Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen Kivi »

DehrayN yazdı:
izdirapgrafik yazdı:
Kivi yazdı:
DehrayN yazdı:-Buda benim ekran görümtümdü..
Çaresizseniz, Çare sizsiniz !..
Resim
Bu ekran görüntüsünü ve eser ismini bir yerden hatırlıyorum :). UMUT...
Evet ismi sana borçluyuz :) Tekrar teşekkürler.Bu görüntünün en azından mansiyon alabileceğini düşünüyorduk Burak ile,fakat olmadı :)
Umut'un da dediği gibi ismi sana borçluyuz maalesef olmadı :)
Canınız sağolsun, ne diyelim yapacak bir şey yok. Ama en azından yetkili bir kişi bir şeyler diyebilir, en azından bir açıklama yapılabilir. Burada o kadar kişi isyan ederken sayın yetkili kişiler sizin hiç de bir şey olmamış gibi, gayet tuzumuz kuru dermiş gibi susmanız da pek hoş durmuyor. Ödül alan arkadaş nasıl ödül aldığına şaşırırken, eseri çalınan arkadaş isyan ederken susmanız ne kadar adil? LÜTFEN susmayın, eğer İKV biz isek bu açıklamayı hak ediyoruz... Şayet biz değil isek bundan haberimiz olsun biz de artık ona göre bir yaklaşalım oyuna karşı...
Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

Resim
ejder isteriz :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Sayın Lathander;
FanArt sonucunda ödül kazananlara ödülleri nezaman dağatılacak?
Herkese İyi Forumlar..
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen XTIMURX »

Bazı çalışmalara mansiyon ödülü dahi verilmemiş. Bazılarına da 1 tane mansiyon bazılarına 3 tane verilmiş. Nedendir acaba ?
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
ShiRoSaKixWT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ShiRoSaKixWT »

Dereceye giren ve kazanan arkadaşları tebrik etmek istiorum. bence 1. ligi hakeden ve haketmeyen birkaç resim mevcut. bende her sene bu yarışmalara katılan ve istisnasız derece yapmış biriyim. bilen bilir. ama bu sene bilerek katılmadım. cunkü her sene derece almam başkalarının şans larını kıstlıyor gibi düşündüm. o yüzden gerek vize haftama denk geldigi gerek de katılmak istemedigim için resim yollamadım. ANCAK çizdigim resim ve çizgi roman(ki geçen seneye göre profesyonel sayılacak derecede) şuan bile yanımda duruyor. her sene katılan ve kazanan eserleri bidigimden... ızdıRAP ın hakkı yenmiş diye düşünüyorum ve biliyorumki bu oyunda onun kadar photoshop kullanabilecek 2. bir insan yok. nasıl dereceye giremedi anlayamıyorum... alın bunlardan benden birkaç karalama :) biraz gözünüz şenlensin, resim görün resim :) (yarışmaa katılan resimlerimi koymuyorum belki seneye bende katılırım :)

Resim

Resim

Resim

IIxxNAMELESSxxII

Resimlerde tanıdık alın koruyucuları görebilir okuyan ve bakanlar emme ve lakin bizde Naruto Fan' ıyız yani :D
Telif hakları kendine aittir®™

IIxxNAMELESSxxII

"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!

"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı =) biz bilmiyorduk HAYIR MI ? :D
Kullanıcı avatarı
RushMoLe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen RushMoLe »

Şeytan diyor ki bir daha ki seneye
Photoshopta Handanı ve İsmeti yanyana koy düzgün bir şekilde
sonra çıkar bunu yazıcıdan
kopya kagıdıyla çiz
koy tarayıcıya
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz !

IIxMykonSxII
Resim
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen XTIMURX »

Fan art 2009 da 3 video bu sene 2 video seçilmiş. İlginç. :twisted:
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Çoğu Eser Ödülü Haketmemiş Çocuksa Olmuş Çoğu
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kayzer »

Merak Ediyorum Bir Yönetici ne zaman gelipte bir yorum yapacak diye adam benim yaptığım resmi almış forumdan yollamış 1. olmuş peki o adam hangi emeği gösterdiği için 1. oldu forumda konuyu aradığı içinmi , fan art formunu doldurduğu içinmi diyeceksinizki desteğe başvur dün o kadar mail attım ama tenezzül edip bir cevap göndermediniz bumudur yani adalet bumudur oyununuz
bumudur yönetiminiz..Daha neyi bekliyorsunuz anlamıyorum tüm kanıtları size sundum siz hala bir cevap yazma gereğinde bulunmadınız. Ya hiç yapmayın bu yarışmayı yada biraz bakarak seçin.Bizimde sabrımızın sınırı var.
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Merhaba,
Sonuçlarla ilgili olumlu-olumsuz birkaç yorumum olacak.İlk olarak En İyi Çizim dalında derece yapan arkadaşımızın Metin2 isimli oyundan esinlenerek yaptığını öne sürmüşsünüz.Evet benziyor.Fakat resimde herşey İKV ile ilgili.Ampflikatör, büyücü elbisesi, hidralar vs.Burada yönetim öyle bir oyuna benzetme yapabileceğini asla bilemez.Belki o eserden daha iyileri vardı fakat ; yönetimin göz zevkine kalmış.Tabii uçurum varsa hak arama mecburiyetine itiyor insanı.En iyi duvar kağıdı ödülünü Kayzer arkadaşımızdan çalmış iddaları doğru.Yönetim bunu er ya da geç kesinlikle düzeltir.Fazla ağır eleştiriyorsun bu durumu Kayzer. :roll: Hazırlığa değil güzelliğe önem veren İKV ''Bir Başkadır İKV Aşkı'' isimli esere derece vermiş.Kimilerine göre anlamsızdır ancak derece almamasına bir neden olarak reklam içeriği bile seçilebilir.En iyi Ekran Görüntüsü ''Araba Kazası'' eleştirilmeyecek biçimde değil.En iyi Görsel ödülü birincisi resmi güzel olmuş fakat ; burada bir kural çiğnenmiş.''Yarışmaya farklı alanlarda resimlerle katılınabilir ancak ; bir alanda birden fazla resimle katılınamaz'' diyen yönetim birinci seçilen kişinin o alanda katıldığı diğer resimlerini de koymuş...''Eminönü'nde Kıyamet'' isimli eserde karakterler doğru düzgün kesilememiş bile.Agâh Efendi'nin ayağına baktıkça gülüyorum.Uçuşan insanlarda cabası.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre

“Eski Duyurular” sayfasına dön