Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen konfucyus »

Genel Etkileşimde açtığım konunun kilitlenmesine binayen;

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=47640
Öncelikle yarışmaya katılıp ödül kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
bu ve benzeri yarışmalara katılmadığımı vurgulamak isterim. konu başlığı altında bu yazımı yazıcaktım lakin sayfa sayısı bir hayli fazla olduğundan dikkat çekmeyeceğini düşündüğüm için böyle bir başlık açma gereksinimi duydum. şimdiden vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.

videolar ve hikayeler hariç yapılan tüm çalışmalara baktım hepsine emek verilmiş ortaya birşeyler çıkarmaya çalışmış güzel kardeşlerimin veyahut yaşıtlarım yada abilerimin güzel çalışmaları... lakin dikkatimi çeken bir çalışma ise teşkilat sunucusundan Eda Maral arkadaşımızın Bir Başkadır İKV Aşkı çalışması

Resim

konuyu kendisini yargılamak yada yergilemek amaçlı açmadığımıda belirtirim lakin oyun içerisinde bir kare resim alınıp www.photofunia.com adresinde böyle bir resim oluşturmak basit bir olay olsa gerek diye düşünüyorum. bu yüzdendir ki emek verip zamanını harcamış diğer arkadaşlarımın bir kısmının hakkının yendiğini düşünüyorum. zira diğerleride bu ve benzeri sitelerden daha güzel resimler ortaya çıkarabilirdi ama baktığım ve incelediğim kadarıyla herkes kendi el emeği göz nuruna kişisel özgüvenlerinide ekleyerek yollamışlar.

bu branşta bundan kötü dahi olsa kişilerin kendi emeklerini harcayarak yaptıkları başka bir resmin seçilmesini yeğlerdim. sanırım bir kişinin daha hakkı gasp edildi böylece...

vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü özür diler iyi oyun dileklerimle başarılarınızın devamını dilerim...

teşekkürler

konfüçyüs

Not: isteğiniz üzere yazımı bu kısma taşıyorum...
[/b]
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
MiraFarazi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen MiraFarazi »

konfucyus yazdı:
oyun içerisinde bir kare resim alınıp www.photofunia.com adresinde böyle bir resim oluşturmak basit bir olay olsa gerek diye düşünüyorum. bu yüzdendir ki emek verip zamanını harcamış diğer arkadaşlarımın bir kısmının hakkının yendiğini düşünüyorum. zira diğerleride bu ve benzeri sitelerden daha güzel resimler ortaya çıkarabilirdi ama baktığım ve incelediğim kadarıyla herkes kendi el emeği göz nuruna kişisel özgüvenlerinide ekleyerek yollamışlar.

bu branşta bundan kötü dahi olsa kişilerin kendi emeklerini harcayarak yaptıkları başka bir resmin seçilmesini yeğlerdim. sanırım bir kişinin daha hakkı gasp edildi böylece...

Çok doğru konuşmuşsun ;)
ResimResim
~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~

"© MiraFarazi"
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Eda Maral isimli arkadaşımızın ödülünün geri çevrilmesi büyük bir hayal kırıklığı yaratacaktır kesinlikle.Ancak fazladan bir kişiye ödül verilmesi daha büyük bir sevinç yaratacaktır.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos
Lonca: ---

Mesaj gönderen MasumprenS »

okan34 yazdı: yazdı:
Merhabalar,

Resmin sahibi çok çıktı her sene gibi. Sizleri aydınlatayım "Rapismylifee" anlamı Rap benim hayatım demek. Hiphopstye adındada karakterim bulunmaktadır. Birini nicklere birini imza bölümünü yazdım.sebebi isim iki ismimi duyurmak. Resimin hem arka hem ön planıda bende bulunmaktadır. Cs3 de yaptım. Işık verdim ortaya çıkan sonuç budur. Birde sizlere öneri yaptığınız resimi kimse ile paylaşmayın sonra sahiplenen oluyor böyle emeğiniz gidebilir. İyi eğlenceler.

Raiders OF AnatoliA Teşkilat Lideri

Fan art 'a katılan herkesi tebrik ediyorum.
Fakat fan art'a giripte dereceye giremeyen arkadaşlara üzülmeyin demek istiyorum.
Bilimsel bir gerçek olarak İSTANBUL KIYAMET VAKTİ yönetiminin her zamanki gibi birşeyler yapmak istemiş ama onuda yine olağan şekilde ellerine yüzlerine bulaştırmışlar. Her sene buna şahit oluyoruz zaten. Şimdi bir kaç kişi çıkıpta bana hep yönetimi kötülüyorsunuz diye edebiyat yapmasın. Zamanında biz de bulunduk o yönetimin içinde. Onun için konuyu iyice anlamadan yorum yapmasın kimse.
Bir çok oyuncu saatlerini hatta günlerini vererek emek harcayarak birşeyler yapmaya çalışmış, fakat bunların yanı sıra bazı oyuncularda bir kaç dakika da yapılan eserleriyle bazıları sağdan soldan buldukları çalıntı eserleyile yarışmaya katılmışlar. Kim iyi kim kötü bunu seçmek çok dikkat gerektiren bir olay ama burda yapılan iyi yada başarılı eseri seçmek değilde daha çok ortaya bir sonuç tablosu verelimde ne olursa olsun demek gibi bir çalışma olmuş.

Hiphopstyle(yani murat) kardeşim kurmuş olduğum ve 3 yıla yakın bir süredir varlığını sürdüren Tılsım Team Loncası Forum Sözcümüzün fanart'a yolladığı eser başka bir oyuncu tarafından çalınıp fan arta gönderiliyor ve asıl eser sahibi dereceye giremiyor fakat çalıntı eser dereceye giriyor. Allah için merakla bekliyorum nasıl bir mazeret uydurcaksınızda açıklıycaksınız bu komik durumu. Nasıl bir inceleme yaptınızda bu kadar basit ve komik hatalara düştünüz ve insanları mağdur ettikten sonra nasıl bu kadar mesajdan sonra sessiz kalabiliyorsunuz orası ayrı bir konu zaten.Bu defa gerçekten saçmalamışsınız başka birşey değil bu. Murat'cım hatanın en kısa sürede düzeltilmesi dileklerimle. Sonuna kadar yanındayız. Merak etme bu işe sessiz kalmayacağız.

Gelelim sana Sözde(Lafla peynir gemisi yürümezde neyse) İkv'nin ilk resmi loncası ROA ' nın Teşkilat sunucusu lideri okan34 çalıntı bir eseri fan art'a gönderecek kadar düştünmü?
Diyelimki resim senin ya arkadaş görme bozukluğu filan mı çekiyorsun resimdeki imza da "Hiphopstyle" yazıyor. He göremiyorsan bir gözlük al yada mercek filanla bak. Demişsin ki resime sahip çıkan çok çıktı her seneki gibi her sene aynı şeyleri yapıyorsun ozaman sen. Milletin emeklerini çalıp yarışmaya katılıyorsun. Hiphopstye diye karakterin varmış ee varsa var resim üzerinde öyle bir imza yokki neye dayanarak bu resim benim diyebiliyorsun hala sen ? Hiç k.bakma ama senin yaptığın sadece yüzsüzlük pişkinlik. Günler öncesinden foruma eklenmiş bir eseri çalıp yarışmaya gönder sonra da çıkıp daha resimde ne yazdığını bile bilmeden bu resim benim diye açıklama yapmak aptallıktan ibarettir hiç k.bakmasın kimse. Sözde(Lafla peynir gemisi yürümezde neyse) İkv'nin ilk resmi loncası ROA Kurucuları yada genel liderleri kimse bu kadar pişkinlikten yüzsüzlükten sonra bu adamı hala lider yada lonca üyesi hatta oyuncu diye aralarında barındırabiliyorlarsa SÖZÜMÜZ YOK HALDEN BİLMEZE.

Forum yöneticisi bir arkadaşımız yazmış başka yerde yayınlanmış olabilir eser diye buna kimse bişey demiyorki eser sahibide katıldı aynı eserle neden o değilde eseri çalan kişi 1.ci seçildi bunu açıklayın siz önce ondan sonra kural hatırlatmasını gerekirse yaparsınız. Bu bile konunun hala ne olduğunu anlamadığınız anlamına geliyor.
Oyuncu saçmalamış diye Yönetiminde saçmalaması gerekmiyor. Bu işler bu kadar basit ve dikkatsiz yapılmamalı. Bulunduğunuz yeri ve mevkiyi idare edemiyorsanız bırakıcaksınız zorlamanın ne size nede başkalarına bir yararı olmayacaktır.
Yapılan hataların en kısa zamanda düzeltilmesi ve tekrarlanmaması dileklerimle.
Sürşü lisan eylemişsek affola...
İyi forumlar...

Tılsım Sunucu
Team Loncası Lideri

MasumprenS

İKV'nin ilk resmi loncası ROA diye bir kavram kullanmışınız. Resmi Lonca diye bir kavram olmadığını özellikle hatırlatırım.
Mevcut RoA ile RoA kurucularının herhangi bir bağı yada iletişimi söz konusu değildir.

Yaşnan olumsuz olayları bireysel küskünlük ve hoşnutsuzluklarınızda kullanmayınız.

Bilginize.

Lathander.
En son Lathander tarafından 10 Oca 2011 11:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Uyarı metni.
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
RADQN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen RADQN »

Merhabalar ;

İlk başta kazanan ve dereceye giren arkadaşlara başarılarının devamını dilerim.

FanArt 'ı düzenlendiği senelerden beri heyecanla takip ederim .Fakat gün geçtikce FanArt eserleri kötüleşmeye başlıyor.Bu da beni eski bir oyuncu olarak üzüyor.Bu eserleri neye göre seçiyorsunuz bilemeyiz ama ,size şunu söyleyebilirim ki hiç düzenlemeseniz daha iyi hem seçim tarzınız dan dolayı rezil olmazsınız hemde kimse üzülmemiş olur .Madem oyunda adaletli bir ortam oluşturuyorsunuz bu şekilde de bir yol izlenebilir.Şimdi içinizden biri sanane be kardeşim sana mı sorucaz seçip seçmiyeceğimizi diye içinden geçirenler olucak onlara da şöyle bi cevap verebilirim .Madem siz seçmen olarak o koltuğa geldiniz mansiyon ödülüne bile layık görülmemiş eserleri ortaya çıakrtabilirmisiniz .O zaman sizlere daha bi net cevap verilmiş olur.
Ve bu konuyu takip ederken bir cümle beni çok hiddetlendir di o cümlede aynen bu kelime yer alıyordu ''Kazananları tebrik ediyorum ama...Kazanamayan arkadaşlar geçen senenin dereceye giren arkadaşlar özellikle çok feryat ediyorlar illa her sene sizler mi kazanacaksınız bu ne iş...Bırakında başkalarıda sevinsin...'' Bu kelimeler hangi zihniyetle söylenmiştir .Ama bu olayın benzeride sanırsam bu eser seçimlerinde olmuş.

Bizler bu oyun için her türlü pürüzü göze alabiliriz ama adaletsizliği hayatta kabullenmeyiz.Siz seçmenlerden tek isteğim daha adaleti seçim yapmanız.
Barış ÇOLAK
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Merak etmeyin.Kazananlarda iksirden öteye gitmez..Yok yok, verirler 2 efsunlu takı seti.Satarlar 10 milyondan. :) Baksanıza 1.'yi yazmışlar ; çok şükür 1. güzel bir ödül alıyor.Ya diğerleri?2 , 3 ve 4.?2,3,4 mü kaldı ki.Artık mansiyon deniliyor.Teselli ödülü. :lol:
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Mini Fan art 1.liğim üstüne şimdide bir mansiyon :) Teşekkürler İKV :) Kazananları tebrik ediyorum.
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Lathander açıklamayı yaptı ;

Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle daha önceden yaptığım bir hatırlatmayı tekrarlamak istiyorum.

Kapımız sizlere her zaman açıktır. Oyuncularımızın görüşlerini paylaşma bir hak olmaktan öte bizlerin istediği bir şeydir. Fakat kapımızı çalmak ile kapıyı tekmelemek arasında farkı burada da görüyoruz. Bizden bir yanıt bir tepkime almanız için kapıyı çalmanız yeterlidir. Bir torpil söz konusu olamayacağı gibi torpil iddiasında bulunana kişilerinde kendilerine, neden torpil yapsınlar" sorusunu sormalarını rica ediyorum. Nitekim böyle bir şey yoktur.

Bazı arkadaşlarımız beklentileri oldukları eserlerinin seçilmemesi, bazı arkadaşlarımızda seçilen eserleri gerçekten beğenmemelerinden dolayı, eleştiriyi geçen, diğer eserleri de zan altında bırakan yorumlarda bulunmuştur. Bu yorumların herhangi bir faydası olmayacağı gibi acele yazılmış bir mesajdan öteye gitmez.

Bizler gerçekten bir emek hırsızlığı var mı yok mu buna bakabiliriz. Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu ise buna vereceğimiz tepki diğer ceza gerektiren eylemere verdiğimiz tepkiden sert olacaktır.

Eserlere ancak pazartesi günü yani bu gün ulaşabileceğimiz için itirazların değerlendirilmesine de ancak bu gün başlayabiliriz. Kimse bizden anlık, plansız bir tepki beklemesin.

Tüm oyuncularımızın bilgisine.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Oyun için görüntüde şu dikkatimi çekti mansiyonda :)

Junonda Kafesin içindekiler 2.ci

Junonda kafesten çıkanlar 3.cü

Kafesle ilgili basit 2 çalışma olmuş gibime geliyor , Kuyumcu soygunu gerçekten güzel fikir ama .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MiraFarazi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen MiraFarazi »

berkan587 yazdı:, Kuyumcu soygunu gerçekten güzel fikir ama .
Evet kuyumcu soygunu çok güzel bencede ,güzel düşünülmüş ;)
ResimResim
~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~

"© MiraFarazi"

“Eski Duyurular” sayfasına dön