MADEN + KÜFÜR =SONUÇ
MADEN + KÜFÜR =SONUÇ
lÜTFEN SADECE KISA KISA YORUM YAPIN MADENLERDE YAŞADIĞINIZ VE KARAKTER OYUNCUNUZLA DİĞER KARAKTER OYUNCULARLA MADENLERDE YAŞADIĞINIZ VE OLMASI GEREKEN DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZINIZ VE HİÇ MERAK ETMEYİN İKV DESTEĞİN RET EDEMEYECEĞİ BİR PROJEM VAR ÇOK YAKINDAPAYLAŞACAĞIM YORUMUNUZ İÇİNTEŞEKÜRLER LÜTFEN HAKARET İÇERİKLİ YORUMLARDAN KAÇININ KİMSEYE FAYDASI YOK ? :?:
Re: MADEN + KÜFÜR =SONUÇ
Akreplerin oradaki Yonca madeninde genelde karakter yoksunu varlıklar ( insan diyemiyorum ) Akrepleri üzerinize çekip ya Er Meydanı 'na atıyor kendini ya oyundan atıyor. Uyanık biri değilseniz Ölmeme gibi bir şansınız yok.
Cin mağarası'nda ki İridyum ve Mavi Topaz madeninin orada bulunan Bombacı 'ları çekiyor yine bu karakter yoksunu kişiliksizler.
Hangi maden olursa olsun bazen Plus 'u olmayan arkadaşlar madenleri seri çekerse eğer çekemiyen kişilerin Hırsız vs. vs. vs. Benzetmeleri ile bölge saldırısına maruz kalıyorlar.
Bide TOPLA 'da tutan takımı var
2 - 3 kişi maden başına çöküp sıra ile topla yazısını bırakıyorlar ve o grubun dışında kimse çekemiyor o madeni
Yönetim'in bu konu üzerinde durması ve çözüm üretmesi temennimizdir.
Cin mağarası'nda ki İridyum ve Mavi Topaz madeninin orada bulunan Bombacı 'ları çekiyor yine bu karakter yoksunu kişiliksizler.
Hangi maden olursa olsun bazen Plus 'u olmayan arkadaşlar madenleri seri çekerse eğer çekemiyen kişilerin Hırsız vs. vs. vs. Benzetmeleri ile bölge saldırısına maruz kalıyorlar.
Bide TOPLA 'da tutan takımı var
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Shizofren yazdı:Akreplerin oradaki Yonca madeninde genelde karakter yoksunu varlıklar ( insan diyemiyorum ) Akrepleri üzerinize çekip ya Er Meydanı 'na atıyor kendini ya oyundan atıyor. Uyanık biri değilseniz Ölmeme gibi bir şansınız yok.
Bide TOPLA 'da tutan takımı var2 - 3 kişi maden başına çöküp sıra ile topla yazısını bırakıyorlar ve o grubun dışında kimse çekemiyor o madeni
![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
bana kalırsa madene ilk tıklayan ve topla yazısı çıkartan kişide kalsın o yazı toplaya bastığnda yeniden çıktığındada aynı ihtimal olsun 2 taraftada dieri çakallık yapıp topla yazısı çıkartmasın yani 1 den fazla kişi topla yazısı çıkartamasın güzel olmazmı