım var.fbergh yazdı:NPC senin veya her hangi başka bir oyuncunun yönetemediği sadece oyun motorunun yönettiği oyundaki kişilerdir.Örnek olarak Agah Bey,Bankacı,Demirci,jandarmalar,ve saymakla bitmeyen bir sürü şey fakat asla yaratıklarla(cinler, kertenkeleler,akrepler,yılanlar,büyük bosslar azul,başı boş gibi)karıştırma.Yetenek(skill) dağıtmaya gelince yetenek 2 şeye bağlıdır ofansif dövüşme(SVH :Yüksek Hasar verebilme)senin seviyen itibariyle seçmen gerekli olan şeydir diğerine gelince defansif dövüşme(TANK:Bu savaşçılar gruplarda ve özellikle grup bölgelerinde işe yararlar aşırı şekilde sağlamdırlar tek başına fazla bir şey yapamaz fakat grupla olunca çok büyük işler becerirler)arasında seçimini yapmalısın fakat sana tavsiyem rahat tecrübe(bazı yerlerde exp. veya ex. diye degeçebilir) kasabilmen için gerekli olan şeydir.SVH olmak için o.d. yeteneğine puan vermen yeterli diğeri ise işini daha çok 49 lwlde görür.Skill dağıtımında üzerindeki eşyalar silahlar, zıhlar pant. vs. de oldukça önemlidir.Büyücüde ve Şifacıda skiller daha farklıdır.Benim sana tavsiyem madem yeniysen öncelikle oyun rehberini oyuna girmeden önce iyice bir oku.2.tavsiyem ise 49 lwl ol oyunu iyice öğren bu arada sonra ne istersen(büyücü veya şifacı) karakter aç ve kas.İYİ OYUNLAR...
- BerkeBasbuga
- Salgın Koruyucusu
Birde benim savaşçım maden ve sarrafı 23 yaptım.Peki şimdi neye veriyim.Yani zırhçıyamı yoksa silahçıyamı veya Lokmanamı vb. Tam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz :?:
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.