vay be ne zamandan beri adım konularda anılıyor..

gözlerim yaşardı :roll:
bana kalırsa kutup en fazla 5 olmalı süresi itibariyle. eğer doğru zamanda açarsan 1 puanda bile işe yarıyor. zaten genelde benim kutubum da 1 olur
kons. kesinlikle savaşçı vssinde açma derim. uygun zamanda açarsan harika işler ama o uygun zaman da 20-30 kere de bir gelir. onun yerine direnci fulle.
eğer kutup ve zihin 15 olursa, savaşçı sarsılmaz ile falan deparın süresini yeniler tekrar.
buz kesinlikle olmalı. yıldırım ya da meteorit o senin seçimine kalmış. eğer direnç+buz+meteorit yapıp, üstünü full fiziksel döşersen %100 olmasa da yüksek performans elde edersin. ya da üstünü full buz dizersin buz+yıldırım+direnç yaparsın.
direnç açıp sürekli yıldırım-buz atma. genelde başlar başlamaz deparlarlar. menzilini iyi bildikten sonra direnci ne zaman açacağını bilirsin. direnç menziline girer girmez açıp ilk önce buzu sonra da yıldırımı atıp zihinlersin. ama daha yanına gelemediyse 1-2 kez daha büyü atabilirsin. işini riske atma derim.
oturmana falan gerek yok zihin sırasında. teslanın süresi bittiyse onu falan yenile menzilden çık. direnç atmaya çalışma zihin açılır açılmaz yoksa durdurmayı yersin.
durdurma gelince zihin gelirse tek yapabileceğin şey gözünü kapatıp çarından gelen "aaahh" efektini duymak olacaktır. elini tutarsa yanına gelene kadar 1-2 büyü atıp "ne uzakta ne de yakındayken" kutup aç. uzaktayken açarsan düşük puan olduğu için onu kilitlemez ve dibine gelir. yakındayken açarsan kutuptan çıkar çıkmaz ağırı yersin.
aşağıdan sürelere de bakarak tahmini deparın kaç saniye sonra geleceğini kestirebilirsin. tüm bunlar doğru bi şekilde yapılırsa ve savaşçı da "çok tecrübeli" birisi değilse kazanırsın.