hile varmı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

hile varmı

Mesaj gönderen fuci »

sa.arkadaşlar ikv de hile varmı ben bu oyuma hile yok diye başladım herkes hile var diyo bu da beni üzüyor lütfen konuya açıklık getirelim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: hile varmı

Mesaj gönderen JouRney »

Oyunumuzun hiçbir hilesi yoktur, kardeşim. Zaten hile çıksa bile Yöneticiler anında müdahale yapıyorlar ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Bu oyunda hile olursa kendimi asarım :) Yöneticiler hep ilgileniyorlar diğer çocuk oyunları gibi 2 senede bir güncelleme veya hile yapanları görmezden gelme gibi saçmalıklar yapmıyorlar. Sana hile diyenlere aldırma dediğim gibi bu oyunda hile yoktur .
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

MeLankoLkBanyemS yazdı:Bu oyunda hile olursa kendimi asarım :) Yöneticiler hep ilgileniyorlar diğer çocuk oyunları gibi 2 senede bir güncelleme veya hile yapanları görmezden gelme gibi saçmalıklar yapmıyorlar. Sana hile diyenlere aldırma dediğim gibi bu oyunda hile yoktur .
Aynen de öyle :) Söylentilere kulak asmayınız ..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

İleti [GM]Erdogan
Merhaba,

İstanbul: Kıyamet Vakti'nin hilesi yoktur, bu yapılanlar hesaplarınızı çalmak için hazırlanmış şeylerden yalnızca bir tanesi. Sahte giriş sayfalarına, hile denilen fakat aslı olmayan programlara, videolara kanmamanız konusunda uyarıyoruz. Konuyu kilitliyorum.

İyi eğlenceler.
Sanırım bu açıklama gayet yeterlidir hepimiz için. Lütfen bu tür söylem ve programlara kanmayınız. İyi forumlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön