Sizler için bir kaç güzel etkinlik hazırlıyoruz. Üstelik bomba ödüller vereceğiz.
Etkinliklerin son hali için mutlaka genel etkileşimde geçilecek duyurumuzu bekleyiniz.
Yeni Etkinlik
Re: Yeni Etkinlik
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Bomba ödüllerLathander yazdı:Sizler için bir kaç güzel etkinlik hazırlıyoruz. Üstelik bomba ödüller vereceğiz.
Etkinliklerin son hali için mutlaka genel etkileşimde geçilecek duyurumuzu bekleyiniz.

Hmm.. Hadi bakalım, hayırlısı olsunLathander yazdı:bomba ödüller vereceğiz.
Tahminimce Şaheser, Nadide olur büyük ihtimal.. Ama 'Bomba Ödül' bambaşka birşey de olabilir ..
2009-2013
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bombacı çar veriyolarmış bi deJouRney yazdı:Hmm.. Hadi bakalım, hayırlısı olsunLathander yazdı:bomba ödüller vereceğiz.
Tahminimce Şaheser, Nadide olur büyük ihtimal.. Ama 'Bomba Ödül' bambaşka birşey de olabilir ..
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Facebook Art'a hazırlığa dünden başladım bile ben
Harika bir taslak yaptım şu anda.. Bakalım fikir geldikçe bir şeyler ekliyorum.. Umarım kazanırım..
Emeğinin hakkıyla katılanlar kazanır inşallah.
Her ay olması da çok güzel
Emeğinin hakkıyla katılanlar kazanır inşallah.
Her ay olması da çok güzel
2009-2013
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

evet artık 50 iksir deil 150 iksir istiyoruzLathander yazdı:Sizler için bir kaç güzel etkinlik hazırlıyoruz. Üstelik bomba ödüller vereceğiz.
şaka bir yana 2010 fan art gibi olmasın buda lütfen özenle seçiniz
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !