Owwwwwwwwww geo ne yaptın senn bunu yapmaman lazımdı bence.AhhahahahahahhahahGeophal yazdı:CEUİN LONCASI ILE HICBIR BAGIM KALMAMISTIR ARDKASLAR.LONCAYI DEVAM ETTIRCEK KISILERE BASARILAR DILERIM...
--Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .
Re: --Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .
Reader
xDxDReader yazdı:Owwwwwwwwww geo ne yaptın senn bunu yapmaman lazımdı bence.AhhahahahahahhahahGeophal yazdı:CEUİN LONCASI ILE HICBIR BAGIM KALMAMISTIR ARDKASLAR.LONCAYI DEVAM ETTIRCEK KISILERE BASARILAR DILERIM...üzüldüm ya harbiden ne oldu neden çktın ya :? OOO SEN ÇIKTIN BU LONCA YÜRÜMEZ O kdr söylüyorum.Ne olcak o zmn loncanın ismi değilmesi lazım. eCE - fUat - hüseyİN ' DE ÇKIARIN Bİ ANLAMI KALMAZ CEU OLARAK YOLA DEVAM AHAHHA

oyunu değil loncayı bırakıo bıraksa arkasından zil takıp oynarsın bırak bu işleri xDxDReader yazdı:Geophal daha 3 gün oldu nereye ya :lol:

- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
geçmiş yazılara bakarsanız 3 günlük lonca oldğunu söylemiştim nedeni geo 16 yaşında gibi düşünmüyo 10 yaş altı düşünyo daha ne istğinin farkında değil kim kimn şekerini çaldıda çıktın loncadan
)) bide hava atıyolar
bu arada gene olan yanlızcadıya oldu gene yanlız kaldı
))))))))))))))))))
bu arada gene olan yanlızcadıya oldu gene yanlız kaldı
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- taylanblt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR

BÜYÜCÜNÜN GERÇEK YÜZÜ ZİHNİNDEDİR
Deathmage
Biliyom biliyom oyunu bırakmıyo sadece KURUCU'LARDAN ve o loncanın temel kaynağı olan GEOPHAL loncayı bırakıyo :lol: bunu anlamıcak kadar salak değilim.Ayrıca oyunuda bırakmasını istemem. :twisted:MORDuMan yazdı:oyunu değil loncayı bırakıo bıraksa arkasından zil takıp oynarsın bırak bu işleri xDxDReader yazdı:Geophal daha 3 gün oldu nereye ya :lol:
Reader
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Lonca Kurmanın Yanısıra Ona devam Ettirmenin Ne Kadar Zor Bişey OLduğu bu Örnektede OLduğu Gibi GörüLmekte Geo Gibi Birinin Loncayı Açıp Sonradan Bu Kadar Kısa Sürede Bırakmasını Gerçekten BekLemyordum Ama HayırLısı Neyse O OLsun YoLunuz açık Loncanız Merana UğurLu OLsun . . . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
taylanblt yazdı:HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR
ZAAAAAAAAAAAAAA adamlar loncayı kapattı kapatcak hayırlı olsun başarılar diyon ya xD xD

- hadise8787
- Cin Avcısı
her önüne gelen loncaya katılıyo sanki adam koleksiyon yapıyo yada kişilksiz oldğu için ne istğinin farkında değil
girmediği lonca yok
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim