Tekrar merhaba can sıkıntısından yapmış oLduğum görseLi sizinLe payLaşmak istedim. İyi-kötü tüm yorumLara ve eLştriLere açığım. TeşekkürLer vakit ayırdığınız için.
Selam..
Yine güzel bir çalışma Tebrik ederim, ellerine sağlık.. Özellikle Gaffar Bey'i güzel ayarlamışsın(Renk-Ton bakımından)
Tek kusur görebildim o da ;
Philotheos'u sanırım güzel kesememişsin, veya bilerek öyle mi yaptın anlayamadım :?
JouRney yazdı:Selam..
Yine güzel bir çalışma Tebrik ederim, ellerine sağlık.. Özellikle Gaffar Bey'i güzel ayarlamışsın(Renk-Ton bakımından)
Tek kusur görebildim o da ;
Philotheos'u sanırım güzel kesememişsin, veya bilerek öyle mi yaptın anlayamadım :?
"Emeğe Saygı" Başarılarının devamını dilerim..
..İyi Forumlar..
Gaffar Bey benim resmimden alıntı.... Elindeki büyüden büyücü kadın cıkartmıstım. Oradan anladım renk tonlamasıda bana aittir aynı konu üzerinden bulabilirsin
Helin,seninde çalışmalarını çok beğeniyorum lakin şunu unutmuşsun...Oyunda ki tüm grafikler ve karakterler "İstanbul kıyamet vakti" kurucularına aittir...Yani sana ait olan birşey yok...
Adaş resmine gelince ben çok beğendim...PhotoFiltre programıyla PhotoShop resimlerini aratmayan bir çalışma yapmışsın.
Eline sağlık...Kusurunu söyliyeyim...Gaffarın şapkasının üstü normalde kötü gözüktüğü için az oynama yapmışsın fakat güzel durmamış sanki...Gaffar yerine başka bir karakter tercihinde bulunabilirsin.
Sanalkorkun yazdı:Helin,seninde çalışmalarını çok beğeniyorum lakin şunu unutmuşsun...Oyunda ki tüm grafikler ve karakterler "İstanbul kıyamet vakti" kurucularına aittir...Yani sana ait olan birşey yok...
Adaş resmine gelince ben çok beğendim...PhotoFiltre programıyla PhotoShop resimlerini aratmayan bir çalışma yapmışsın.
Eline sağlık...Kusurunu söyliyeyim...Gaffarın şapkasının üstü normalde kötü gözüktüğü için az oynama yapmışsın fakat güzel durmamış sanki...Gaffar yerine başka bir karakter tercihinde bulunabilirsin.
Emek hırsızlığına asla tahammülüm yok..
Burada Helin'e katılıyorum..
Örneğin birisi sizin yaptığınız resmi çalsa, yarışmaya koysa üstüne kazansa ne düşünürsünüz ?