Eserin GERÇEK sahibi tepkisini benden önce dile getirmiş,ben ise desteklemek istedim.Yanlışı olan :?:
Fan Art 2010 Sonuçları
Re: Fan Art 2010 Sonuçları
1 mesajı,4 defa göndermek çok normal olsa gerek
Eserin GERÇEK sahibi tepkisini benden önce dile getirmiş,ben ise desteklemek istedim.Yanlışı olan :?:
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yazık la şuraya bak bide RoA teşkilat lideri olucak kendi emeğinizle birşey yapamazmısınız siz herşey ortada kanıtlarıyla beraber hala ne yüzle konuşuyosun yüz felan yokmu sizde ? adam resmen kanıtlamış Hiphopstyle ait oldugunu neyin davasını yapıyorsunuz hala ? Çok güzel bu yolda devam 

GodFreyxKorsaNx
Forumdan aradım buldum. Bu Çalışmanın Orjinal sahibinin açmış olduğu başlık buyrun inceleyin ondan sonra konuşun. Kimse Kimsenin hakkını yemesin. Ayıp.
viewtopic.php?f=58&t=42107
viewtopic.php?f=58&t=42107
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Haklısın, bir de Lider . .StoryLine yazdı:Yazık la şuraya bak bide RoA teşkilat lideri olucak kendi emeğinizle birşey yapamazmısınız siz herşey ortada kanıtlarıyla beraber hala ne yüzle konuşuyosun yüz felan yokmu sizde ? adam resmen kanıtlamış Hiphopstyle ait oldugunu neyin davasını yapıyorsunuz hala ? Çok güzel bu yolda devam
Ama herhalde Liderliğini elinden alırlar, emek hırsızlığı yaptın için.. Aklı başına gelir
2009-2013
Okan arkadasımız tebrik ediyorum Kimse iftira atmasın yapım asamasında bende yardım ettim 
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
IstanbulKartali yazdı:Konu içerisindeki uygunsuz mesajlar silinmiştir.
FanArt Yarışması Genel kurallar ve kısıtlamalar:
* Eser daha önce farklı ortamlarda yayınlanmış olabilir.
Tartışma yaratacak yorumlardan kaçınınız
İyi Forumlar
Açıklama için teşekkürler.Umarım sağlıklı seçimler yaptığınızı düşünüyorsunuzdur.Garantisini veriyorum ki burada mağdur olan sadece ben değilim.Onlarca kişi var.2dakika içerisinde ctrl a ctrl c ctrl v kombinasyonu ile yapılan eser bile denilemeyecek görüntüleri birinci yapmışsınız,derece vermişsiniz.Hazır resim siteleri ile yapılan,görüntünün içerisinde "ben burdayım" diye bağıran site reklamlı resimleri ödüle layık görmüşsünüz.Google görsellerden araklanan Paris sokaklarına Lamia yerleştirilip Eminönü denilen resme helal olsun deyip 1.lik vermişsiniz.Önceki sayfalarda bulunan eseri 3 günde hazırladım.Arkaplandan en ufak görüntüsüne kadar bana ait.Yoksa elinize mi ulaşmadı?Hayır.Emin olana kadar gönderdim.Ama artık yapılabilecek bir şey kalmadı.Eserimi yarışmanıza yollayarak göz zevkinizi bozduğum için gerçekten üzgünüm.

Yerimde duramadım kusuruma bakmayın.www.ikvonline.net adresine küçük bir şeyler yerleştirdim.
En son izdirapgrafik tarafından 08 Oca 2011 14:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
2006-2013
Gerçekten üzücü bir durum..izdirapgrafik yazdı:2dakika içerisinde ctrl a ctrl c ctrl v kombinasyonu ile yapılan eser bile denilemeyecek görüntüleri birinci yapmışsınız,derece vermişsiniz.
2009-2013
Giriş sayfasının müziği süper olmuş
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: NEMESİS
kendisi tarafından yayınlanmış olabilir başkasından çalınmış olamaz resmen yönetim torpil sistemi işletio adeletsizlik devam edior
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... 

- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Aynı eser ile eserin asıl sahibi de yarışmaya katılmış fakat onunki değil çalıntı olan birinci seçilmiştir.
pds dosyaları,Tılsım sunucusundaki karakteri(Hiphopstyle),açılan konu,forumdaki imzası kanıt değil midir?
pds dosyaları,Tılsım sunucusundaki karakteri(Hiphopstyle),açılan konu,forumdaki imzası kanıt değil midir?