Merhabalar saygıdeğer ikv Yönetimi ve ikv oyuncuları bu konuyu açmamın sebebi Oyunu yeniden tasarlamak tabikide sizlerin desteğiyle beraber Eminönünden başlamak şartıyla bu işe başlıyacağım Oyundan hiçbir model silinmeyecek ama siz ikv oyuncularının Eminönüne eklenmesini istediğinin Mekanları buraya yazıcaksınız ama İKV nin konseptine uygun olucak Modelelr istiyeceksiniz bende bunu Modelleme başlıyacağım Modelimin fotosunu buraya Koyup sizlerin beğenisine sunucam beğenemdiğiniz yerleri olursa değiştiricem...
Kendim kısaca bahsediyim.
1993 Doğumluyum. İKV yi 3.5 yıl önce başladım Oyunların nasıl yapıldığına dair bir merak doğdu içimde ve araştırmaya başladım Önüme 2 yol çıktı biri programcılık biri 3d Modellemecilik bende 3d Modellemeyi seçtim 1.5 yıldan beri Modelleme yapıyorum Şuan 4 arkadaş bir oyun Geliştirmekteyiz Soğuk Savaş Teröre Lanet adlı oyunu geliştiriyoruz.
İKV YÖNETİMİ VE SİZ İKV OYUNCULARI ONAYLARSANIZ ÇALIŞMALARA BAŞLIYACAĞIM...
İKV' yi YENİDEN YARATMAYA NE DERSİNİZ(Öneri)
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are Family
Re: İKV' yi YENİDEN YARATMAYA NE DERSİNİZ(Öneri)
öncelikle tövbe çek yaratmak ALLAH'a mahsustur.ve inş istediğini yapabilirsin ama pek sanmıyorum...
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Dışardan kimsenin oyuna müdahelesine izin verilmez!
Ayrıca siz yönetimi salak mı sanıyorsunuz? Onlar oyun hakkında neler yapabileceklerini düşünmüyorlar mı? Biraz çenenizi sıkı tutun tek akıllı siz değilsiniz! Yönetimi salak yerine koymayın!
Ayrıca siz yönetimi salak mı sanıyorsunuz? Onlar oyun hakkında neler yapabileceklerini düşünmüyorlar mı? Biraz çenenizi sıkı tutun tek akıllı siz değilsiniz! Yönetimi salak yerine koymayın!
Hadi bakalım.
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Bende oyun Geliştiricisiyim biz Oyun İçin Modelleme yaparız ve oyun Motoruna atarız Modeli bize göre süper hatta Muhteşem ama bunu Test takımına sununca Modelelrimizdeki eksiklikleri bize söylüyorlar ve nelerin eklenmesi gerektiklerini.DarkShare yazdı:Dışardan kimsenin oyuna müdahelesine izin verilmez!
bir oyuncu gözüyle oyunu oynamak var bide Oyun Geliştiricisi olarak oynamak var bana göre benim yaptığım bütün Modeller harika ama Oyuncular beğenmiyor..
Sobee ekibinde çalışan abilerim zaten kendini Oyun Sektöründe kanıtlamış kişiler ben onlara salak demem ben oyun Geliştirirken onları örnek aldım..
sadece bu bir Öneri Ben oyunu baştan Geliştireyim demiyorum bi yetkide istemiyorum Oyuna eklensin diye bir çabada sarfetmiyorum..
Sadece İKV için güzel bir kaç Modelleme yapmak istiyorum....
Saygılarımla..