Maden Sorunu (Tek Konu)
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DEVA
Re: Maden Sorunu (Tek Konu)
Açıkçası çemberlitaş'ın geleceğinin duyurulmasından itibaren ve her oyuncunun madenler konusunda bas bas bağırdığı bir dönem de yönetimin buna hiç cevap vermemesi beni şaşırttı. Neden mi ? İkv oyuncuları bizim için değerli onlar için bir şeyler yapıyoruz demeleri doğru mu doğru ancak bakıldığında şu an da oyunun belli başlı sorunları var herkesin en başta dile getirdiği MADEN SORUNU daha sonra 2. sıradaki konular tabi herkese göre değişir bu sıralama. Lonca sistemi, küfür edilmeyen bir sistem, çalınan karakterler için yardımcı bir sistem v.s. Fakat bakıldığı zaman öncelik konu madenler. Çözüm önerisi mi istiyorsunuz. Bence yönetim çözümü bulması lazım neden mi çünkü 60 a yakın kişi çalışmakta herkes den bir kaç fikir çıkarsa bunlar bütünleştirilip en uygunu bulunursa sorun kalmaz ortada. Ben tam 8 saat boyunca menekşe elmas çıkması için bekledim. Elması benden başka 1 tane çeken kimse olmamasına rağmen menekşe çıkmadı. Şimdi Akl-ı Selim olarak düşünelim. Günün 3'te 1'ini maden çekmeye veriyorsanız bu oyunun amacı nerede kaldı. Bizim çözüm önerilerimiz oyuncular olarak ya 3. derece madenlerin çıkma oranı arttırılsın veya maden sayıları çoğaltılsın. Az arz talep meselesini bileniniz vardır. 200 bin oyuncu var iken de aynı sayıda maden vardı şimdi 700 bin oldu halen aynı sayıda maden. Oyuncu sayısı arttı talep arttı fakat arz azaldı. Üretici iseniz yoğun talebe ayak uydaramayıp ihtiyaçları karşılayamaz iseniz Batarsınız!!!. Ancak biz İKV için bunu istemeyiz. Umarım yakın yazamda bir takım değişiklikler olacaktır. Saygılarımla.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Herkesin kendine ait öbekleri olsun.Yani sadece kendileri çekebilsinler.Ayrıca diyelim çıkmadı.Mesela 3 saflı bir madende 50tane osmiridyuma bir osmiyum - 100 osmiridyuma 1 iridyum - 2 osmiyuma 1 iridyum alabileceğimiz yada üretebileceğimiz bir yer olmalı.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]

Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Infecter yazdı:Kendini GameMaster olarak görüyorsun galiba Journey...
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
bakıyorumda tüm konular sende bide gözümüze sokmak için tek konu yazmışsın işin gücün yok galibaJouRney yazdı:. . Herkese merhabalar . .
Madenler şu anda oyunumuzun "en büyük" sıkıntılarından birisi. Son zamanlarda Maden Fiyatlarındaki artış oyuncuların en büyük sıkıntısı haline geldi. Bu konu haliyle foruma da yansıdı. Sürekli madenler ile ilgili konular açılmakta.
Konuyu açmaktaki amacım ;
Artık sürekli yeni bir konu açmaktansa Tek Bir Konu üzerinden 'Madenler' ile ilgili sıkıntılarımızı yazabilir, tartışabilir, öneri sunabiliriz...."Boş Konu" Gibi Yorumlar yapacaksanız hiç yapmayın, kirletmeyin lütfen...
Saygılarımla..

Konu çok iyi yerli yerinde ilerliyor, teşekkürler..
Bu kanıya nereden vardın acaba ? Ben böyle bir fikir düşündüm ve açtım konumu. Bunda da özgürüm. Sürekli madenlerle ile ilgili konu açılmasından iyidir değil miInfecter yazdı:Kendini GameMaster olarak görüyorsun galiba Journey...
2009-2013
Selam, iyi düşünülmüş bir konu.. Artık bu madenlre bi el atılması grekiyor.
çemberlitaşla beraber artık madenlerin sayılarını mı çıkartılar naparlar bilemiycem ama bişey ypsalar çok iyi olacak..
Güncel kalması dileğiyle.
çemberlitaşla beraber artık madenlerin sayılarını mı çıkartılar naparlar bilemiycem ama bişey ypsalar çok iyi olacak..
Güncel kalması dileğiyle.
Madendeki tek sorum şu tutma olayı.%99 birincil maden çıkıyor ama insan biryerde sinit oluyor.Madene oturanları,telsa açanları değinmiyorum bile...
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Daha önce üretenlerin bi karı olması lazım bence. Mesela 2,3 ay önce 90m oLan Ejder asa Şuan 600m. Arasında fark olması gerekır ama cıdden bu cok aşırı oldu artık...
"Şaheserleri herkes üretirse ne anlamı kalır ki ?" Bu sözümün arkasındayım ama maden fiyatlarında yaşanan bu olaylar sözümün anlamını yitiriyor..VatanXLydeR yazdı: Daha önce üretenlerin bi karı olması lazım bence. Mesela 2,3 ay önce 90m oLan Ejder asa Şuan 600m. Arasında fark olması gerekır ama cıdden bu cok aşırı oldu artık...
...Herkese İyi Akşamlar , İyi Eğlenceler Dilerim...
2009-2013
Arkadaşlar birde şaheser e sahip olduğu halde maden bekleyenler var oyunda.Bunun da sebebi sanırım yine fiyatların uçuk olmasına varıyor.Asıl sorun sizlerinde dediği gibi nadide madenlerin çok zor çıkması.Arkadaş sabaha kadar beklemiş ve hiç menekşe çıkmamış.Bende kasada yaklaşık 1000 kadar elmas oldu ama daha bırakın menekşeyi 1 tane yeşil elmas bile yok.Sanırım çoğu kişinin kasasıda aynı şekildedir.Bu kadar başka maden de beklesek mesela mantarda 2-3 gano olurdu sanırım.Burda bir tutarsızlık var.Birde plus olma faktörü var ki bunun da nadide çıkmasını ne kadar etkildeiğini çözmüş değilim.Oyuna başladığımdan beri plus oyuncuyum ve yukarda dediğim gibi maden sayıları bu.Şaheseler herkeste olursa anlamı kalmaz ama şaheser olmadan da oyun oynanmaz duruma geldi artık.Şaheser olmadan artık ne sığınağa ne migrata gidemiyorsunuz artık.Üretelim deseniz durum malum e ne yapacaz oyunu mu bırakacağız.Sonuçta olacak bu galiba...