Dün yine tepegöz mağarası boylarında arzlarla savaşıyorduk. Diğer arkadaşlarım yere teker teker düşüyordu. Sayımız çok azalmış arzlar ordu gibi üstümüze bastırdı. Tam kellemiz gitti derken bir patlama meydana geldi. Arzlar yerlerdeydi.
Canımızın kurtulduğuna dua ediyorduk. Ancak ne olduğunu fark edemedik. O anda Küçük İnan koşarak yanımıza geldi. Ve:
-Abi başınız sağ olsun İsmet Bey öldü!
Bu habere ilk önce inanmadık ancak ceride-i havadis gazetesi editörü doğruladı. Büyük bir şoke içerisindeydik. Hemen özel yetiştirdiğim güvercinimle Mısır Çarşısı'nda kalan Batu ya mesaj yolladım.
Çeteci mağarası önünde buluştuk. Batu sessiz ve düşünceliydi. O adam zaten böledir. Sessizliğe dalar bazen 1 dakika susar bazen 1 hafta. Kendisi eski üstteğmen dir arzların. 3 senede orada bu rütbeye gelebilmiş. Bizim klanda Karabüklü Erol vardır. Onla tanışmış,lodos olmuş 3 senede olduğu rütbeyi 2 haftada olmuş.
Konuyu saptırdım günlük kusura bakma!!! Bir karar aldı. Karabüklü Erol u yanına aldı Hellim Sinirli Good Baba Spartacüs izleyen Entel Ali de geldi. Entel Ali söz geçirir adamlara. Söz verdik ve silahlarımızı kaldırdık.
-Birlik olucaz savaşıcaz kazanıcaz.
O ara Batu fotoğrafımızı çekti bir adette bana verdi işte fotoğrafımız:
GÜNLÜĞÜM YARIN SANA OLANLARI ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİM...