Merhaba,
İstanbul Kıyamet Vakti ortamında uzun bir süredir bulunmaktayım. İlk zamanlarda aldığım ekran görüntülerinde gördüğüm kişilerin büyük bir kısmını oyunda görmek artık imkansız oldu. Kimisi okul, kimisi askerlik, kimisi evlilik çocuk derken ayrılık vakti kaçınılmaz oluyor.
Beni hala tanımayan 49 lv oyuncular bile mevcut. Şahit oldum. Genelde sessiz oynar, tadına varırım.
Yeraltında iridyum muhabbetinden samimi olduğum veya elimden alamadığı için şahsıma hakaretamiz sıfatlar takan oyuncu kardeşlerim oldu. Hakkını yediklerim olduysa haklarını helal etsinler.
Benim bir sebebim yok. Elimde olmayan ufak bir nedenden dolayı; umarım uzun sürmez; aranızdan ayrılıyorum.
Kimsenin ismini yazmak istemiyorum. Zaten yakın olduğum birkaç kişi var. Kendilerini bilirler.
Şunu unutmayın ki, bu sadece bir oyun. Kimse kimsenin kalbini kırmasın. Hırsızlık tenezzülünde bulunmasın. Sanal da olsa kul hakkı ile Allah'ın karşısına çıkmak istemezsiniz. Göz nuru harcanan bu oyunda herkes başkasının ve kendi hakkına sahip çıksın.
Bugüne kadar klan ile işim olmamıştı. Kaldı ki grup bölgelerinde yer bulabilmek adına arkadaşlarımın yoğun olduğu Lodos klanında kaldım. Klanda olduğum süre içerisinde dayanışmayı da gördüm, terbiyesizlikleri de. Kapı önünde bekleyip 3 kuruş klan parası için onurunu düşüreni de gördüm, parayla da olsa klan parası alan klandaşının rakibine vuranını da.
Ancak şunu unutmayın ki, yolda rastgele gördüğünüz rakip klan üyelerinin tek başına belli ki biryerlere gittiğini gördüğünüzde/maden çekmeye çalıştığı yerlerde lütfen oyuncuları rahatsız etmeyin. Oyun evreninde mübah olsa da etik olarak yanlış olduğu, kendinize yapıldığında ne kadar sinirleneceğinizi unutmayın.
İşinize yaramayacak eski eşyaları düşük seviyedeki oyunculara ücretsiz verin ki oyundaki arkadaşlık ortamını öğrensinler.
Arada sırada eski günlerde zorlandığınız görevleri anımsayarak buralarda plussuz/plusun ne olduğunu bilmeyen ve yardım isteyemeyen oyunculara yardımda bulunun.
Yazdıklarımı uygulayabilen kardeşlerim olursa güzel bir arkadaş ortamı yakalayabilirler. Naçizane tavsiyem büyüğünüz olarak; büyüklerimi tenzih ederim, budur.
Herkese tekrar iyi oyunlar. Umarım tekrar görüşebiliriz.
Selametle.
Veda
Re: Veda
gerçek hayatında mutlu olman dileğiyle.yılandaki osmiridyumda otururken seni çok görüyordum hatta bir kere iridum almştm önünden.tanışmışlığımız yok ama yazdıkların ve düşüncelerin çok güzel herkes böyle olsa keşke...
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Reel Hayatında Başarılar Diler , Yüzünün Hep Gülmesini Temenni Ederim...Allah'a Emanet OI
İstiklalxlpr
İstiklalxlpr
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Chuckyx yazdı:Reel Hayatında Başarılar Diler , Yüzünün Hep Gülmesini Temenni Ederim...Allah'a Emanet OI![]()
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Murat Abim beee nereye gidiyorsun Allahını seversen?
Ama Kararına Saygım Sonsuz En Kısa Zamanda Aramıza Dönmen Dileğiyle..
Allaha Emanet Ol.
Ama Kararına Saygım Sonsuz En Kısa Zamanda Aramıza Dönmen Dileğiyle..
Allaha Emanet Ol.

xXFENOMENXx
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Öncelikle reel hayatında basarılar dılerım...
Hakkımız varsa helal olsun..
Umarım aramıza dönersin.
Başarılar...
Hakkımız varsa helal olsun..
Umarım aramıza dönersin.
Başarılar...
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!