Şimdiki birinci resme bakıp mı söylüyorsunuz bunu? İyi ki derece yapmamışım o zaman.1.likten başka yeri yok bunun.katakuli yazdı:Tebrikler, ıstırapgrafik.
1. olmasa bile mansiyon alabilecek bir çalışma.
Fan Art 2010 Derece Yapamayan Eserim "Kıyamet Alevi"
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Fan Art 2010 Derece Yapamayan Eserim "Kıyamet Alevi"
2006-2013
Şimdi şunu demeden duramayacağım, bu işi bilmeyen , iki üç tasarım yapıp kendini 10 yıllık grafik uzmanı sanan kişiler en başından bu işe karışmasın Umut a üzülme kardeş ama mansiyonu hakederdin gibi mesajlar yazmasın , şu çalışmanın benim gözümde 2. liğe bile yeri düşünülemez, kaldı ki Umut bu işe yıllarını dökmüş bir dostumdur ve yeniden altını çizerim benimde hocamdır derim her seferinde:) ve açıkçası üzüldüm bu çalışmasının değerlendirilmemesine, bence İKV camiasına yakışmayan bir sonuç oldu.. Üyelerden hiçbirinin bu mesajıma alınganlık etmesini istemiyorum sadece olması gerekenleri ve hepiniz gibi bende tepkimi dile getirdim..
Ve bu tepkilerimizden dolayı birer ceza alacaksak , şimdiden teşekkürler..
Ve bu tepkilerimizden dolayı birer ceza alacaksak , şimdiden teşekkürler..
backwoods www.ikvonline.net Yönetici..
- izdirapgrafik
Ben sadece eserime isim ararken bile bazı derece sahiplerinden daha fazla emek sarfettim.Sadece isim. Güncel.
2006-2013
Yaa ızdırap bilader, sen niye hep ben 1. olayım istiyosun ?? En iyi senmisn burda allah aşkına yaa
kazanmadysan kzanamadn ne üstüne gdiyosn anlamadm.
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne güzel söylemişLavender yazdı:Yaa ızdırap bilader, sen niye hep ben 1. olayım istiyosun ?? En iyi senmisn burda allah aşkına yaa

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Bncede öle sanıyor. Sanki en iyisi o ondan iyisi yok.secret yazdı:Sayın arkadaş sanıyor ki herhalde bu iş kendinden ibaret
Aynen, havalanıyodu bayaa bi . 1. olamadı üstüne bide isyanlar etmeye başladı. şey diyo secret ;secret yazdı: Zaten Forumlarda insanları azarlıyordun beleşçi olmayın
yönetimden özür bekliyorum diyo yaa :mrgreen: :mrgreen: sen kim oluyosn da yönetim snden özür diliycek :!: :?:
bide şu site var bitane ikvonline orayada girişe bi müzik koymuş yok kaymak maymak bişeyler çocuksu çocuksu.
eskiden ızdırapı örnek gösterirdm arkdaşlara ama hepsni geri alıyorm. bu fan artta grçek yzünü gördük (Çocuksu yüzünü)
kndini kçük dşürtmek içn elinden geleni yapmş :geek:
Lathander'ın açıklaması...
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle daha önceden yaptığım bir hatırlatmayı tekrarlamak istiyorum.
Kapımız sizlere her zaman açıktır. Oyuncularımızın görüşlerini paylaşma bir hak olmaktan öte bizlerin istediği bir şeydir. Fakat kapımızı çalmak ile kapıyı tekmelemek arasında farkı burada da görüyoruz. Bizden bir yanıt bir tepkime almanız için kapıyı çalmanız yeterlidir. Bir torpil söz konusu olamayacağı gibi torpil iddiasında bulunana kişilerinde kendilerine, neden torpil yapsınlar" sorusunu sormalarını rica ediyorum. Nitekim böyle bir şey yoktur.
Bazı arkadaşlarımızın beklentileri oldukları eserlerin seçilmemesi, bazı arkadaşlarımızda seçilen eserleri gerçekten beğenmemelerinden dolayı, eleştiriyi geçen, diğer eserleri de zan altında bırakan yorumlarda bulunmuştur. Bu yorumların herhangi bir faydası olmayacağı gibi acele yazılmış bir mesajdan öteye gitmez.
Bizler gerçekten bir emek hırsızlığı var mı yok mu buna bakabiliriz. Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu ise buna vereceğimiz tepki diğer ceza gerektiren eylemere verdiğimiz tepkiden sert olacaktır.
Eserlere ancak pazartesi günü yani bu gün ulaşabileceğimiz için itirazların değerlendirilmesine de ancak bu gün başlayabiliriz. Kimse bizden anlık, plansız bir tepki beklemesin.
Tüm oyuncularımızın bilgisine.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=47576&start=30
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle daha önceden yaptığım bir hatırlatmayı tekrarlamak istiyorum.
Kapımız sizlere her zaman açıktır. Oyuncularımızın görüşlerini paylaşma bir hak olmaktan öte bizlerin istediği bir şeydir. Fakat kapımızı çalmak ile kapıyı tekmelemek arasında farkı burada da görüyoruz. Bizden bir yanıt bir tepkime almanız için kapıyı çalmanız yeterlidir. Bir torpil söz konusu olamayacağı gibi torpil iddiasında bulunana kişilerinde kendilerine, neden torpil yapsınlar" sorusunu sormalarını rica ediyorum. Nitekim böyle bir şey yoktur.
Bazı arkadaşlarımızın beklentileri oldukları eserlerin seçilmemesi, bazı arkadaşlarımızda seçilen eserleri gerçekten beğenmemelerinden dolayı, eleştiriyi geçen, diğer eserleri de zan altında bırakan yorumlarda bulunmuştur. Bu yorumların herhangi bir faydası olmayacağı gibi acele yazılmış bir mesajdan öteye gitmez.
Bizler gerçekten bir emek hırsızlığı var mı yok mu buna bakabiliriz. Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusu ise buna vereceğimiz tepki diğer ceza gerektiren eylemere verdiğimiz tepkiden sert olacaktır.
Eserlere ancak pazartesi günü yani bu gün ulaşabileceğimiz için itirazların değerlendirilmesine de ancak bu gün başlayabiliriz. Kimse bizden anlık, plansız bir tepki beklemesin.
Tüm oyuncularımızın bilgisine.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=47576&start=30
2009-2013
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
güzel yaptığından olabilir mi ? bu yarışma "yetenek" yarışması. kiminki daha güzelse o seçilmek zorunda. çocuk mu avutsunlar bu sene şu olsun bu sene bu olsun diye ?Lavender yazdı:Yaa ızdırap bilader, sen niye hep ben 1. olayım istiyosun ?? En iyi senmisn burda allah aşkına yaa
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- izdirapgrafik
secret yazdı:Ne güzel söylemişLavender yazdı:Yaa ızdırap bilader, sen niye hep ben 1. olayım istiyosun ?? En iyi senmisn burda allah aşkına yaa
kazanmadysan kzanamadn ne üstüne gdiyosn anlamadm.Sayın arkadaş sanıyor ki herhalde bu iş kendinden ibaret , Zaten Forumlarda insanları azarlıyordun beleşçi olmayın kendi imzanızı kenidiniz hazırlayın filan
Izdırapgrafik bu sene ki fanart senin için iyi bir deneyim oldu tavanda geziyordu biraz yeri görmüş oldu
![]()
secret yazdı:Ne güzel söylemişLavender yazdı:Yaa ızdırap bilader, sen niye hep ben 1. olayım istiyosun ?? En iyi senmisn burda allah aşkına yaa
kazanmadysan kzanamadn ne üstüne gdiyosn anlamadm.Sayın arkadaş sanıyor ki herhalde bu iş kendinden ibaret , Zaten Forumlarda insanları azarlıyordun beleşçi olmayın kendi imzanızı kenidiniz hazırlayın filan
Izdırapgrafik bu sene ki fanart senin için iyi bir deneyim oldu tavanda geziyordu biraz yeri görmüş oldu
![]()
[/size]Lavender yazdı:Bncede öle sanıyor. Sanki en iyisi o ondan iyisi yok.secret yazdı:Sayın arkadaş sanıyor ki herhalde bu iş kendinden ibaret
Aynen, havalanıyodu bayaa bi . 1. olamadı üstüne bide isyanlar etmeye başladı. şey diyo secret ;secret yazdı: Zaten Forumlarda insanları azarlıyordun beleşçi olmayın
yönetimden özür bekliyorum diyo yaa :mrgreen: :mrgreen: sen kim oluyosn da yönetim snden özür diliycek :!: :?:
bide şu site var bitane ikvonline orayada girişe bi müzik koymuş yok kaymak maymak bişeyler çocuksu çocuksu.
eskiden ızdırapı örnek gösterirdm arkdaşlara ama hepsni geri alıyorm. bu fan artta grçek yzünü gördük (Çocuksu yüzünü)
kndini kçük dşürtmek içn elinden geleni yapmş :geek:
Eminim bu yorumları yazmadan önce duvarkağıdının derece alan eserlerine baktınız.Şuna adım gibi eminim ki ben, siz dahil çoğu kişiden daha fazla emek veriyorum çaba sarfediyorum bu oyuna.Eğer bir yerlerim tavanda olsa idi 3.5 yıldır 16bin üyenin bulunduğu fan sitesi yönetemezdim.İKV dünyasına kazandırdığım ve kazanılmasına destek olduğum oluşumlar birkaç yorumla hiçe sayılamaz.Ben eserimin sonuna kadar arkasındayım.Duvarkağıdı kategorisindeki derece alanların tamamını dahi eleyebilecek olduğunu KESİNLİKLE düşünüyorum.Düşünmeme de gerek yok;göz var,nizam var.Fikirlerimin sonuna kadar arkasındayım.Tatmin edici bir hamle yapılana kadar ikvonline.net üzerindeki protestoyu da devam ettireceğim.Sobee beni sevmiyorsa gerçekten söyleyebilir.Ölçülemez emeklerimi bir kenara bırakıp bu oyuna veda edeyim.
www.ikvonline.net İKV'nin Gelmiş Geçmiş En Büyük Hayran Topluluğu
www.loncabeta.org İKV Dünyasının En İyi Lonca Web Sitesi
www.facebook.com/fatihdemir54 En Büyük İKV Facebook Hayran Sayfası
Betadan beri Eminönü Sunucusu
BaTTaLGaZi/Jangaderio/ViceroY
[01.04.2007]
Umut Yılmaz
2006-2013
Yönetimin sonuçları değiştireceğini pek sanmıyorum izdirap :roll:
2009-2013