Oyuna Giriş Esnasında HATA !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
godfreyxdufy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Oyuna Giriş Esnasında HATA !

Mesaj gönderen godfreyxdufy »

Aynı hatayla karşılaşan arkadaşlar varsa yorumlarını eksik etmesinler.

Hatayı sadece sobee sayfasında alıyorum
Bu sorundan oldukça mağdurum oyunu tekrar kurmama ve PC'ye format atmama rağmen hala aynı hata ile karşılaşmaktayım.Sorunun çözümünün yöneticiler yada bilen birisi tarafından iletilmisesini rica ediyorum.

İyi forumlar

Hata

Resim

Resim

http://img835.imageshack.us/i/adsz2cc.png/
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Oyuna Giriş Esnasında HATA !

Mesaj gönderen Semiha »

Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?

Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.

Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Merhaba, şunu bir deneyin ;

Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?

Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.

Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.

Pardon, Semiha yazmış..
2009-2013
godfreyxdufy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen godfreyxdufy »

Bazı zamanlar en basit şeyler aklıma gelmediği gibi bu seferde öyle oldu sanırım.

Yardımcı olanlara teşekkürler bana kalsa bu sorunun Geçmiş yüzünden olabilceği aklıma gelmezdi :mrgreen:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön