'RE'çete

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: 'RE'çete

Mesaj gönderen mizan »

ozaerden yazdı:Tekrar tekrar gündeme gelen bir konu. Gorgar'ın Çemberlitaş konusunda gördüklerim üzerine bu konuyu açıyorum. Maalesef oyundaki reçeteler üretime elverişli değil. Aynı reçete içerisinde Mavi Kaya x2 ve Mavi Kaya x3 (örnek veriyorum) bulunabiliyor. Bulunan maden fiyatları da çok pahalı ve artık yönetimin el atması lazım bu duruma. Çünkü yeni gelen reçetelerde de aynı sorun yaşanacak gibi geliyor bana. Yine üretenler çok zenginler olacak. Yine üretenler hava yapacak ve biz bakacağız. Artık şu reçeteler bir düzenlensin de biz de oyundan biraz zevk alalım..
+++++++++ :arrow: :arrow: :arrow:
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yamgur »

bu konuda söylenecek o kadar çok şey varki %100 destek
konyalı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Çok hakLısın çooookkk . . ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ozaerden »

Öncelikle desteklerinize teşekkürler.. Görüyorum ki hem fikir olmayanlar yok gibi. Buna rağmen yönetim gereksiz işlere fazla zaman ayırıyor. Geçen yeni GM'lerden biri oyuna girmiş KP kasanlara sataşıyordu böyle birşey olabilir mi? KPEM yaptığınız için yaptırım gelebilir diyor bu nasıl bir zihniyet? :roll: Grup Bölgelerini oyuna getirerek Element İtemleri, 1 ay içinde de savaşçı karakterleri çöpe attılar. :!: Beni asıl korkutan Çemberlitaş'ın ne tür sıkıntıları beraberinde getireceği..

Facebook'ta az nüfuslu sunucularda oynayan ilköğretim çocuklarını görüyorum ve hepsinde Şaheser ve Nadideler var. Sebep ise ortada: ZAMAN. Oyuna zaman ayıran çocuklar ama biz İKV'nin çocuk oyunu olmaktan çıkmasını istiyoruz. Maden fiyatları artıyor diye madenin çıkma süresi uzatılır mı? :x
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

ozaerden yazdı:Öncelikle desteklerinize teşekkürler.. Görüyorum ki hem fikir olmayanlar yok gibi. Buna rağmen yönetim gereksiz işlere fazla zaman ayırıyor. Geçen yeni GM'lerden biri oyuna girmiş KP kasanlara sataşıyordu böyle birşey olabilir mi? KPEM yaptığınız için yaptırım gelebilir diyor bu nasıl bir zihniyet? :roll: Grup Bölgelerini oyuna getirerek Element İtemleri, 1 ay içinde de savaşçı karakterleri çöpe attılar. :!: Beni asıl korkutan Çemberlitaş'ın ne tür sıkıntıları beraberinde getireceği..

Facebook'ta az nüfuslu sunucularda oynayan ilköğretim çocuklarını görüyorum ve hepsinde Şaheser ve Nadideler var. Sebep ise ortada: ZAMAN. Oyuna zaman ayıran çocuklar ama biz İKV'nin çocuk oyunu olmaktan çıkmasını istiyoruz. Maden fiyatları artıyor diye madenin çıkma süresi uzatılır mı? :x
Konuyu güncel tutalım pek sevgili yöneticilerimiz teşrif etmediler. :roll:
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

ozaerden yazdı:
ozaerden yazdı:Öncelikle desteklerinize teşekkürler.. Görüyorum ki hem fikir olmayanlar yok gibi. Buna rağmen yönetim gereksiz işlere fazla zaman ayırıyor. Geçen yeni GM'lerden biri oyuna girmiş KP kasanlara sataşıyordu böyle birşey olabilir mi? KPEM yaptığınız için yaptırım gelebilir diyor bu nasıl bir zihniyet? :roll: Grup Bölgelerini oyuna getirerek Element İtemleri, 1 ay içinde de savaşçı karakterleri çöpe attılar. :!: Beni asıl korkutan Çemberlitaş'ın ne tür sıkıntıları beraberinde getireceği..

Konuyu güncel tutalım pek sevgili yöneticilerimiz teşrif etmediler. :roll:
Pırasasapı (32)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön