Bir kaç dakika zamanınızı almam beni tanıyanlara ve bana fayda sağlıyacağını düşünüyorum.
Beni tanıyanlar bilirlerki oyunun en eski oyuncularından birisiyim.Oyuna Bir dönem yöneticilik yaptıktan sonra 2 sene ara vermek zorunda kaldım evlilik yuva kurma evlat sahibi olma gibi sebeplerden dolayı.Şuan oyuna büyük bir zevkle eski doslarımında desteği ile 1-2 aydır devam etmekteyim.İkv.'ne başladığımdan bu yana kimse ile kişisel olarak bir sorun teşkil edecek davranışlardan uzak durduğuma inanmaktayım nihayetinde bir oyundur kimseyi üzmeye değmez.
Bu zamana kadar ikv.'ni klavye delikanlısı olarak oynamadım ve oynamayacağım çevremdeki insanlara nasıl davranıyorsam oyun içindeki insanlarada o şekide davranıyorum davranışlarımın hadiyesi olarak bir çok insanla tanışıp arkadaşlık dostluk kurdum evimin kapısını açtım evlerinin kapılarını açtılar hepsine tek tek teşekkür ediyorum.
Kendimi yüzeysel olarak özetlediğime göre gelelim asıl konumuza oyuna daha başlayalı 1-2 ay olmasına rağmen oyun karakterimin bir çok çakması çıkmış ve kendilerini ben ferdi eski yöneticiyim diye tanıtmakta ve dolandırıcılık hesap çalma girişimlerinde bulunmaktadırlar kendileri ile konuştum ve bana çok büyük bir kin duyduklarını daha başıma neler getireceklerini söylemektedirler yaşları küçük arkadaşlar ise (Yaşım 29) kesinlikle sözüm yok istedikleri gibi devam edebilirler fakat olgun belli bir yaşa gelmiş arkadaşlarada 2 çift lafım olacak benim boş tehditlere karnım tok ve çevremdeki insanlardan uzak durun gelip karşımda konuşan insan kabulumdür ben insanın gözünün içine bakarak konuşmayı seven insanım iyi veya kötü.Zamanınızı aldım kusuruma bakmayın
Arkadaşar oyun içi charlarım FreDDy ve yöneticilik için açtığım Freddyy var onla zaten oynamamaktayım 1 tanede şifacım var onun ismini yazmıyorum onunda çakması çıkmasın bilen biliyor zaten.
Benin tespit ettiğim çakma olanlar Freeddy ve Freddyll bunlara ve bununlar gibi çakmalara kesinliklikle itimat etmeyiniz benimle hiç bir alakası yoktur FreDDy tek oynadığım char budur.Dostlarımdan birini dolandırırken ss almış paylaşmak isterim aşağıda Son Söz : İyiliğime laf eden kötülüğümle baş edemez.
Seni tanırım FreDDy yöneticiyken bilmem belki hatrlarmısın o zmanlardan beni bu isim değişikliği hakkı ile bir çok hırsızlık ve dolandırıcılık olayları olmuştur boşver seni bilen bilir
Tertibim Tekrardan Hoşgeldin oyuna Öncelikle butür olasılıklar çok birçok kişinin başına geldi ben dahil ama seni kim sevmez neden sevmez merak ediyorum halbuki Askerde sevenin çoktu
Her neyse Uzun Lafın Kısası Tekrardan Hoşgeldin Aramıza Bol Şans TerTiP....
ilk resimde ark listene ekledigin fredy ile temin sıgınaga girdik onur bitlipire adlı kişiye ettigi kufurler yuzunden gruptan cıktık gercektern uzucu bişiy
suke6 yazdı:ilk resimde ark listene ekledigin fredy ile temin sıgınaga girdik onur bitlipire adlı kişiye ettigi kufurler yuzunden gruptan cıktık gercektern uzucu bişiy
Bir mağdur daha
Arkadaşım açtığım konuyu ya anlamadın yada tam okumadın konuyu açma sebebim zaten budur
Kesinlikle eminimki senin o sığınağa girdiğin kişi büyücü ?
Benim büyücü karakterim yok yukarıda dediğim gibi benimle o şahısların kesinlikle alakası yoktur.
Lütfen konuyu tam anlamıyla okuyarak anlayarak yorum yapmanı rica ederim.