Bir Vedada Benden Olsun
Bir Vedada Benden Olsun
S.a arkadaşlar 3 senelik ikv serüvenimi bugun son vermeye karar verdim ve aranizdan ayrilmayi karar verdim. İyisiyle kötüsüyle güzel günlerim geçdi oyunda güzel arakaşliklar edindim düşmanlarda tabikide
ama herşeyi bi kenara birakip ayrilmaya karar verdim çok zor bi karardi benim için ama en sağliklisi bu die düşündüm. Bana emeği geçen geçmeyen herkeze tşk ederim. benimde birine emegim geçtiyse ne mutlu bana. Karakterlerimi silmeyi düşündüm ama okadar harcadiğim emeğime yazik olur die silmedin sevdiğim saydiğim bi ablama birakdim karakterlerimi artik belki o oynar yada oynamaz. beni taniyan tanimayan herkeze oyun ve real hayatinda başarilar diler kalin sağlicakla derim.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
-
hayalxgayya
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir Vedada Benden Olsun
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.bence bırakıp gitmen büyük cesaret.hayatında başarılar diliyorum
HaYaLxXxGaYYa,,HaYaLxGaYYa,,Süveyda,,Yakut
Harika bir tercih.. Hakkında hayırlısı olur inş.uğurlar olsun.
Sıyrılmak lazım bi yerde..

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
- CekannN
- Cin Avcısı

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selametle...Urukhai yazdı:Harika bir tercih.. Hakkında hayırlısı olur inş.uğurlar olsun.
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- ghost
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
gokhan kardeşim neden oyunu bıraktın? sorun nedir?benle kim uğraşacak şimdikok29 yazdı:S.a arkadaşlar 3 senelik ikv serüvenimi bugun son vermeye karar verdim ve aranizdan ayrilmayi karar verdim. İyisiyle kötüsüyle güzel günlerim geçdi oyunda güzel arakaşliklar edindim düşmanlarda tabikideama herşeyi bi kenara birakip ayrilmaya karar verdim çok zor bi karardi benim için ama en sağliklisi bu die düşündüm. Bana emeği geçen geçmeyen herkeze tşk ederim. benimde birine emegim geçtiyse ne mutlu bana. Karakterlerimi silmeyi düşündüm ama okadar harcadiğim emeğime yazik olur die silmedin sevdiğim saydiğim bi ablama birakdim karakterlerimi artik belki o oynar yada oynamaz. beni taniyan tanimayan herkeze oyun ve real hayatinda başarilar diler kalin sağlicakla derim.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
-
Ottomanarmy
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Raiders of Anatolia
kok29 yazdı:S.a arkadaşlar 3 senelik ikv serüvenimi bugun son vermeye karar verdim ve aranizdan ayrilmayi karar verdim. İyisiyle kötüsüyle güzel günlerim geçdi oyunda güzel arakaşliklar edindim düşmanlarda tabikideama herşeyi bi kenara birakip ayrilmaya karar verdim çok zor bi karardi benim için ama en sağliklisi bu die düşündüm. Bana emeği geçen geçmeyen herkeze tşk ederim. benimde birine emegim geçtiyse ne mutlu bana. Karakterlerimi silmeyi düşündüm ama okadar harcadiğim emeğime yazik olur die silmedin sevdiğim saydiğim bi ablama birakdim karakterlerimi artik belki o oynar yada oynamaz. beni taniyan tanimayan herkeze oyun ve real hayatinda başarilar diler kalin sağlicakla derim.
A.selam oyunu bırakmanı bir başka ağızdan duyduğum için çok üzüldüm özellikle oyuna başladığımızdan beridir birbirimizi tanıdığımız için,açtığım telefonada cevap vermedin hayırlısı olsun kardeşim hayatında başarılar!!!!
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

Gerçek yaşamında başarılar dilerim. Herşey gönlünce olsun inşallah...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
tşk seda. uzun zmandir düşündüğüm bi karardi ama bir türlü kopamiyodum oyundan ama baktim olacak gibi değil en güzeli aniden çikip birakmak dedim işallah arkadaşlarim kafami çelipde geri döndermezler oyunahayalxgayya yazdı:hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.bence bırakıp gitmen büyük cesaret.hayatında başarılar diliyorum
tşk urukhai bencede güzel tercih oldu eskisi gibi oyundan zevk alamaz yaptim tek şey ya maden çekip yada karizma satmakda buda bana çok sıkıcı geldi eskisi gibi savaş item vs şeyler kalmadiği için bunlari yapmakda baydi beniUrukhai yazdı:Harika bir tercih.. Hakkında hayırlısı olur inş.uğurlar olsun.
sağol Çekan kardeş.CekannN yazdı:Selametle...Urukhai yazdı:Harika bir tercih.. Hakkında hayırlısı olur inş.uğurlar olsun.
uğraşan birileri çikar abi senle sevimli birisinghost yazdı:gokhan kardeşim neden oyunu bıraktın? sorun nedir?benle kim uğraşacak şimdikok29 yazdı:S.a arkadaşlar 3 senelik ikv serüvenimi bugun son vermeye karar verdim ve aranizdan ayrilmayi karar verdim. İyisiyle kötüsüyle güzel günlerim geçdi oyunda güzel arakaşliklar edindim düşmanlarda tabikideama herşeyi bi kenara birakip ayrilmaya karar verdim çok zor bi karardi benim için ama en sağliklisi bu die düşündüm. Bana emeği geçen geçmeyen herkeze tşk ederim. benimde birine emegim geçtiyse ne mutlu bana. Karakterlerimi silmeyi düşündüm ama okadar harcadiğim emeğime yazik olur die silmedin sevdiğim saydiğim bi ablama birakdim karakterlerimi artik belki o oynar yada oynamaz. beni taniyan tanimayan herkeze oyun ve real hayatinda başarilar diler kalin sağlicakla derim.
emre kardeşim üzgündüm ondan tlf açmadim herzamn arkamda durduğun için tşk ederim.Ottomanarmy yazdı:kok29 yazdı:S.a arkadaşlar 3 senelik ikv serüvenimi bugun son vermeye karar verdim ve aranizdan ayrilmayi karar verdim. İyisiyle kötüsüyle güzel günlerim geçdi oyunda güzel arakaşliklar edindim düşmanlarda tabikideama herşeyi bi kenara birakip ayrilmaya karar verdim çok zor bi karardi benim için ama en sağliklisi bu die düşündüm. Bana emeği geçen geçmeyen herkeze tşk ederim. benimde birine emegim geçtiyse ne mutlu bana. Karakterlerimi silmeyi düşündüm ama okadar harcadiğim emeğime yazik olur die silmedin sevdiğim saydiğim bi ablama birakdim karakterlerimi artik belki o oynar yada oynamaz. beni taniyan tanimayan herkeze oyun ve real hayatinda başarilar diler kalin sağlicakla derim.
A.selam oyunu bırakmanı bir başka ağızdan duyduğum için çok üzüldüm özellikle oyuna başladığımızdan beridir birbirimizi tanıdığımız için,açtığım telefonada cevap vermedin hayırlısı olsun kardeşim hayatında başarılar!!!!
tşkler elaDigitalKumSaati yazdı:Gerçek yaşamında başarılar dilerim. Herşey gönlünce olsun inşallah...
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

Şimdi burada bir sürü şeler yazılabilir belki ama yazamayacağım. Emrenin de söylediği gibi bunu başkalarından duydum daha ne diyebilirim ki? Eğer oyunda yada telefonda bunu bizimle paylaşamayacak derecede ise bizim arkadaşlığımız, sana sadece yolun açık olsun diyebilirim.kok29 yazdı:S.a arkadaşlar 3 senelik ikv serüvenimi bugun son vermeye karar verdim ve aranizdan ayrilmayi karar verdim. İyisiyle kötüsüyle güzel günlerim geçdi oyunda güzel arakaşliklar edindim düşmanlarda tabikideama herşeyi bi kenara birakip ayrilmaya karar verdim çok zor bi karardi benim için ama en sağliklisi bu die düşündüm. Bana emeği geçen geçmeyen herkeze tşk ederim. benimde birine emegim geçtiyse ne mutlu bana. Karakterlerimi silmeyi düşündüm ama okadar harcadiğim emeğime yazik olur die silmedin sevdiğim saydiğim bi ablama birakdim karakterlerimi artik belki o oynar yada oynamaz. beni taniyan tanimayan herkeze oyun ve real hayatinda başarilar diler kalin sağlicakla derim.
Reel hayatında başarılar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx