Macarurban dan vatani görev
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Macarurban dan vatani görev
Allah'a emanetsin Yusuf'um ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Hayırlı teskereler Yusuf'um.. Sen ALLAH'a vatan sana emanet.. Kendine dikkat et. Hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah.. ALLAH tüm askerleri kazasız belasız döndürsün inşallah..
RoTTdeRbLitZ
- Ancyraxomer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Yusuf'um Narlıdere'de meşhur bir kantin var Mavi Kantin. Çok büyük olup içinde hiç birşey bulamayacağın ama Narlıderenin dilinden düşmeyen bir kantin Mavi Kantin....
Şimdiden hayırlı teskereler...
Şimdiden hayırlı teskereler...
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Yusuf'um belki bir gün olur da İzmir'de olan dostlarımızla görüşüp ziyaretine gelebiliriz.Umarım ki geliriz.Kendine iyi bak Allah'a emanet ol.Hayırlı Teskereler..
Muhammet
Muhammet
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Sa Kankam Bilmem Hatırlarmsın Beni Ben Burhan
Vatani Görev Bİr Asilliktir... Bu Asillikte Sana Kolay Gelsin Diyip Allah İşini Rast Getirsin Kankam...
Hayırlı Teskereler Kankam Bizide Unutuma Sakın Gelince Haber Ver Gerçi oyunu Bıraktım Ama Neyse Görüşrüz Kankam...
Saygılarımla
Burhanxbizans
Hayırlı Teskereler Kankam Bizide Unutuma Sakın Gelince Haber Ver Gerçi oyunu Bıraktım Ama Neyse Görüşrüz Kankam...
Saygılarımla
Burhanxbizans

- TayFaxWaLdecK
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Lem Macar nere len hiçte söylemedin askere gidiyorum diye ya da söyledin ben hatırlamıyorum oda olabilir
Hayırlı teskereler diyelim pek özlüyceğimi sanmıyorum seni ama bakarsın özlerim :lol:

Sofular haram demişler bu aşkın şarabına ben doldurur ben içerim günah benim kime ne ?
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Selam Yusuf,
Her Türk genci 20 yaşına gelince bu asil görevi yerine getirmekle yükümlüdür.Sen biraz ertelemişsin.Ertelemenin avantajlarıda olaçak o oçakta dezavantajlarıda.Benim bildiğim tanıdığım Yusuf aklı selim biridir.İnanıyorum ki en iyi şekilde vatan borcunu ödeyip tekrar seni bekleyen dostlarının arasına döneceksin.Hayırlı tezkereler şimdiden.Allah'a emetsin kardeşim...
Senin yerin bende başkadır Yusuf.Unutulmamak dileğiyle sağlıcakla kal...
Her Türk genci 20 yaşına gelince bu asil görevi yerine getirmekle yükümlüdür.Sen biraz ertelemişsin.Ertelemenin avantajlarıda olaçak o oçakta dezavantajlarıda.Benim bildiğim tanıdığım Yusuf aklı selim biridir.İnanıyorum ki en iyi şekilde vatan borcunu ödeyip tekrar seni bekleyen dostlarının arasına döneceksin.Hayırlı tezkereler şimdiden.Allah'a emetsin kardeşim...
Senin yerin bende başkadır Yusuf.Unutulmamak dileğiyle sağlıcakla kal...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
yusuf hayırlı tezkereler k.bakma uzun zamandır oyuna ve foruma gırmıyorum bır bakınım dedım
not:yılmaz abı bılıyorum senı cok bosladım hıc aramadım ne desen haklısın ama ogrencı ve gurbet ellerde oldugum ıcın ve uzun sure aramama utancından dolayı arıyamıyorum benı anlayısla karsılayacagına emınım yada ole umuyorum en kısa zamanda donucem sana abı
Mguldemirxbizans-mguldemir vb.
not:yılmaz abı bılıyorum senı cok bosladım hıc aramadım ne desen haklısın ama ogrencı ve gurbet ellerde oldugum ıcın ve uzun sure aramama utancından dolayı arıyamıyorum benı anlayısla karsılayacagına emınım yada ole umuyorum en kısa zamanda donucem sana abı
Mguldemirxbizans-mguldemir vb.
Mguldemirxbizans
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hayırlı teskereler kardeşim sen allaha vatan sana emanet :!: