üniversite bıtırmeden askere gelmeyın benden tavsıye.farkı gorursunuz gelınce.
zentıusx loncasına ve tum merana selam olsun...
FALCATA=VUSLAT
337. ksd
Babam Şu An Sürdürdüğü Şark Görewinden Önceki Çalıştığı Yer Orasıydı Oradan Gelmiştik Bizde.. İnş Kırklar Köyüne Vermezler Seni Değirmenlikteki Zırhlı Birliğe Verselerdi İyi Olurdu Ama İnş Merkeze Bağlı Bir Yere Vermişlerdir. Orada Çok Çok Rahat Edeceğini Umuyorum Eğer Merkezdeki Bir Birliğe Verirlerse Hayırlı Tezkereler Allah Yardımcın Olsun ...
üniversite bıtırmeden askere gelmeyın benden tavsıye.farkı gorursunuz gelınce.
zentıusx loncasına ve tum merana selam olsun...
FALCATA=VUSLAT
337. ksd
Babam Şu An Sürdürdüğü Şark Görewinden Önceki Çalıştığı Yer Orasıydı Oradan Gelmiştik Bizde.. İnş Kırklar Köyüne Vermezler Seni Değirmenlikteki Zırhlı Birliğe Verselerdi İyi Olurdu Ama İnş Merkeze Bağlı Bir Yere Vermişlerdir. Orada Çok Çok Rahat Edeceğini Umuyorum Eğer Merkezdeki Bir Birliğe Verirlerse Hayırlı Tezkereler Allah Yardımcın Olsun ...
hayırlısı bakalım bende tam bılmıyorum nereye baglı oldunu..2. mekanıze piyade taburu 3. mekanıze piyade bolugu nere baglı ogrenırsen cok sevınırım.
MeGaStaR yazdı: Babam Bugun Nöbetçi Yarın Geldiğinde Soracağım Tamam Hatta KaL
adam uçmuş beyler dağılın :geek: hat çekmiyor kapatcam . . . ~~
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
3. mekanize piyade taburu mu. Orası Yeşilyurt a bağlı. Yeşilyurt/Güzelyurt, Kıbrıs'ın batısında, deniz kenarında, rum sınırının 10-15 km kuzeyinde sessiz sakin güzel bir yer . Gidip görmüşlüğüm vardır, tadını çıkarmaya çalış.