YeşilbüyüxTeam

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: YeşilbüyüxTeam

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

Şu anda ben değil sen kasıyorsun.Kapa çeneni ve post kasma.Loncadan kimse kasmıyor şu anda.
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

Ferhatbey yazdı: Sayfanı post lardan arındırdılar hala post kasıyosun yeşil büyü :?
+1
Yesilbuyuxqanq yazdı:Şu anda ben değil sen kasıyorsun.Kapa çeneni ve post kasma.Loncadan kimse kasmıyor şu anda.

Konuşmıyalı sana birşeyler olmuş Oğuz bey.
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

Getto yazdı:
Ferhatbey yazdı: Sayfanı post lardan arındırdılar hala post kasıyosun yeşil büyü :?
+1
Yesilbuyuxqanq yazdı:Şu anda ben değil sen kasıyorsun.Kapa çeneni ve post kasma.Loncadan kimse kasmıyor şu anda.

Oğuz bey ?
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Getto yazdı:
+1

Öğren de gel Oğuz.Benim adım Arda.
Siz konuşmayı kesseniz biz birşey yazıp savunmaya geçmiyoruz beyler.Sadece güncel kadro alımlar vs. yazıyoruz.Lütfen post kasmayın...

İyi Forumlar.
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

Yesilbuyuxqanq yazdı:
Getto yazdı:
+1

Öğren de gel Oğuz.Benim adım Arda.
Siz konuşmayı kesseniz biz birşey yazıp savunmaya geçmiyoruz beyler.Sadece güncel kadro alımlar vs. yazıyoruz.Lütfen post kasmayın...

İyi Forumlar.
Pardon ya sizin gibi kişilerin adlarını karıştırıyorum.Eeee nede olsa hangi hesabı kimin kullandığı belli değil.''50 Kere post kasamayın '' yazarken asıl amacını herkes biliyor burda bize boş giderler yapma.Giderini tıkarım.

2.si neyin kadro alımından bahsediyorsun sen.4-5 kişi bir araya gelmiş loncayı diye geziniyorsunuz...

Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
aBreLLia
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aBreLLia »

Getto nden böyle diyorsun . 4-5 kisiyle lonca olmzmı ?. Tamam biraz , hatta çok az kisiyiz biz lonca olmak için. Fakat ; lonca demek 2o-25 kisinin bir araya gelip aynı isimleri yazıp çar kasması deildir. Bunu biliyor olmanı düşünüyordum. Bu lafları sana hiç yakıştıramadım. :evil:
Ayrıca kapatın artık bu konuyu Kimse "post kasmak" derdinde değil bunuda ögrenin. Eskisi gibi konuyu mahvetmeyin..

Resim
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

aBreLLia yazdı:Getto nden böyle diyorsun . 4-5 kisiyle lonca olmzmı ?. Tamam biraz , hatta çok az kisiyiz biz lonca olmak için. Fakat ; lonca demek 2o-25 kisinin bir araya gelip aynı isimleri yazıp çar kasması deildir. Bunu biliyor olmanı düşünüyordum. Bu lafları sana hiç yakıştıramadım. :evil:
Ayrıca kapatın artık bu konuyu Kimse "post kasmak" derdinde değil bunuda ögrenin. Eskisi gibi konuyu mahvetmeyin..

:arrow: :arrow:
Onun dediği ''Post'' Tabiriyle bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar.
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

aBreLLia yazdı:Getto nden böyle diyorsun . 4-5 kisiyle lonca olmzmı ?. Tamam biraz , hatta çok az kisiyiz biz lonca olmak için. Fakat ; lonca demek 2o-25 kisinin bir araya gelip aynı isimleri yazıp çar kasması deildir. Bunu biliyor olmanı düşünüyordum. Bu lafları sana hiç yakıştıramadım. :evil:

Valla o konuşmaları ben deil arkadaşın başlattı.Alım alım diyordu bende ona cevap olarak dedim.Kaç kişi aldınız ki alım mesajalrını sadece yazıyoruz biz diyor !..

Yesilbuyuxqanq yazdı:

:arrow: :arrow:
Onun dediği ''Post'' Tabiriyle bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar.
Baya uzun zaman oldu oyuna girmediğim ama seniin için bir kez gireyim istersen.Daha iki gün önce nasılsın ne yapıyon diye soran kişilerin neden bu kadar çobuk tavırlarının değiştiğini merak ediyorum !..

Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Yesilbuyuxqanq

Getto

çokda yararlı şeylerde yazı yazdın ya qanq sonuçlar belli :)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Onlara Genel Sohbet Görseller Video Vb. Ekleniyor biliyorsun dimi ?
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)

“Genel Sohbet” sayfasına dön