Fan art 2010da ödül kazandım.
İlk Önce desteğe sordum " Ödüller nezaman dağatılacak" diye, cevap gelmedi.
Sonra Ölüm oyunu öncesi [GM]'lere sordum bir yanıt alamadım.
Biliyorumki siz her gelişmeyi forum üzerinden belirteceksiniz.
Ama...
Son çare olarak forum üzerinden size ulaşmak zorunda kaldım.
Bir yanıt bekliyorum.
İyi Forumlar.
Yanıt geldikten sonra konuyu silebilirsiniz...
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Heyecanınızı anlıyor ve hak veriyorum. Ama keşke Fan Art 2010 Sonuçlarının yayınlandığı sayfanın en son satırı da gözünüze çarpsaydı ve okumuş olsaydınız. NOT-2: Ödüllerin nasıl ve ne zaman dağıtılacağı ayrı bir duyuru ile belirlenecektir.
Kazandığınız ödüller içinde ayrıca tebrikler... Başarılarınızın devamını dilerim.
Heyecanınızı anlıyor ve hak veriyorum. Ama keşke Fan Art 2010 Sonuçlarının yayınlandığı sayfanın en son satırı da gözünüze çarpsaydı ve okumuş olsaydınız. NOT-2: Ödüllerin nasıl ve ne zaman dağıtılacağı ayrı bir duyuru ile belirlenecektir.
Kazandığınız ödüller içinde ayrıca tebrikler... Başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür Ederim. GEçen yıllarda ne mansyon nede ödül kazanmıştım, bu benim için gerçekten çok iyi oldu.
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.