forumdaki insanların 10/9'u derken bile hatalısın bence susfirewall yazdı:önüne gelen pc mühendisi oluyor vay be şurda foruma yazıyım pc uzmanları olanlar die 10/9 kesin ben der ama bişe sordunmuda hiçbişe anlatamazHeliN yazdı:ekran kartı dedm ancak ram dedim mi ? hem ekran kartın işlemcin ve ram in uygun olmayınca oyun acılır mı ? geleceğim pc müh. olarak sana tavsiyem git bi kursa sana donanım ögretsinler. mantıklı düşün bir. örnek olarak sana sunu vereyim. sende gb eklentisi yükle değilse nasıl gb lerine gireceksin? bunun gibi data denilen seyde kodlardan olusan veridir. oyun yazılım dosyalarını içerir. grafik vb. adam gidipte sadece kendinde yüklü olan bir dosyayı nasıl internet üzerinden bir host a yüklemeden sana gösterebilir ? yada sende yüklü olan bir resmi file C:\Documents and Settings\PC1\Belgelerim\Resimlerim\505720442545392_1258192765.jpg olarak nasıl baskasına bir url üzerinden gösterebilirsin internete yüklü olmadan ? mantıklı bir acıklama yaparmısın ? yani sende olan seyi bir hosta yüklemeden diger internet kullanıcısı göremez. data oynama ile eline aldıgın ejder asayı digerlerinin görmediği gibi bir örneklede konuyu kapatayım. bana mantıklı bir acıklama yaparmısın :?:
Tılsım'da Görülmemiş Bir İlk
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Tılsım'da Görülmemiş Bir İlk

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

10/9 yazıyla onda dokuzu manasınamı geliyor acaba biraz matematik kitabı kurcalayın 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
10 kişiden 9 u anlayan anladı
Html kodu ile yazılımcı oluyordu dimi
Herkes mühendis bende astronot :lol:
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEDİİİİİİİİİİİYOOOOOOOOOOOSUUUUUUUUUN =S
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Bu gibi sorunlar 3-4 sunucuda meydana geldi yani İkv'de bir ilk değil bu yüzden saçma sapan yorumlarda bulunmayı bırakın.
Yakında bu hata düzeltilir.
Yakında bu hata düzeltilir.

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Geberdiğin zaman elinki her neyse onu çantana koy diyorum anlama kıtlığı mı var bana mı öyle geldi?Infecter yazdı:Hatırlatıyim.Gölge felan diyosun.Fahri Bey diyosun.Orda sadece reçete satılıyor.Hadi data dosya diyelim.Adamın onu yansıtması için aynı itemden başka bir yerde görmesi lazım.Lütfen gereksiz cevaplar yazma.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
O işporta ölme yansıtma falan onlar ceza gerektiriyor mu bir kere denemek istiyorum 
-
HeliN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
orjinal kıtEsadullah yazdı:Geberdiğin zaman elinki her neyse onu çantana koy diyorum anlama kıtlığı mı var bana mı öyle geldi?Infecter yazdı:Hatırlatıyim.Gölge felan diyosun.Fahri Bey diyosun.Orda sadece reçete satılıyor.Hadi data dosya diyelim.Adamın onu yansıtması için aynı itemden başka bir yerde görmesi lazım.Lütfen gereksiz cevaplar yazma.

- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
aynen Data dosyalarıyla oynandıqında Sadece o oynayan kişide qörünüR... ßaşkası eskisi gißi görür o itemi veya madenı her neyseHeliN yazdı:Datayla oynasa bile sadece kendi bilgisayarında görünür. O dosya digerlerinin pc inde olmayınca nasıl görünebilir ? biraz akıl lütfen.
3 secenek var
1-ekran kartı
2-lag
3-o kişiye bir hata sonucu o item düşmüştür
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
aynen Data dosyalarıyla oynandıqında Sadece o oynayan kişide qörünüR... ßaşkası eskisi gißi görür o itemi veya madenı her neyseHeliN yazdı:Datayla oynasa bile sadece kendi bilgisayarında görünür. O dosya digerlerinin pc inde olmayınca nasıl görünebilir ? biraz akıl lütfen.
3 secenek var
1-ekran kartı
2-lag
3-o kişiye bir hata sonucu o item düşmüştür