Savaşçı Kesimi MyKonS,mitmet,kontforum62 bakarsanız sevinirm

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Savaşçı Kesimi MyKonS,mitmet,kontforum62 bakarsanız sevinirm

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

Merhaba arkadaşlar:
Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum Savaşçı kesimi konusunda yorum yaparsanız sevinir.Yetenekler:
15 Meteorit
15 Bilgisi
15 Buz
15 Bilgisi
15 Konsantrasyon
15 Zihin
1 Meditasyon
1 Büyü Bozma
1 Tesla
5 Kutup
Benm tavsiyem kutup çünkü aradaki mesafeyi daha iyi ayarlayabilirsiniz.İste3rseniz süresi uzasın diye tesla da 5 yapabilirsiniz ama savaşçının tek vurması yetiyo zaten :) Şimdi kesime gelelim hep aynı şeyler olmasın diye fikir yürüttüm ama denemedim en yakın zamanda deniycem İtemler Fevzi cevriye olcak.Savaşçı ile aramızda mesafe warken başlıyorz.Adam depar atıcak herkes hemen zihn atar ama ben bir de şöyle düşndm zihini sıkışınca can azken mesafe azken kullanabilirz adam bastığı gibi deparı bizde kons açalım adama 7 bn rahat atarz adamn yapacağı olasılıklar belli ya durdurma atacak ya da sarsılmaz açacak ya da yanına gelp vurucak adam çok hızlı bir şekilde canı giderse belki sarsılmaz açar ama bunu düşünene kadar siz ona 2 kere vurrsnz buda 13 bn eder 8-) .Adam sarslmaz açtıktan sonra tam ortanıza tesla kurun ve yine mesafe açın adam artık size yetişemez tek skil yani meteorit atın adamın depar açılırsa yada dikkat atarsa durdurma menziline girersek ilk önce kutup atın adamda içinde olsn 5 puan olduğu içn aramızda iyi olmasada mesafe olcak sonra yine kaçn adamın depar dolucaktır onu basıcak ve siz de şimdi zihin yeteneğinizi kullanabilrsniz :) zaten aralarla ve tesla ile birlikte 20 bn canı gitmiştir gerisi size kalmş ;) bu benim görüşümdür hep aynı yönden bakmamak lazm eğer sarsılmaz basmaz ve size doğru gelirse bu sefer 3 yetenek atıcağınızdan yine rahat olucaksınız yanınıza gelnce kutup atın sonra kaçn bu sefer durdurma atarsa zihin atın mesafe açn yada daha iyi ilk önce zihin atn ve mesafe açıp durdurmaya girmeyn bence sonra kesersiniz.Usta büyücülerden kontforum62,MyKonS ve mitmet gibi arkadaşlardan yorum ve görüş bekliyorm. İyi oynlar ;)
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Savaşçı Kesimi MyKonS,mitmet,kontforum62 bakarsanız sevinirm

Mesaj gönderen mitmet »

vay be ne zamandan beri adım konularda anılıyor.. :) gözlerim yaşardı :roll:

bana kalırsa kutup en fazla 5 olmalı süresi itibariyle. eğer doğru zamanda açarsan 1 puanda bile işe yarıyor. zaten genelde benim kutubum da 1 olur :D

kons. kesinlikle savaşçı vssinde açma derim. uygun zamanda açarsan harika işler ama o uygun zaman da 20-30 kere de bir gelir. onun yerine direnci fulle.

eğer kutup ve zihin 15 olursa, savaşçı sarsılmaz ile falan deparın süresini yeniler tekrar.

buz kesinlikle olmalı. yıldırım ya da meteorit o senin seçimine kalmış. eğer direnç+buz+meteorit yapıp, üstünü full fiziksel döşersen %100 olmasa da yüksek performans elde edersin. ya da üstünü full buz dizersin buz+yıldırım+direnç yaparsın.

direnç açıp sürekli yıldırım-buz atma. genelde başlar başlamaz deparlarlar. menzilini iyi bildikten sonra direnci ne zaman açacağını bilirsin. direnç menziline girer girmez açıp ilk önce buzu sonra da yıldırımı atıp zihinlersin. ama daha yanına gelemediyse 1-2 kez daha büyü atabilirsin. işini riske atma derim.

oturmana falan gerek yok zihin sırasında. teslanın süresi bittiyse onu falan yenile menzilden çık. direnç atmaya çalışma zihin açılır açılmaz yoksa durdurmayı yersin.

durdurma gelince zihin gelirse tek yapabileceğin şey gözünü kapatıp çarından gelen "aaahh" efektini duymak olacaktır. elini tutarsa yanına gelene kadar 1-2 büyü atıp "ne uzakta ne de yakındayken" kutup aç. uzaktayken açarsan düşük puan olduğu için onu kilitlemez ve dibine gelir. yakındayken açarsan kutuptan çıkar çıkmaz ağırı yersin.

aşağıdan sürelere de bakarak tahmini deparın kaç saniye sonra geleceğini kestirebilirsin. tüm bunlar doğru bi şekilde yapılırsa ve savaşçı da "çok tecrübeli" birisi değilse kazanırsın.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Yorumun içn çok saol ama adamlar 2.deparı atana kadar onu kesmem çok zor oluyor.O yüzden ben ws başında adamın gözünü korkutmak iki kritkle canını 50 nin altına düşürmek 3. kritk gelmesi diye sarsılmaz basmaya zorlamk istedm ve bunları durdurma yemeden yapmam lazm elektrik buzla kesemiyorm çnkü daima 2.deparı atıyolar :oops: ve 4bn 5bn derken birde tabanca vuruşuyla yerdeym :(
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

Artık forumdan taktik vermiyorum arkadaşlar kısacası hiç taktik vermiyecem ;)

savaşçı ws si aslında zıhın tutulma olmassa büyücüye karşı en kolay rakip diyip sözümü bitiriyorum :D

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

kontforum62 yazdı:savaşçı ws si aslında zıhın tutulma olmassa büyücüye karşı en kolay rakip diyip sözümü bitiriyorum :D
o kadar paragraf boşuna mı yazdık tek cümlede özetledin :D

KoRKuLuRuYaN yazdı:Yorumun içn çok saol ama adamlar 2.deparı atana kadar onu kesmem çok zor oluyor.O yüzden ben ws başında adamın gözünü korkutmak iki kritkle canını 50 nin altına düşürmek 3. kritk gelmesi diye sarsılmaz basmaya zorlamk istedm ve bunları durdurma yemeden yapmam lazm elektrik buzla kesemiyorm çnkü daima 2.deparı atıyolar :oops: ve 4bn 5bn derken birde tabanca vuruşuyla yerdeym :(
üstün full nadide+şaheser ise bilemem ama ilk 2 vuruşun sürekli kritik gelmesi çok düşük bi ihtimal :) yaptığım vslerde 3-4 kritik gelir gelmez o da direnç kırma sayesinde. ama yine de ben kazanırım. :)

zaman kazanamıyorum diyorsan tek büyüye yöneleceksin. mesela buz ve bilgisi 15 direnç 15 kalanını da zihin ve meditasyon 15 olmak şartıyla paylaştırcaksın. bu da çok işe yarıyor ama alışman lazım önce biraz

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Tek büyü düşündümde zor oluyo :| dediler fevzi cevriye dizmeye başladım kritksiz 2500 vuruyorm elektirk 2000 falandı kons ile kritk gelince 5 bini geçiyor nede olsa %30 hasar artıyor ve 2 kere kritk gelirse 2.can alıcı oluyor zırhn düşmesi sayesinde tek büyüyü kimse onaylamadı ve acaba sıfırlamasamıydm diye düşünüyorm 15 zihin 15 buz 15 buz bilgisi 1 kutup 1 tesla 1büyü bozma 1 meditasyon sabit kaldı direnç kırma elektirk ve bilgisi yerine kons meteort ve bilgisine verdm ama gördüğüm kadarıyla klanda yıldız olanların çoğu elektrik buz ve kons vermiş direnç kırma vermemişler bugun 5 kişi gördm öyle kasıyorken dedi sen direnç kır ben kırıyorm o kons basıyo :) benden geçiniyolar :D o da ayrı bi yöntem ama ben elektrk yerine meteorti tercih ediyorum elektirk direnci nerdeyse herkesi 250 dirençlerle 650 2 item warsa klanda önemini kaybediyor ve 3 kat etki gelmezse direnç kıramazsan vurusu hiçde güzel değil meteorit hem menzil hemde vurus açısından iyi çünkü sadece zırhla azaltabiliyorz ama klandaki büyücüleri kons +kritik ile tek atmamızı çok rahat sağlayabilir neyse şuan yeteneklerim böyle elimde görev itemi kan çalan ruh takılarım hazır üstüm tek item fevzi diğerleri kaçalan onlarıda en yakın zamanda dizicem 4 item kaldı onlarıda cevriye fezvi bulursam gayet iyi olacağından eminim bu arada yardımların için saol mitmet Kontforum62 sende çok saol :!: :!: zihin gelmmesse kesebileceğiimizi bizde biliyorz!!! ama en kolay yoldan hasar almadan kesme yöntemleri nedir onu düşünüyorz neyse iyi forumlar ;) ;)
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

mitmet yazdı:
kontforum62 yazdı:savaşçı ws si aslında zıhın tutulma olmassa büyücüye karşı en kolay rakip diyip sözümü bitiriyorum :D
üstün full nadide+şaheser ise bilemem ama ilk 2 vuruşun sürekli kritik gelmesi çok düşük bi ihtimal :) yaptığım vslerde 3-4 kritik gelir gelmez o da direnç kırma sayesinde. ama yine de ben kazanırım. :)

zaman kazanamıyorum diyorsan tek büyüye yöneleceksin. mesela buz ve bilgisi 15 direnç 15 kalanını da zihin ve meditasyon 15 olmak şartıyla paylaştırcaksın. bu da çok işe yarıyor ama alışman lazım önce biraz
nadide falan yok ama kritk sansı bizde yanılmıyosam yüzde 25 falan war 7 parça cevriye ile 19 falan birde kons ile 50 olr yani 2 vurustan biri kritk gelir ama hesaplamadan tam emn değilm yinede böyle düşünüyorm :? :? mitmet senn tecrüben daha fazladır ama kons vs de bence herhagi bir şekilde kullanılmalı çünkü can farkı 13 14 bn ve biz bu açığı ws nin başında götürmessek ortalarında 2.depar gelirse zor duruma düşebilrz yorumunu bekliyorm :| :|
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

KoRKuLuRuYaN yazdı:
mitmet yazdı:

nadide falan yok ama kritk sansı bizde yanılmıyosam yüzde 25 falan war 7 parça cevriye ile 19 falan birde kons ile 50 olr yani 2 vurustan biri kritk gelir ama hesaplamadan tam emn değilm yinede böyle düşünüyorm :? :? mitmet senn tecrüben daha fazladır ama kons vs de bence herhagi bir şekilde kullanılmalı çünkü can farkı 13 14 bn ve biz bu açığı ws nin başında götürmessek ortalarında 2.depar gelirse zor duruma düşebilrz yorumunu bekliyorm :| :|
şunu demek istiyorum ben. konsantrasyonu baştan geç. savaşçı vssinde en gereksiz yetenektir.

başlar başlamaz bir buz atacaksın direnç sonra da -aranızdaki mesafeye göre- ard arda buzları atacaksın :D yalnız dikkat et direnç kırmasız bir tane bile atma. 2-3 saniye bile çok önemli oluyor savaşçı karşısında

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

tmm ben cevabımı aldm :) Tek yetenek buz olup buz 15 bilgisi 15 direnç 15 kutup 15 medi 15 zihin 15 yap diyosn tmm da düşünüyormda her şey savaşçıyı kesmek değil klanda savaşçıyı kesmek daha zevkli ve en azından bir amacı war klanda iyi olmak 15 fizik 15 bilgi 15 buz 15 bilgi 15 kons 15 zihin full fevzi cevriye iyi olrmu? :?: :?:
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

savaşçı vssinde KESİNLİKLE kutup 15 yapma. en fazla 4 yap. savaşçıya süre avantajı sağlar.

fiziksel iyidir ama genelde kons. ile kullanılır. klanda evet iş görür. hele hele sancağa falan sıkıştırdıysanız ne muhafızı çekersin(elektrik gibi) ne de atmak için diplerine girersin (buz gibi)

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!

“Büyücü” sayfasına dön