Fan Art 2010 Sonuçları
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fan Art 2010 Sonuçları
Çalıntı resim birinci olur, hazır siteden yapılan birinci olur (mansiyon) saatlerce calısırım mansiyon 2. cilik süper 

Foruma koyduğunuz resimlerin çalınmamasını istiyorsanız üzerine kocaman ÖRNEKTİR yazmalısınız ...
AdeLHarD
Bize böyle bir açıklama yönetim tarafından yapılmadı üstelik resmin üzerinde imzam yer alıyor.Odiseus yazdı:Foruma koyduğunuz resimlerin çalınmamasını istiyorsanız üzerine kocaman ÖRNEKTİR yazmalısınız ...
HİPHOPSTYLE
Evet Katılmıştım.HeliN yazdı:fanart a katılmışmıydın ?Kayzer yazdı:Bize böyle bir açıklama yönetim tarafından yapılmadı üstelik resmin üzerinde imzam yer alıyor.Odiseus yazdı:Foruma koyduğunuz resimlerin çalınmamasını istiyorsanız üzerine kocaman ÖRNEKTİR yazmalısınız ...
YÖNETİMİN BUNA BİR AN ÖNCE MÜDAHELE ETMESİ GEREK ÇOK SAÇMA HAZIR SİTEDEN YAPILMIS RESİMLER CALINTI RESİMLER ? O ZAMAN İKV NİN NE DEGERİ KALIYOR BENDE Bİ DAHAKİ SENEYE APAÇİ SİTELERİNDEN İKV RESMİ YAPTIRIP BASKASINA SONRADA KENDİ ADIMA YOLLARIM BU NE KARDEŞİM ?
HİPHOPSTYLE
Çizgiromandaki emeğimi aldığıma sevindim .
Kuyumcu soygununu çok beğendim ve güldüm.
Ayrıca emek hırsızlığı yapılan arkadaş bence desteğe başvur ve bunu tartış.Emeğin çalınmasın.
Comicbookart Xkarikaxless
Kuyumcu soygununu çok beğendim ve güldüm.
Ayrıca emek hırsızlığı yapılan arkadaş bence desteğe başvur ve bunu tartış.Emeğin çalınmasın.
Comicbookart Xkarikaxless
En son katakuli tarafından 08 Oca 2011 11:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Altını deştikçe daha başka rezillikler çıkıyor ortaya. Hadi hayırlısı bakalım....
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
-
- FareAdam Düşmanı
Üzüldüm bunaKayzer yazdı:Evet Katılmıştım.HeliN yazdı:fanart a katılmışmıydın ?Kayzer yazdı:Bize böyle bir açıklama yönetim tarafından yapılmadı üstelik resmin üzerinde imzam yer alıyor.Odiseus yazdı:Foruma koyduğunuz resimlerin çalınmamasını istiyorsanız üzerine kocaman ÖRNEKTİR yazmalısınız ...
YÖNETİMİN BUNA BİR AN ÖNCE MÜDAHELE ETMESİ GEREK ÇOK SAÇMA HAZIR SİTEDEN YAPILMIS RESİMLER CALINTI RESİMLER ? O ZAMAN İKV NİN NE DEGERİ KALIYOR BENDE Bİ DAHAKİ SENEYE APAÇİ SİTELERİNDEN İKV RESMİ YAPTIRIP BASKASINA SONRADA KENDİ ADIMA YOLLARIM BU NE KARDEŞİM ?

Destekle iletişime geç.İpin ucunu bırakma.Ben fanart resimlerini yollamıştım ve ardından sormuştum eserlerim yollandı mı diye.Meğersem yollanmamış ve tekrardan eserlerimle yarışmaya soktular.Kayzer yazdı:Çal At 2010
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Umarım şu çalıntı eser meselesi bir an önce açıklığa kavuşturulur. :|
EARTH
DisToRtioN
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Ferdi'cim videon çok güzel olmuş,diğer arkadaşlar gibi emek harcamışsın tebrik ederim.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''