Fan Art 2010 Sonuçları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: Fan Art 2010 Sonuçları

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Verilecek olan hediyeler hafta sonu verilirse yararlı olur. Ben hafta içi oyuna girme imkanım bulunmamakta eğitimimden dolayı.Hafta sonu uygun saatte hediye dağıtımı olursa sevinirim.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

KiNgHaKkI yazdı:Acilen biri şu konuyu cevaplayabilir mi?? :evil: Ben ilk gün kategorilerde gördüğüm kadarıyla hikaye kısa bir hikaye olucaktı ve belli bir kelime sayısı konulmuştu.Ben bunu dikkate alarak göndermediğim hikayemi ilerki günlerde oluşan sorunlar yüzünden fan arta gönderemedim.Hikayemle daha öncede forum içindeki ikv yazarını arıyor yarışmasına katılmıştım.Geleceğe yönelik hikaye olarak yazdığım Çemberlitaş hikayem ödül alamazken alakasız yazılar ödül aldı.Bunu kimler okuyor veya aralarından seçiyor acaba??Ve şu an çemberlitaş videosunda gördüğüm şeyleri geçen 2 3 ay öncesinde ben benzer şekilde yazmıştım.Hatta gbm leri bile işe katmıştım.Şu an ödülü kazanmış hikaye bu kadar uzun olurken nasıl oluyorda hikaye kategorisi "KISA HİKAYE" olarak adlandırılıyor.Yazık... :!:
3000 kelime sınırına uyuyor o hikaye bakarsan eğer.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Sobee her zaman ki yaptığını yaptı gene oyuncuları şaşırtmadı teşekkürler Sobee...
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Resim

Bende İstiyorum Ödül :lol:
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

YaLnIzKaLp yazdı:Resim

Bende İstiyorum Ödül :lol:
Sen gereğinden çok fazla emek vermişsin ödül alamazsın :? :? :? :?
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TeaM09 »

"Oyunun gerçek hayatla etkileşimi." Ben de istiyorum ödül :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

arkadaşlar bu konuyu eleştirirken kalp kırmamaya özen gösterirseniz Allah (cc) sizden razı olsun ... Resim derece yapar yapmaz resim güzeldir değildir bunun karar mercii resimleri seçen yöneticilerdir....

Loncamızda bulunan eda arkadaşımız sadece bu resmiyle değil ava giden avlanır isimli resmiylede dereceye girmiştir
sizin eserlerinizin buna bende dahilim dereceye girememesinin sebebi ve sorumlusu bu dalga geçer gibi yazdığınız photo funio gir oh 2 dk resim hazır mantığı olmamalıdır

sana gelince tolga az çok muhabbet ettiğin insanları irdelemek yerine tebrik etme erdeminde bulunsan daha güzel olurdu sonuçta sunucunun oyuncusu derece yapmış dimi???

neyse burda nefsi müdafa yapmak gereksiz fan art yarışması olmuştur sonuçlar açıklanmıştır kazananda kaybedende sonuçlardan sonra tebrik etmesini öğrenmelidir bu olay bu kadar basittir

Buradan tüm dereceye giren arkadaşları tebrik eder kazanamadığını yada haksızlık yapıldığını iddaa eden arkadaşlarada geçmiş olsun dileklerimi sunar bidahaki yarışmada inşallah sizinde derece almasını temenni ederek iyi oyunlar dilerim
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Estergonxreis yazdı:arkadaşlar bu konuyu eleştirirken kalp kırmamaya özen gösterirseniz Allah (cc) sizden razı olsun ... Resim derece yapar yapmaz resim güzeldir değildir bunun karar mercii resimleri seçen yöneticilerdir....

Loncamızda bulunan eda arkadaşımız sadece bu resmiyle değil ava giden avlanır isimli resmiylede dereceye girmiştir
sizin eserlerinizin buna bende dahilim dereceye girememesinin sebebi ve sorumlusu bu dalga geçer gibi yazdığınız photo funio gir oh 2 dk resim hazır mantığı olmamalıdır

sana gelince tolga az çok muhabbet ettiğin insanları irdelemek yerine tebrik etme erdeminde bulunsan daha güzel olurdu sonuçta sunucunun oyuncusu derece yapmış dimi???

neyse burda nefsi müdafa yapmak gereksiz fan art yarışması olmuştur sonuçlar açıklanmıştır kazananda kaybedende sonuçlardan sonra tebrik etmesini öğrenmelidir bu olay bu kadar basittir

Buradan tüm dereceye giren arkadaşları tebrik eder kazanamadığını yada haksızlık yapıldığını iddaa eden arkadaşlarada geçmiş olsun dileklerimi sunar bidahaki yarışmada inşallah sizinde derece almasını temenni ederek iyi oyunlar dilerim

Derviş gibi konuşarak masum gösterme birilerini.Eğer benim ve diğerlerinin iki adet gözü varsa bu haksızlığı fark edebilmişiz demektir.Bunun üzerine ne söyleyeceksin? Ekran görüntüsünde de derece yaptı diyorsun.O resmin de öbüründen bir farkı yok.Daha iyi onlarcasını bulurum.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
MiraFarazi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen MiraFarazi »

TeaM09 yazdı:"Oyunun gerçek hayatla etkileşimi." Ben de istiyorum ödül :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Resim
Bu esere 1 şaheser yetmez bence :lol: :lol: Bir başkadır İKV aşkı adlı eser dereceye girdiğine göre bu eserin 2 şaheser alması lazım :D
ResimResim
~Sagopa Kajmer & Kolera
~melankolia~

"© MiraFarazi"
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

izdirapgrafik yazdı:
Estergonxreis yazdı:arkadaşlar bu konuyu eleştirirken kalp kırmamaya özen gösterirseniz Allah (cc) sizden razı olsun ... Resim derece yapar yapmaz resim güzeldir değildir bunun karar mercii resimleri seçen yöneticilerdir....

Derviş gibi konuşarak masum gösterme birilerini.Eğer benim ve diğerlerinin iki adet gözü varsa bu haksızlığı fark edebilmişiz demektir.Bunun üzerine ne söyleyeceksin? Ekran görüntüsünde de derece yaptı diyorsun.O resmin de öbüründen bir farkı yok.Daha iyi onlarcasını bulurum.

Allahın adını vererek konuşmak senin tabirinle dervişlikse o senin mantığın güzel kardeşim haksızlıktan kastın benim loncamdaki insanın sanki bir suç işlemiş gibi üstüne basıla basıla temcit pilavı gibi hep aynı düz mantık düz senaryo resmi alıntı yap koy vay efendim 1dk lık iş emek yok yok bilmem ne bu bizim suçumuz değil o resim uygun görülmüş ve seçilmiş kaldıki zaten en iyi ekran görüntüsü iddamız yok ayrıca zaten en iyi ekran görüntüsü seçilmemiş farkındaysan monsiyon ödülüne layık görülmüş yani demekki senin saatlerce emek verdim yok günlerce uğraştım mantığı çokta önemli değilmiş demekki günlerce boşa emek vermişiniz bir kerede bravo tebrikler gibi sözcük çıksa ağzınız aşınmaz dimi bunu bu kadar büyütmenin bi anlamı yok kaldıki bunu kabul etmiyorsan yada etmiyorsanız gerekli mercilere gerekli şikayette bulunur hakkınızı orda arasınız bunun sorumlusu ne arkadaşımız nede biziz biz bir yarışmaya katıldık bizim için olay sadece bundan ibaret tokiden daire çekilişine katılmıyorsun bu kadar önemseme reel hayatta bi işine yaramaz ....

Ayrıca bende daha fan art açıklanmadan önce bazı arkadaşlar katıldıkları resimleri forumda paylaşmıştı ve orda çok güzel ve enteresan bi resim dikkatimi çekmişti (bebek bezi) diye ben o resme bayılmıştım hem mizansel hemde düşünce olarak kendimce kesin bu arkadaş derece alır diyodum ama arkadaşın adı bile geçmemiş şimdi o resmin sahibi ben yada benim en yakın arkadaşım olsaydı ve kazanamasıydı şimdi burada senin yerine benmi olacaktım vay efendim haksızlık vay efendim benim resmimde emek var bir sürü zırvalık yani olan biteni kabullenmek çok zor olmasa gerek dimi güzel kardeşim bu kadar takma kafana bu sadece bir oyun ve oyunun içinde bulunan bir etkinlik tebrik et ve geç
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim

“Eski Duyurular” sayfasına dön