Şuana kadar yapmadığım 9 charımın kadimlerini ,iki arkadaşımın 4 kadimini 2 kesimde gerçekleştiren Türkiyem loncasına çok teşekkür ederim.Beni abi diye çağırıp abi diye uğurlayan karşılıksız saygı sevgi çerçevesindeki her zaman muhabbeti olan ki 3 senelik oyun geçmişimde hiç bir katkım faydam olmamış bir loncanın bana bu karşılıksız yaklaşımları beni çok etkiledi çok sağolun.Lonca konusunda sözün bittiği yerdeyim.Herkesin yolu açık olsun.Hırstan,çıkardan,entrikalardan uzak iyi bir oyun herkese dileğim.Türkiyem Loncasına tekrar teşekkür eder,hepsini muhabbetle kucaklarım.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
TÜRKİYEM LONCASINA TEŞEKKÜRLER!
TÜRKİYEM LONCASINA TEŞEKKÜRLER!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Re: TÜRKİYEM LONCASINA TEŞEKKÜRLER!
O iki arkadaştan biride ben oluyorum:) emegi geçen herkese çok teşekkürler...
DeLTaFoRCexZoeYS
zoeys 09 Oca 2011 10:54
O iki arkadaştan biride ben oluyorum:) emegi geçen herkese çok teşekkürler...Zoeys
Eferin kız : )
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Ne demek Abi Her Zaman Sizinde Yardımınız Emeğiniz Var. Teşekkürler
((HeyTBe))
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Karşılıksız falan diyorsun da adamlar 3 sene sonunda alacağını almış baya reklam yani..
Bende loncamdaki bir kaç adamı alıp, kadim kesmek için gittim orda olan herkese yardım ettim lodos arz hiç farketmez ama burda reklam yapılmasına izin vermem
Yakışmaz
3 yılın karşılığı bu reklamla sonlandı merak etmeyiniz... 
Yukarda 9 kadimden çok bana hissettirdikleri muhabbeti sende yap seninde reklamını yapim bu yazım reklamsa.Üstelik sadece kadimede değil her yere içten samimi çağırırlar beni.Şimdi sen izinmi vermedin.Böyle bir güç kudret göremiyorum.İçini bir temizle sonra istersen yorum yap.Güç herkeste olabilir bunu rahatsız etmeden saygı sevgi çerçevesinde gösterebilme tavrı önemli.Ondan senin reklamın olmuyor kardeş.Sevgiler Saygılar.
Yeni ileti Dvdmete 10 Oca 2011 03:59
Karşılıksız falan diyorsun da adamlar 3 sene sonunda alacağını almış baya reklam yani ..Bende loncamdaki bir kaç adamı alıp, kadim kesmek için gittim orda olan herkese yardım ettim lodos arz hiç farketmez ama burda reklam yapılmasına izin vermem
Yakışmaz
3 yılın karşılığı bu reklamla sonlandı merak etmeyiniz...
![]()
Ocipres
Bu arada 3 yılın karşılığı reklamla sonlandı demişin.Ben aslanım,birçokta aslan yetiştirdim her kükrediklerinde hesabıma bonus gelir.Halada yetiştiriyorum.Sence ben tükenirmiyim ?
Ocipres
Ocipres
-
- Acemi Savaşçı
sa uzun zamandır buralara yazı yazmıyomdum öncelikle bu sekilde abi gibi abi adam gibi adam oldun buraya bu konuyu acıpta bizi onurlandırdıgın için abi sana tekrar tesekür ederim.cok uzun zamandır mücadele ediyoruz cokta kötü günlerimiz oldu zaman geldi 3 kişilik loncada olduk ama deyer veren abi ve kardeşlerimize hiç cıkar gütmedik dyerli abi ve kardeşlerimizin yanında hepdurduk böylede devam edicez.ben bu konu üzerinden sabahlara kadar uykusuz kalan ekiparkadaşlarıma bu günlere gelmemizi sağlayan herkeze 1 kez daha teşekkür ediyorum. türkiyemxlider(türkiyemxdjango)
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Modlardan biri Konu Başlıgına "advertorial" ibaresi eklerse sevinirim 

leones non capit muscas
CIZIK yazdı:Modlardan biri Konu Başlıgına "advertorial" ibaresi eklerse sevinirim
Sen bi hemogramına baktır bakalım exper sanmana ne sebeb olmuş senin.Umarım ayağın yere değdiğinde çay içebileceğin birileri vardır.Sevgiler Saygılar.
Ocipres