arkadaşlar wsde yenilmez bir ofansif bana göre şöyledir:
ışık kolye
ışık yüzük
yücelen solucan eld
yücelen solucan ayak
yücelen solucan pant
yücelen plewne ceket
ışık zırh
ecel getiren/yücelen plewne 49 balyoz
m2 hedef gözlük (mor)
bu itemlerle wsde size vurulan hasar azalacak size ıska vurmaları artacak saldırınızz artacak ıska vurma olasılığınız düşecek
halit malit kullanmayın belki ws de kritik vuramayacaksınız
bu itemleri size öneriyorum iyi forumlar...
yenilmez ofansif savaşçı
Re: yenilmez ofansif savaşçı
Arkadaşım Az ondan az bundan yapmıssın bence kotu.
Zırh en fazla %30 olcak
Benim İlk büyücüme benzemiş az elektrıge az meteorıte az buza az cembere vermıstım xD
Bir yönde ilerlemen daha iyi olur Örnegın savunma dızen senı yatırabılır veya daha cok saldırı dızmıs.
Yanı acıkların cok oluyor.
Zırh en fazla %30 olcak
Benim İlk büyücüme benzemiş az elektrıge az meteorıte az buza az cembere vermıstım xD
Bir yönde ilerlemen daha iyi olur Örnegın savunma dızen senı yatırabılır veya daha cok saldırı dızmıs.
Yanı acıkların cok oluyor.
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Re: yenilmez ofansif savaşçı
Gece zırhı +2 solucan ile zırh oranını 30 da 30 yapabilirsin.Bana kalırsa geri kalanları halit yani krtik dizmek daha mantıklı.
Savunma dizerseniz ; ofansıf acık olacağından savunmanız düşük saldırınız yüksek olacaktır ki bu diğer oyunculardada aynı olacaktır naparsanız yapın rakibin saldırısı sizden yüksek olacaktır.
Saldırı dizerseniz ; ofansif açık oalcağından savunmanız düşük saldırınız yüksek olucaktır pek gerek kalmıyor ama saldırı veya savunma dizicem derseniz saldırıyı öneriririm.
Kritik dizmek en iyisidir ki benimde tavsiyemdir dizerseniz ; full krtik olunca ortalama 5 veya 6 vuruştan biri krtik gelıyor ve artı olarak hasar eklemış oluyorsunuz.Tabii çok etki edeceğini söylersem yalan olur ama saldırı veya savunmadan daha çok iş göreceğinin garantisini verebilirim.
Savunma dizerseniz ; ofansıf acık olacağından savunmanız düşük saldırınız yüksek olacaktır ki bu diğer oyunculardada aynı olacaktır naparsanız yapın rakibin saldırısı sizden yüksek olacaktır.
Saldırı dizerseniz ; ofansif açık oalcağından savunmanız düşük saldırınız yüksek olucaktır pek gerek kalmıyor ama saldırı veya savunma dizicem derseniz saldırıyı öneriririm.
Kritik dizmek en iyisidir ki benimde tavsiyemdir dizerseniz ; full krtik olunca ortalama 5 veya 6 vuruştan biri krtik gelıyor ve artı olarak hasar eklemış oluyorsunuz.Tabii çok etki edeceğini söylersem yalan olur ama saldırı veya savunmadan daha çok iş göreceğinin garantisini verebilirim.