Veda
- MoDeRnGrafik
- İskele Babası
Re: Veda
:S abi gidiyonmu Hayatta basarılar dilerim bende brakacam ilerki zamanlarda sanırım 
Dosta DOST Düşmana DÜŞMAN
...............HİÇ BİLENLE BİLMEYEN GÖREN GÖZLE GÖRMEYEN BİR OLURMU...............

...............HİÇ BİLENLE BİLMEYEN GÖREN GÖZLE GÖRMEYEN BİR OLURMU...............

- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Murat abi sen çabuk gelirsin
Elinde olmayan ufak bir neden zaten çabuk geçer
Bir tanede şekil bir söz ile mesajı biriyim
Elinde olmayan ufak nedenin ufalıp yok olması dileğiyle...
Elinde olmayan ufak nedenin ufalıp yok olması dileğiyle...
Tekrardan selamlar,
Kardeşim ismini daha tam olarak bilmiyorum fakat oyun içerisinde saygı değer bir kaç oyuncu var oda bunlardan biride sen olduğunu unutma lütfen.
Kendi adıma konuşuyorum. Gerek rahatsız durumlarda, gerek samimi durumlarda İKV Dünyasının bir oyun olduğunu davranışlarınla belirttiğin o günleri unutmuyorum (burada ne demek istediğimi sen anlamışsındır).
Bir kaç klan parası için insanlığını ve insanlığı kaybettirmeyen Silahçi'nin gitmemesini isterdim.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
Kardeşim ismini daha tam olarak bilmiyorum fakat oyun içerisinde saygı değer bir kaç oyuncu var oda bunlardan biride sen olduğunu unutma lütfen.
Kendi adıma konuşuyorum. Gerek rahatsız durumlarda, gerek samimi durumlarda İKV Dünyasının bir oyun olduğunu davranışlarınla belirttiğin o günleri unutmuyorum (burada ne demek istediğimi sen anlamışsındır).
Bir kaç klan parası için insanlığını ve insanlığı kaybettirmeyen Silahçi'nin gitmemesini isterdim.
Saygılarımla,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Murat Paşa Bu Oyunda Sen Beni Bende Seni Birbirimi çok iyi tanırız bılırsın tanısmamızda meranda gerceklestıı Vallaha Iyıkıde senınle tanışmısım Senn gıbı oyun DELİKANLI aramızda pek yok bazılar harıc.. Harbıden Adamgıbı adamsın.
Sanal bır ortam olsa bıleee Sana kanım cok ısındı paşaa Hersey gonluncee olsunn.. Egerki muhabbet etmek ıstersen tel.no olması gerek sendee ararsın konsuruz pasa olmadı ben senı caldırırım sen benı ararsın..xD
Paşam KIB sakın arayı acmaa kendını ozletttee HAkkımızı Varsa son damlasına kadar helali hoş olsun eger senınde varsa sende helal edersen cok makbule gecer pasa hakkın gectı bana cunku...
Sanal bır ortam olsa bıleee Sana kanım cok ısındı paşaa Hersey gonluncee olsunn.. Egerki muhabbet etmek ıstersen tel.no olması gerek sendee ararsın konsuruz pasa olmadı ben senı caldırırım sen benı ararsın..xD
Paşam KIB sakın arayı acmaa kendını ozletttee HAkkımızı Varsa son damlasına kadar helali hoş olsun eger senınde varsa sende helal edersen cok makbule gecer pasa hakkın gectı bana cunku...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Selametle , reel hayatında başarılar dilerim.
Umarım veda , kısa sürer tekrar kısa bir sürede oyuna dönmen dileğimle.
Umarım veda , kısa sürer tekrar kısa bir sürede oyuna dönmen dileğimle.
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
sen de mi murat abi ya
herkes birakti bari sen yapma ya... neyse fazla uzatmicam acma arayi abi en azindan arada 1 skype ac da goruselim zaten tel no var ararim bazen kendine iyi bak Allaha emanet ol 
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Klan: Lodos
Öncelikle kararına saygı duyuyorum Murat abi.Seninle çok iyi anlaştığımı ve iyi bir dostluk kurduğumu hissediyorum ve umarım da öyledir.Buralara gelebildiysem sizin sayenizdedir.Bu sanal dünyadaki gördüğüm en adam akıllı kişi sensin.Oyunla gerçek arasındaki en iyi yorumu yapan ve buna göre oynayan bir abimsin.Gittiğin gibi dönmeni dörtgözle bekleyeceğim Murat abi.
Hakkımı helal ediyorum.Sağlıklı bir yaşam dileğimle.
IxMaHKuMxI
IqMaHKuMpI
IqxMaHKuMxpI
EmRe
Hakkımı helal ediyorum.Sağlıklı bir yaşam dileğimle.
IxMaHKuMxI
IqMaHKuMpI
IqxMaHKuMxpI
EmRe
Acıma YETİME Döner Koyar G*TÜNE !
IxMaHKuMxI > [Tılsım Sunucusu]
IqxMaHKuMxpI > [Tılsım Sunucusu]
IqMaHKuMpI > [Tılsım Sunucusu]
MkaSeNTeNCeD > [Teşkilat Sunucusu]
IxMaHKuMxI > [Tılsım Sunucusu]
IqxMaHKuMxpI > [Tılsım Sunucusu]
IqMaHKuMpI > [Tılsım Sunucusu]