yenilmez ofansif savaşçı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
acer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yenilmez ofansif savaşçı

Mesaj gönderen acer »

arkadaşlar wsde yenilmez bir ofansif bana göre şöyledir:

ışık kolye

ışık yüzük

yücelen solucan eld

yücelen solucan ayak

yücelen solucan pant

yücelen plewne ceket

ışık zırh

ecel getiren/yücelen plewne 49 balyoz

m2 hedef gözlük (mor)

bu itemlerle wsde size vurulan hasar azalacak size ıska vurmaları artacak saldırınızz artacak ıska vurma olasılığınız düşecek

halit malit kullanmayın belki ws de kritik vuramayacaksınız

bu itemleri size öneriyorum iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
KalemKas
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: yenilmez ofansif savaşçı

Mesaj gönderen KalemKas »

Arkadaşım Az ondan az bundan yapmıssın bence kotu.

Zırh en fazla %30 olcak

Benim İlk büyücüme benzemiş az elektrıge az meteorıte az buza az cembere vermıstım xD

Bir yönde ilerlemen daha iyi olur Örnegın savunma dızen senı yatırabılır veya daha cok saldırı dızmıs.

Yanı acıkların cok oluyor.
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: yenilmez ofansif savaşçı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Gece zırhı +2 solucan ile zırh oranını 30 da 30 yapabilirsin.Bana kalırsa geri kalanları halit yani krtik dizmek daha mantıklı.

Savunma dizerseniz ; ofansıf acık olacağından savunmanız düşük saldırınız yüksek olacaktır ki bu diğer oyunculardada aynı olacaktır naparsanız yapın rakibin saldırısı sizden yüksek olacaktır.

Saldırı dizerseniz ; ofansif açık oalcağından savunmanız düşük saldırınız yüksek olucaktır pek gerek kalmıyor ama saldırı veya savunma dizicem derseniz saldırıyı öneriririm.

Kritik dizmek en iyisidir ki benimde tavsiyemdir dizerseniz ; full krtik olunca ortalama 5 veya 6 vuruştan biri krtik gelıyor ve artı olarak hasar eklemış oluyorsunuz.Tabii çok etki edeceğini söylersem yalan olur ama saldırı veya savunmadan daha çok iş göreceğinin garantisini verebilirim.

“Savaşçı” sayfasına dön