Ya qanq kendini kandırma.İşin gücün post.Post için herşeye yazı yazıyorsun boşboş...Yesilbuyuxqanq yazdı:Onlara Genel Sohbet Görseller Video Vb. Ekleniyor biliyorsun dimi ?
YeşilbüyüxTeam
Re: YeşilbüyüxTeam
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ben daha mesaj yazmıyorum.Yine Post Diceksiniz harbiden öyle sanılcak.Ne yazarsanız yazın artık onemsemiyorum...
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Yesilbuyuxqanq yazdı:Onlara Genel Sohbet Görseller Video Vb. Ekleniyor biliyorsun dimi ?
İ M Z A N D A M E R A N P O S T ÇU DERNEĞİNDENİZ YAZIYOR ? YETER Mİ ? tam 12 den mi neeeeeee
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Getto ve Ferhatbey arkadaşlarımızın tartışma konusu açmamalarını rica ediyorum...
Eğer devam ederse sayfa yöneticisine şikayette bulunup mesajlarınızı sildireceğim.
Lütfen düzgün davranalım
Eğer devam ederse sayfa yöneticisine şikayette bulunup mesajlarınızı sildireceğim.
Lütfen düzgün davranalım
Hemen ko şbak yöneticide seni bekliyor.İstersen hesabımı kapattır.2 gün oyuna girmedik kimin kim olduğunu unutmuşsunuz hemen !..nightboy yazdı:Getto ve Ferhatbey arkadaşlarımızın tartışma konusu açmamalarını rica ediyorum...
Lütfen düzgün davranalım
Gizlenmiş İçerikGöster

sana birşey demiyorum ben 1 aydır oyuna girmiyorum merak etme.. ben sadece tartışmanızı istemiyorum burda ben sana bir söz söyledimmi sana karşı bir şey yaptımmı söyle...Getto yazdı:Hemen ko şbak yöneticide seni bekliyor.İstersen hesabımı kapattır.2 gün oyuna girmedik kimin kim olduğunu unutmuşsunuz hemen !..nightboy yazdı:Getto ve Ferhatbey arkadaşlarımızın tartışma konusu açmamalarını rica ediyorum...
Lütfen düzgün davranalım
Yazını bir daha okumanı öneririm.Getto ve Fethat Bey ifadesini göreceksin !..nightboy yazdı:sana birşey demiyorum ben 1 aydır oyuna girmiyorum merak etme.. ben sadece tartışmanızı istemiyorum burda ben sana bir söz söyledimmi sana karşı bir şey yaptımmı söyle...Getto yazdı:Hemen ko şbak yöneticide seni bekliyor.İstersen hesabımı kapattır.2 gün oyuna girmedik kimin kim olduğunu unutmuşsunuz hemen !..nightboy yazdı:Getto ve Ferhatbey arkadaşlarımızın tartışma konusu açmamalarını rica ediyorum...
Lütfen düzgün davranalım
Gizlenmiş İçerikGöster

- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Fethat bey :lol:Getto yazdı:Yazını bir daha okumanı öneririm.Getto ve Fethat Bey ifadesini göreceksin !..nightboy yazdı:sana birşey demiyorum ben 1 aydır oyuna girmiyorum merak etme.. ben sadece tartışmanızı istemiyorum burda ben sana bir söz söyledimmi sana karşı bir şey yaptımmı söyle...Getto yazdı:Hemen ko şbak yöneticide seni bekliyor.İstersen hesabımı kapattır.2 gün oyuna girmedik kimin kim olduğunu unutmuşsunuz hemen !..nightboy yazdı:Getto ve Ferhatbey arkadaşlarımızın tartışma konusu açmamalarını rica ediyorum...
Lütfen düzgün davranalım
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
HAYIRDIR NOLMUŞ FERHAT BEY DİYE GÜLÜYORSUN
BİZE POSTÇU DİYORSUN İMZANDA
İ M Z A N D A M E R A N P O S T ÇU DERNEĞİNDE YAZIYOR
koMik bu çocuk ya :lol: :lol:
BİZE POSTÇU DİYORSUN İMZANDA
İ M Z A N D A M E R A N P O S T ÇU DERNEĞİNDE YAZIYOR
koMik bu çocuk ya :lol: :lol:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
öff tamam çok uzattınız ama haa. İyice kirlettiniz konuyu. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: