Berat konuyu 2 kere açmışsın. resim senin adaşın diğer sanal'ınkilere benzemiş...Bu resminde Renk tonlaması hoşuma gitti fakat kendi tarzından vazgeçme derim sana karanlık resimlerin daha iç açıcı.
Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
Sadece Gaffar Bey'e mavimsi o renk yakışmamış o kadar. Üsteki zincir büyücüsü mükenmel görünüyor...
İstanbul yazısındaki N harfi olmamış gibi.
Renkler bir ahenki içerisinde olması gerek bir birini tamamlaması gerek eğer bu 2 si yoksa ben o çalışmaya İYİ BİR çalışma olmuş diyemem.
Ellerine sağlık diğer çalışmaların gibi mükenmel olmasada orta derecede bir çalışma olmuş.
Bir esere hakaret etmen senin kişiliğini gösterir Justrov ...18 yaş üstü birisi olarak 12 yaşında çocuklar gibi davranıyorsun...
Misal;Konuna yorum gelmediği zamanlarda " beğenilmedi sanırım","yorum yapan yokmu" diye atıflarda bulunuyorsun...
Kişilik dersi verecek değilim...Aileden gelme birşey nede olsa...
Sanalkorkun sen bu ukalaya bakma bende bir zamanlar bu dönemlerden geçmiştim "Aşırı" çekememezlik döneminden...
1.Eser diyemiyecegim berbat bence bu benim görüşüm 1 kaç kez ne yapacagını söylemiştim kendisine.Lakin aynı şeyi dvm ettiriyor.Her geçen gün iyi degilde kötüye gidiyor.Kimseyi çekmem bilgin olsun.
2.olarak Ailemden aldığım kişilik hakkında oyunda sor beni sana anlatsınlar diyorum.
3. olarak Coker ile bu hesap sana ait anlıyorum seni .
4.Günün 24 saati Photoshopta durucağıma bana yararlı olan şey Ders çalışmak 2. ünv hazırlanırım daha iyidir.YGS ve LYS bittikten sonra eser vermeye başlıcağım o zaman eleştirilerini beklerim..