GMB-0B

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

GMB-0B

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Fatih yazdı:Üretim ve Toplama Puanlarının Sıfırlanması

Üretim ve toplama puanlarının da sıfırlanabilmesi oyunumuzun ilk sürümünden bu yana oyuncularımızın istediği bir özelliktir. Bu özellik artık sizler için hayata geçirilmiştir. Bu ayrıcalığı da İKV Özel Sürüm Kutu almış oyuncularımıza bir teşekkür olarak sadece onların faydalanabileceği şekilde hazırlamış bulunmaktayız.

Üretim ve toplama puanlarımı nerede sıfırlayacağım?

Teşkilat bu işlemi gerçekleştirebilen GBM-0B 'yi Mısır Çarşısı'na yerleştirmiştir. Yetenek ve direnç puanlarını sıfırlayan GBM-0'a benzeyen bu tesisatı GB Anı'nın hemen yanında (1089, 961) bulabilirsiniz.

Bu özellik üyelikaldan satın almış olduğunu kutular içinde geçerlidir.
:? :? :? Satış yapılan Mağzalardan birinden Özel Sürüm Derindeki Sır DVD sini aldım www.istanbuloyun.com adresinde E-Pin bölümüne yükledim işlem başarılı dedi...

Sonra oyuna girdim GBM-0B ye girmek istedim. Aynı hatayı gene verdi :( :( Şu üretimi yapamıcakmıyım ben yardım edin lütfen :? :? :?

Mor ayakkabı ve Mor ceket üretimi malzemelerim reçetelerim hazır :( :( sadece şu makinayı bekliyorum daha ne kadar sürecek bu sorun :? :?
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: GMB-0B

Mesaj gönderen JouRney »

Merhaba,
E-Pin'i yükledikten sonra 1 gün beklemeniz gerekmektedir bu işlemi yapmak için. Ertesi bir daha deneyin olmassa Desteğe başvurun ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: We Are Family

Re: GMB-0B

Mesaj gönderen kafemeze »

JouRney yazdı:Merhaba,
E-Pin'i yükledikten sonra 1 gün beklemeniz gerekmektedir bu işlemi yapmak için. Ertesi bir daha deneyin olmassa Desteğe başvurun ;)
Aynen plus paket yüklenişinden 1 gün sonra aktif oluyor ve istediğiniz gibi 0 layabiliryosunuz iyi günler dilerim
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011

“Genel Etkileşim” sayfasına dön