Genel Etkileşimde açtığım konunun kilitlenmesine binayen;
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=47640
bu ve benzeri yarışmalara katılmadığımı vurgulamak isterim. konu başlığı altında bu yazımı yazıcaktım lakin sayfa sayısı bir hayli fazla olduğundan dikkat çekmeyeceğini düşündüğüm için böyle bir başlık açma gereksinimi duydum. şimdiden vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.
videolar ve hikayeler hariç yapılan tüm çalışmalara baktım hepsine emek verilmiş ortaya birşeyler çıkarmaya çalışmış güzel kardeşlerimin veyahut yaşıtlarım yada abilerimin güzel çalışmaları... lakin dikkatimi çeken bir çalışma ise teşkilat sunucusundan Eda Maral arkadaşımızın Bir Başkadır İKV Aşkı çalışması

konuyu kendisini yargılamak yada yergilemek amaçlı açmadığımıda belirtirim lakin oyun içerisinde bir kare resim alınıp www.photofunia.com adresinde böyle bir resim oluşturmak basit bir olay olsa gerek diye düşünüyorum. bu yüzdendir ki emek verip zamanını harcamış diğer arkadaşlarımın bir kısmının hakkının yendiğini düşünüyorum. zira diğerleride bu ve benzeri sitelerden daha güzel resimler ortaya çıkarabilirdi ama baktığım ve incelediğim kadarıyla herkes kendi el emeği göz nuruna kişisel özgüvenlerinide ekleyerek yollamışlar.
bu branşta bundan kötü dahi olsa kişilerin kendi emeklerini harcayarak yaptıkları başka bir resmin seçilmesini yeğlerdim. sanırım bir kişinin daha hakkı gasp edildi böylece...
vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü özür diler iyi oyun dileklerimle başarılarınızın devamını dilerim...
teşekkürler
konfüçyüs
Not: isteğiniz üzere yazımı bu kısma taşıyorum...
[/b]