Ferhatbey yazdı: :shock: ama harbi konu çok saçma yahuu 4 tesla koymuş ben teslayla ferhat yazdım bare oğuz yazmaya çalışsaydı neyse
Yaaa arkadaşlar bu adamın adı Oğuz felan değil Arda nerden Oğuz diye çıkarıosunuz ?
1-) Yağız Haklı adım ARDA
2-) Kendi adımı yazdım ama eski surumde olduğu için fotolar gitti.
3-) Aklıma geldi başka oturcak yermi var da 4 den fazla tesla kurayim ?
oğuz diyerek gettoya seslendim ben yanlış anlamışsınız haklsıınz virgüL kullanmamışım :arrow: :arrow:
Bak bu tür şeyler söylüyorsun ondan sonra yok şöyle düşüncen böyle düşünsen hep hak verirsin diyorsun.
olum ne bilim ben sizi arkadaş sanıyodum oğuz da 4 harf . kısa olur diye . . ama bu yeşil büyü niqht boy muydu la oğuz vardı bunlardada ayrıca dediğim lafda ne varki ? ferhat yazdım ben 6 harfLi oğuz yazsaydın ? ee ? ne var bunda ?
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Ferhatbey yazdı: :shock: ama harbi konu çok saçma yahuu 4 tesla koymuş ben teslayla ferhat yazdım bare oğuz yazmaya çalışsaydı neyse
Yaaa arkadaşlar bu adamın adı Oğuz felan değil Arda nerden Oğuz diye çıkarıosunuz ?
oğuz diyerek gettoya seslendim ben yanlış anlamışsınız haklsıınz virgüL kullanmamışım :arrow: :arrow:
Ders:Türkçe
Konu:Virgülün kullanım alanları ve doğru kullanımı
Örn.:"Oğuz " yazılırken konulmalı çünkü yanlış anlaşılıyor haaaaa
Akılyaştadeğilbaştadırlakinaklıbaşagetirenyaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Ferhatbey yazdı:olum ne bilim ben sizi arkadaş sanıyodum oğuz da 4 harf . kısa olur diye . . ama bu yeşil büyü niqht boy muydu la oğuz vardı bunlardada ayrıca dediğim lafda ne varki ? ferhat yazdım ben 6 harfLi oğuz yazsaydın ? ee ? ne var bunda ?
Evet bunlarda bir oğuz vardı.Hatta şimdi isimini tam oalrak hatırlamadığım bir çara bazen Arda girdiğinde ben arda oğuz yok falan yazıyorlardı. Arkadaşlıkta da bende öyle zannediyordum sürekli nasılsın ? Ne yapıyon ? gibi sorular sorup duruyordu muhabbet etme çabası içerisindeydi.Ama baksana bazı insanlara değer verdinmi bir yerleri havalanıyor.Demekki arada bir kendini hatırlatman gerekiyor insanlara...
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
Ferhatbey yazdı:olum ne bilim ben sizi arkadaş sanıyodum oğuz da 4 harf . kısa olur diye . . ama bu yeşil büyü niqht boy muydu la oğuz vardı bunlardada ayrıca dediğim lafda ne varki ? ferhat yazdım ben 6 harfLi oğuz yazsaydın ? ee ? ne var bunda ?
Evet bunlarda bir oğuz vardı.Hatta şimdi isimini tam oalrak hatırlamadığım bir çara bazen Arda girdiğinde ben arda oğuz yok falan yazıyorlardı. Arkadaşlıkta da bende öyle zannediyordum sürekli nasılsın ? Ne yapıyon ? gibi sorular sorup duruyordu muhabbet etme çabası içerisindeydi.Ama baksana bazı insanlara değer verdinmi bir yerleri havalanıyor.Demekki arada bir kendini hatırlatman gerekiyor insanlara...
peeki
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Ders:Türkçe
Konu:Virgülün kullanım alanları ve doğru kullanımı
Örn.:"Oğuz " yazılırken konulmalı çünkü yanlış anlaşılıyor haaaaa
Bugün dil anlatımından sınavım vardı teşke sen girseydin benim yerime.
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?