Tılsım'da Görülmemiş Bir İlk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Tılsım'da Görülmemiş Bir İlk

Mesaj gönderen Canceazi »

firewall yazdı:
HeliN yazdı:ekran kartı dedm ancak ram dedim mi ? hem ekran kartın işlemcin ve ram in uygun olmayınca oyun acılır mı ? geleceğim pc müh. olarak sana tavsiyem git bi kursa sana donanım ögretsinler. mantıklı düşün bir. örnek olarak sana sunu vereyim. sende gb eklentisi yükle değilse nasıl gb lerine gireceksin? bunun gibi data denilen seyde kodlardan olusan veridir. oyun yazılım dosyalarını içerir. grafik vb. adam gidipte sadece kendinde yüklü olan bir dosyayı nasıl internet üzerinden bir host a yüklemeden sana gösterebilir ? yada sende yüklü olan bir resmi file C:\Documents and Settings\PC1\Belgelerim\Resimlerim\505720442545392_1258192765.jpg olarak nasıl baskasına bir url üzerinden gösterebilirsin internete yüklü olmadan ? mantıklı bir acıklama yaparmısın ? yani sende olan seyi bir hosta yüklemeden diger internet kullanıcısı göremez. data oynama ile eline aldıgın ejder asayı digerlerinin görmediği gibi bir örneklede konuyu kapatayım. bana mantıklı bir acıklama yaparmısın :?:
önüne gelen pc mühendisi oluyor vay be şurda foruma yazıyım pc uzmanları olanlar die 10/9 kesin ben der ama bişe sordunmuda hiçbişe anlatamaz
forumdaki insanların 10/9'u derken bile hatalısın bence sus
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

10/9 yazıyla onda dokuzu manasınamı geliyor acaba biraz matematik kitabı kurcalayın :D
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

10 kişiden 9 u anlayan anladı :) Html kodu ile yazılımcı oluyordu dimi :) Herkes mühendis bende astronot :lol:
Kullanıcı avatarı
Infecter
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Infecter »

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEDİİİİİİİİİİİYOOOOOOOOOOOSUUUUUUUUUN =S
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen walker85 »

Bu gibi sorunlar 3-4 sunucuda meydana geldi yani İkv'de bir ilk değil bu yüzden saçma sapan yorumlarda bulunmayı bırakın.

Yakında bu hata düzeltilir.
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Infecter yazdı:=) Hatırlatıyim.Gölge felan diyosun.Fahri Bey diyosun.Orda sadece reçete satılıyor.Hadi data dosya diyelim.Adamın onu yansıtması için aynı itemden başka bir yerde görmesi lazım.Lütfen gereksiz cevaplar yazma.
Geberdiğin zaman elinki her neyse onu çantana koy diyorum anlama kıtlığı mı var bana mı öyle geldi?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

O işporta ölme yansıtma falan onlar ceza gerektiriyor mu bir kere denemek istiyorum :D
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HeliN »

Esadullah yazdı:
Infecter yazdı:=) Hatırlatıyim.Gölge felan diyosun.Fahri Bey diyosun.Orda sadece reçete satılıyor.Hadi data dosya diyelim.Adamın onu yansıtması için aynı itemden başka bir yerde görmesi lazım.Lütfen gereksiz cevaplar yazma.
Geberdiğin zaman elinki her neyse onu çantana koy diyorum anlama kıtlığı mı var bana mı öyle geldi?
orjinal kıt :D
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

HeliN yazdı:Datayla oynasa bile sadece kendi bilgisayarında görünür. O dosya digerlerinin pc inde olmayınca nasıl görünebilir ? biraz akıl lütfen.

3 secenek var

1-ekran kartı
2-lag
3-o kişiye bir hata sonucu o item düşmüştür :D
aynen Data dosyalarıyla oynandıqında Sadece o oynayan kişide qörünüR... ßaşkası eskisi gißi görür o itemi veya madenı her neyse
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

HeliN yazdı:Datayla oynasa bile sadece kendi bilgisayarında görünür. O dosya digerlerinin pc inde olmayınca nasıl görünebilir ? biraz akıl lütfen.

3 secenek var

1-ekran kartı
2-lag
3-o kişiye bir hata sonucu o item düşmüştür :D
aynen Data dosyalarıyla oynandıqında Sadece o oynayan kişide qörünüR... ßaşkası eskisi gißi görür o itemi veya madenı her neyse

“Genel Etkileşim” sayfasına dön